View Full Version : Lubov Lubov svaren kartoffff....
Molq za SAVET!!!
V momenta hodq s edno momche ot moq klas,v koeto bqh super vliubena....No sega sam vliubena v drug,no ne moga da skasam s gadjeto si , zashtoto znam che super mn shte go naranq...kakvo da pravq se pita v zadachata?
experiment_m
05-12-2007, 20:53
По-добре се замисли от какво имаш нужда ти.Намери си някакво правдоподобно извинение пред сегашния,за това че късате и готово. Това да ти е проблема. :)
cherinka
05-12-2007, 20:56
Прави каквото сметнеш за добро. Но добро за теб!
Никога не бъди с някой, само от съжаление към него! Никога!
Гледай себе си, скъсай с твоя пич по възможно най-милия начин.
Но внимавай да не останеш сама и да съжаляваш за постъпката си, защото никъде не казваш какви са ти отношенията с другото момче.
miloto_girl_4e
05-12-2007, 21:00
Прави това, което ти изнася на теб :!:
Бъди егоистка и стига си поставяла себе си на второ място :!:
Като не си влюбена в гаджето си - скъсайте, така е по-добре и за двама ви .. поне няма да го лъжеш момчето.. :!:
Sigurna sam che posle nqma da ostana sama , zashtoto tova momche ima chustva kam men...
Котарана
05-12-2007, 21:08
Обясни му как стоят нещата и , че си влюбена в друг не го лъжи.Все пак ти търсиш най-доброто за себе си....:)
Nassgerrack
05-12-2007, 21:12
Прави каквото сметнеш за добро. Но добро за теб!
Никога не бъди с някой, само от съжаление към него! Никога!
Гледай себе си, скъсай с твоя пич по възможно най-милия начин.
Но внимавай да не останеш сама и да съжаляваш за постъпката си, защото никъде не казваш какви са ти отношенията с другото момче.
За пръв път съм съгласен с теб.
gPa3HuTeJl
05-12-2007, 21:18
Започни да се очуждаваш постепенно от него и той сам ще види, че нещо не в1рви и ще поиска да се разделите. Ако сега ск1саш с него, а чувствата му са силни, просто ще му разбиеш п1рвото което е с1рцето, а ако е много влюбен в теб - психиката..
cherinka
05-12-2007, 21:19
Започни да се очуждаваш постепенно от него и той сам ще види, че нещо не в1рви и ще поиска да се разделите. Ако сега ск1саш с него, а чувствата му са силни, просто ще му разбиеш п1рвото което е с1рцето, а ако е много влюбен в теб - психиката..
По-добре сега, отколкото след време.
Обаче забравихме да кажем на момичето да обмисли добре дали иска сегашният си приятел или другият. И ако й е хрумнало тука от 1-2 седмици да зареже сегашният си, по-добре да помисли още малко, че нали знаете, бързата раута, срам за майстора. И т.н.
I az s1m bila v podobna situaziq, tova koeto az napravih be6e da zareja gadjeto si. 6tom ne go obi4a6, nqma smis1l da hrani6 negovite 4uvstva s l1jlivi. L1jata ne e re6enie na problema. Sednete, pogovorete kato v1zrastni, dori si ostanete priqteli, no pak ti kazvam 6tom ne go obi4a6, 6tom go nqma 4uvstvoto prosto nqma smis1l da si s nego. Vqrno e 4e 6te go zaboli, no ne moje vinagi da misli6 za drugite. Dobre nego 6te go boli den, dva, sedmica ili p1k mesec, no ako ostane6 s nego teb kolko 6te te boli. Hubavo pomisli za sebe si, a ne za nego, za6toto vse pak ti si po vajnata. USPEH!!!
Авторката е едно тъпо и неориентирано момиче
После говорете че момчетата били по тъпи от момичетата . Шматки ние поне знаем к'во искаме . Пфу....
Авторката е едно тъпо и неориентирано момиче
После говорете че момчетата били по тъпи от момичетата . Шматки ние поне знаем к'во искаме . Пфу....
Авторката е тъпа, но тва не доказва нищо.
