View Full Version : za6to mu vikat "duhane"?
малка съм - да, на 15 съм и не съм правила такива работи. Моите приятелки все се хвалят как са духали на някой "пич" ама като ги питам какво точно е духането и що му се вика духане не могат да ми отговорят... казват "ми лапваш му го и и така" но защо му се вика духане никоя не казва... има ли някъв елемент на духане бе хора...
MeTheMost
05-12-2007, 20:05
Q nadui dqdo kavala hxyaxhayx :D
cherinka
05-12-2007, 20:06
"Духане" е в преносен смисъл. Но и аз не го знам.
nelence7o
05-12-2007, 20:09
Ххахах Викаш хвали ли са се...глупачки
experiment_m
05-12-2007, 20:29
Не ме разбирай погрешно,не те подстрикавам.Но ако толкова държиш да разбереш,хвани си някой, който е 2-3 годинки по-голям от теб и го накарай да те научи.Не ми се вярва да ти откаже.И един съвет-не се хвали с подобно умение.Приятно е да ти го правят,но не е приятно да знаеш,че първо са се упражнявали върху някой друг.
А колкото до названието-то е преносния смисъл на орална любов.Аналогично е на "шпаклички" при жените. :P Нищо повече.
cherinka
05-12-2007, 20:38
Не ме разбирай погрешно,не те подстрикавам.Но ако толкова държиш да разбереш,хвани си някой, който е 2-3 годинки по-голям от теб и го накарай да те научи.Не ми се вярва да ти откаже.И един съвет-не се хвали с подобно умение.Приятно е да ти го правят,но не е приятно да знаеш,че първо са се упражнявали върху някой друг.
Абе, тя не пита как се прави, а защо му викат духане.
Оф, брато, що се правиш на интересен.
teardrop
05-12-2007, 20:40
И аз винаги съм се чудела що точно духане му викат...
Иначе духането е свирката.
hm znam li tve e nekva stramno po-dobre e da se kazva lapane
cherinka
05-12-2007, 20:47
hm znam li tve e nekva stramno po-dobre e da se kazva lapane
капане, духане, дудук... хххъхъх, много тъпо.
най-добре е да се казва орална любов, мойто момче/момиче.
Ако едно момиче ми каже,че иска да ми прави свирки,а друго да ми каже,че иска да ми прави орална любов,аз ще предпочета тая със свирките :D
.........
05-12-2007, 21:02
Abe to huvbavo..duhane,duhane...amaaa za6to svirka :lol:
Ако едно момиче ми каже,че иска да ми прави свирки,а друго да ми каже,че иска да ми прави орална любов,аз ще предпочета тая със свирките :D
аз пък ще предпочета по-хубавата =)
q nadui dqdo kazvala :-({|= \:D/
q nadui dqdo kazvala :-({|= \:D/
ахахахахахахааха
malka_sladuranka
05-13-2007, 09:46
Хаха и аз като бях по-малка и като слушах за това прословуто "духане" си виках, брей какво ще да е това...И се чудех толкова ли пък ще е готино да ти духат(в буквалния смисъл), не може ли сам с вентилатора. :smt005 Както и да е на 11-12, като слушах това си мислех, че е...
Samanta Jones
05-13-2007, 09:48
духането е изкуство.. :smt016
пп. слава богу,че поне от духане балон се не надува.... \:D/