View Full Version : Гадно е..
Открих идеалното момиче, което търсих толкова много време. В продължение на няколко години го търсих и най накрая го открих, но разстоянието е пречка..а още по гадно е че почти няма да се виждаме и отношенията ще ни останат нещо като полу гаджета, макар и да няма такава дума - отношенията ще са ни много близки. Тя много хареса, аз също нея и то веднага и всичко е перфектно, но разстоянието..боже това шибано разстояние :( Ако беше от моя град или поне наблизо..бих дал всичко за да е с мен
cherinka
05-12-2007, 20:31
Пак ли нет връзки.
malkoto_sladur4e
05-12-2007, 20:50
az i moq priqtel sme ot 2 razli4ni grada i tova nikoga ne ni e pre4ilo na 4uvstvata!Edna takava pri4ina nikoga ne trqbva da ti se b1rka v1v vr1zkata!Ne e tolkova stra6no povqrvai mi! :wink:
experiment_m
05-12-2007, 21:17
И аз съм имал такива връзки, но определено разстоянието съсипва нещата.
Nassgerrack
05-12-2007, 21:20
az i moq priqtel sme ot 2 razli4ni grada i tova nikoga ne ni e pre4ilo na 4uvstvata!Edna takava pri4ina nikoga ne trqbva da ti se b1rka v1v vr1zkata!Ne e tolkova stra6no povqrvai mi! :wink:
Явно си някакво или щастливо или глупаво изключение.
Това че при теб става , не означава ,че при повечето хора работи.
Разстоянието разрушава връзката. Аз лично не мога да съм на 500км разстояние с милата ми. Скайп и камерите не са ни любимите ни средства за комуникация ;)
gPa3HuTeJl
05-12-2007, 21:21
Пак ли нет връзки.
Е ти какво очакваш.. Видео камера = Виртуален Секс, etc !
alkobalko
05-13-2007, 06:03
Гадно, но факт, в повечето случай разстоянието разрушава връзката.
malkoto_sladur4e
05-13-2007, 06:24
Явно си някакво или щастливо или глупаво изключение.
Това че при теб става , не означава ,че при повечето хора работи.
Разстоянието разрушава връзката. Аз лично не мога да съм на 500км разстояние с милата ми. Скайп и камерите не са ни любимите ни средства за комуникация ;)
Kogato obi4a6 istinski rastoqnieto nqma nikakvo zna4enie! \:D/
Да, разстоянието е пречка, а и особено, ако не се виждате често, а много рядко.