View Full Version : kRuv NA 2 DEN slEd aKtA ????????????????????????
alex4eto
05-13-2007, 11:46
на скоро правих секс за 1 път (predi okolo sedmica) почувствах огромна болка пък и члена на приятелят ми поне 15 минути не можеше да влезе а когато влезе......оХ! та на следващия ден си пъхнах пръста ей така от любопитство и теква кръв ужасно много след около 15 мин пак текна въпреки че не съм бъркала пак а беше и спляло НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА И ДАМИ ДАДЕ СЪВЕТ МОЛЯ ВИ POVE4E NE SUM BURKALA ZA6TTOO ME E STRAH DA NE TEKNE PAK KRUV.. A I MEJDU DRUGOTO MALKO ME BOLI `DOLU` ...
Нормално е да потече кръв след секс,но ако тече много трябва задължително да отидеш на лекар.
А за болката-нормално е да е раздразнено...
Нормално е да потече кръв след секс,но ако тече много трябва задължително да отидеш на лекар.
права е отиди на лекар
krizbeto_zleto
05-13-2007, 14:38
6to :smt005
E ZNAM 4E E NORMALNO DA POTE4E LRUV AMA SUM 4UVALA 4E SAMO PRI SAMIA AKT I MALKO SLED TVA A NA MEN I NA SLEDV6TAI I NA PO SLEDV6TAIA DEN KOGAYO BRUKNAH I TE4E..AMA NE MNOGO SILNO DE AMA VSE EDNO KATO VAKUM I KAT SE OTVORI TOIA VAKUM I PLISVA EDNA KRUV... ](*,) ](*,) :( :(
Трябва да отидеш на лекар.Може да е станало нещо лошо и по-добре отиди скоро да не стане още по-лошо и да има някакви усложнения. :(
ThePainIsReaL
05-13-2007, 18:43
Хм.. едва ли ще се изкажа много умно, понеже не съм имала такиви проблеми, но на мен да тече толкова много кръв, ми звучи съмнително. А само като си бръкнеш ли теква.. или е някво леко течение като към последните дни на менструацията?
samo kato brukna ne e vuzmojno da e opt menstruacia.. 6oto mi svur6i malko predi da pravq sex..
\:D/
Пъевият път боли, вторият сърби а третият за още пита. Що е то ?
атанеж