Виж "дразнител"(написал го е грозно и не бих си осквернил поста с пейст) той е момче и е по-тъп от авторката.
kakvo da pravq se pita v zadachata?
Порастни!
alkobalko
05-13-2007, 05:50
Не трябва да си с един човек, само защото го съжаляваш. Най-добре му кажи, той и без това ще усети очуждението.
budi egoist!!!nai-vajna si ti
Няма смисъл да бъдеш с приятеля ти, ако не го обичаш и нямаш чувства.По-добре се разделете, не го лъжи.
Uptown_soldier
05-13-2007, 10:11
Започни да го дразниш с действия и думи - така ще го принудиш сам да пожелае да скъсате.
SuMmEr_St0rM
05-13-2007, 10:33
Повярвай ми...той усеща че не го обичаш и това го измъчва много повече отколкото да говориш с него и да му кажеш в очите истината ...за това ,което чувстваш.Така че говори с него :)
aBTopKaTa
05-13-2007, 14:01
kak mojesh da tvardish che sam tapa pri polojenie che ne me poznavash dostatachno?!napisala sam dve izrecheniq i ot kade znaesh che se otnasq za men moje da e za nqkoq moq priqtelka koqto nqma smelost da go napishe v nqkoi forum!Q si E*I Maikata
kak mojesh da tvardish che sam tapa pri polojenie che ne me poznavash dostatachno?!napisala sam dve izrecheniq i ot kade znaesh che se otnasq za men moje da e za nqkoq moq priqtelka koqto nqma smelost da go napishe v nqkoi forum!Q si E*I Maikata
Е понякога и малко е достатъчно.
Хм..след като си мъл4и6 и те е страх да му кажеш,4е ве4е неискаш да сте заедно губиш своето и неговото време.Пък и като сте заедно той се привързва към теб.И затова колкото по-бързо му кажеш,4е искаш да се разделите,толкова по-лесно ще му бъде да те забрави.Аз съм била в абсолютно същата ситуация и повярвай ми,знам какви мисли ти се въртят в главата сега.Не е лесно,но събери смелост колкото се може по-бързо и му кажи 4е искаш да се разделите.Ако мислиш 4е ще реагира остро не му споменавай,4е късате заради друг.Просто му кажи,4е ве4е нямаш 4увства към него и толкова...Успех![/code][/quote]
Nai dobre e da mu kaje6,ot li4en opit ti go kazvam! Bqh super vlubena v edno mom4e,tragnahme i sled izvestno vreme se vlubih v drug,no me be6e strah da mu kaja,6toto i az kato teb znaeh 4e 6te mu stane mn,mn,mn kofti i neiskah da go naranqvam.No vsa6tost kato ne mu kazah i toi posle kato razbra mi kaza 4e po dobre 6tql da go prieme ako sam mu go kazala,4e sam vlubena v drug,vmesto da go laja i naistina e taka,ako mu bqh kazala o6te v samoto na4alo nqma6e da go naranq tolkova,kolkoto kato razbra po kasno,no ve4e be6e kasno.Neznam dali 6te prieme6 moq savet,no az vse pak ti go davam,kaji mu vsi4ko kakto si e,ne go laji,ne krii ni6to ot nego !!!!
:smt005
Даааа, даааа "приятелка"...
Ми добре, де - начи приятелката ти е глупава.
:smt005
Абе човек трябва да е егойст понякога...!Недей да поставяш другите пред себе си , а себе си на второ място!!!!Мисли эа собствените си интереси и се бори да ги постигнеш...целта оправдава средствата!Но тук има и нещо друго-эамисли се дали насйтина искаш другото момче,или е просто временна прищувка,эащото после може МНОГО да съжалиш!Обмисли добре положението и действай!Късмет!
sladko_bebchence
05-13-2007, 16:41
emi po-dobre da skysa6 s nego i da go boli sega otkolkoto sled vreme da razbere 4e si go lygala ama da ne stane tai 4e toq deto sq si "vlubena" u nego da se okaje pylen idiot i posle da si iska6 gadjeto obratno i da pi6e6 temi ot sorta "skysahme po moe jelanie ,no az si go iskam i go revnuvam" 4e ima baq takiva