View Full Version : Най-идиотското място...
Здравейте на всички :D искам да ви питам кое е най-идиотското или изчанченото място, на което сте го правили :lol:
MarioGyurov
05-13-2007, 09:41
*цензура*
Епа то в асансЙОра е най-добре :smt005
Ай земи ходи на училище моля ти се :smt005
:-#
Е то кино и асансьор от край време вече не са идиотски места... Също така тоалетна.. и самолет...
По темата.... .... :-D
V gradskata gradina s edna kuchka... :-D
MarioGyurov
05-13-2007, 13:54
*цензура*
krizbeto_zleto
05-13-2007, 14:35
na vqtarnata melnica v nesebar :smt005
FelisDirus
05-13-2007, 15:09
В един парк посред бял ден.
Разчитахме на дръвчетата и храстите да ни скрият :lol:
radoto89
05-13-2007, 15:31
отгоре на блока
like___me
05-13-2007, 15:35
Tuka pove4eto mai sa si spodelili sexualnite fantazii,a ne kude REALNO sa go pravili...po temata v edno stulbi6te...
На скамейките на стадиона :)
Edna`Ot`Vsichki
05-13-2007, 17:38
haha tfa e qko :) vednyj go pravih na ulicata pred vkyshti .. ei taka i dvamata bqhme pravi skri leko s gornishteto si i mi go napyha haha beshe mnoo qko :)
haha tfa e qko :) vednyj go pravih na ulicata pred vkyshti .. ei taka i dvamata bqhme pravi skri leko s gornishteto si i mi go napyha haha beshe mnoo qko :)
изглеждаш ми мъничка и ако е така много ясно че си излъгала защото баща ти ако те скива ше ти се случи случка............................. как ше го направиш на улицата ..бахти смотаното
Котарана
05-13-2007, 17:47
На покрива на блока и в избата хаха :)
T3d!to0o{P}
05-13-2007, 17:49
hahaha mn qko,kefite me si4ki,ama na ulicata me ubi tva :D az vse o6te sam devstvena :} :D
Edna`Ot`Vsichki
05-13-2007, 17:51
изглеждаш ми мъничка и ако е така много ясно че си излъгала защото баща ти ако те скива ше ти се случи случка............................. как ше го направиш на улицата ..бахти смотаното
ami sys sigurnost ne sym mynichka .. da ne govorim che bashta mi znae mnoo dobre che ne sym devstvena .. smotano ama taka e kato razdraznihs lyva tam kydeto ne trqa .. tyi staa nqkoi pyt ama i ne syjalqvam padam si po otkacheni mesta .. :-({|=
Полянка - точно на пътечката... Някакъв дядо минаваше по едно време, пък аз дори не го видях, после много ми се смя гаджето.
В кенефа на хижа, като отвън имаше ееебааааси опашката, дори напираха да влизат, ама ние се бяхме залостили.
На леглото на майката на най-добрия му приятел. Муахахах, нито майката знае, нито приятелят - ако разберат много ще се сърдят.
:smt005
malkoto_sladur4e
05-13-2007, 18:47
v gori4ka :P
v dvora na edna qsla :wink:
На втория етаж(плочата) на недостроената ни вила, последния път като семейството ми се събираха и всички баби, дядовци, внуци, братовчеди, майки и бащи бяха на не повече от 1,5м под краката ни.
Зима(Февруари), пейка, студ, широки дрехи, пред приятелите ни - никой нищо не разбра! :-D
На втория етаж(плочата) на недостроената ни вила, последния път като семейството ми се събираха и всички баби, дядовци, внуци, братовчеди, майки и бащи бяха на не повече от 1,5м под краката ни.
Зима(Февруари), пейка, студ, широки дрехи, пред приятелите ни - никой нищо не разбра! :-D
ehehe dobre we :mrgreen:
w moreto sre6tu edin varnenski plaj :smt008
в един изоставен параклис [-o<