View Full Version : За,или против "тройката"
Питането ми е следното:какво Ви е мнението за "тройката"?Участвали ли сте в "тройка"?Ако не-бихте ли пробвали?
sh3_1s_7h3_0n3
05-13-2007, 19:34
пас 8)
FelisDirus
05-13-2007, 19:37
Много е готино, но с 2 момичета и 1 момче. Иначе почвам да се плаша :lol:
Ако нямах сериозен приятел, бих пробвала.
experiment_m
05-13-2007, 19:41
Бих пробвал,но в триото задължително трябва да има 2 момичета, иначе едва ли бих се съгласил.
MartoPetrovfen
05-13-2007, 19:43
по добре е с 3 момичета :smt017
bih u4astvala... az o6te 1 momi4e i priqtelq mi ..no toi ne iskam da q dokosva :D
Schnitzer
05-13-2007, 19:53
1 жена и 2ма мъже е отвратително :evil: не бих пробвал първо щото съм гнуслив :) тка чеее...ясно е :arrow:
FelisDirus
05-13-2007, 19:58
1 жена и 2ма мъже е отвратително :evil: не бих пробвал първо щото съм гнуслив :) тка чеее...ясно е :arrow:
2 жени и 1 мъж не ти ли допада?
Schnitzer
05-13-2007, 20:00
2 жени и 1 мъж не ти ли допада?Тва по-добре ми звъчи но иначе напрао си е подигравка с женита да ги порят кат некви животни-аа изруди :evil:
Violenza
05-13-2007, 20:04
Твърдо против!
FelisDirus
05-13-2007, 20:06
Твърдо против!
Защо?
CrazyInLove
05-13-2007, 20:10
Против!!!
niki__traikov
05-13-2007, 20:10
az sam probval samo 3ka kebab4eta :roll: ma nema da otkaja i 3ka sex. kat se zamislq :smt017 i dvoika ne otkazvam
FelisDirus
05-13-2007, 20:13
2 жени и 1 мъж не ти ли допада?Тва по-добре ми звъчи но иначе напрао си е подигравка с женита да ги порят кат некви животни-аа изруди :evil:
ооо, да
много грозна картинка
но с 2 жени... друго си е
:smt016
ProstoAz
05-13-2007, 20:15
На мен по-привлекателно ми се вижда 2 мъже и аз. :lol: Обичам цялото внимание да е насочено към мен и все пак ... тройките като цяло не ми допадат. :roll:
Predi sum pravil 3-ka... qko e... , no tova beshi predi i bqxa detski mechti..
Не съм против тройките-който иска нека си ги прави, но на мен идеята не ми се блазни.Не ми се пробва, нямам желание.И плюс това не искам да деля приятеля си с още едно момиче примерно, ще полудея от ревност и ще я убия :lol:
penywise
05-14-2007, 05:42
Питането ми е следното:какво Ви е мнението за "тройката"?Участвали ли сте в "тройка"?Ако не-бихте ли пробвали?
3-ка
кебабджеда с гарнитурцица и бирица
сефте ше ми е... :-({|=
Зависи от съотношението :mrgreen:
penywise
05-14-2007, 06:48
ако съм аз на две жени,естествено че съм ЗА
ааа не!
на 2 няма да мога да издържа...
особено като се почнат една-друга и... край!
ше има "цък-цък-язък" сещаш ли се... one minute man...
то не е срамно, то... бе 2 путки... ше ти изцедят топките :-({|=
penywise
05-14-2007, 06:54
ако съм аз на две жени,естествено че съм ЗА
ааа не!
на 2 няма да мога да издържа...
особено като се почнат една-друга и... край!
ше има "цък-цък-язък" сещаш ли се... one minute man...
то не е срамно, то... бе 2 путки... ше ти изцедят топките :-({|=
хммм...как да го формулирам...аха!
бих правил тройка,с две жени които имат лезбийски наклонности :smt005 :smt005 :smt005
да де, именно... ама то няма да е тройка... само при цялостния вид на ситуацията ще съм се изтряскал доста преди изобщо да са стигнали до мен :-D
На мен по-привлекателно ми се вижда 2 мъже и аз. :lol: Обичам цялото внимание да е насочено към мен и все пак ... тройките като цяло не ми допадат. :roll:
:::
Принципно и аз пове4е се кефя на този вариант.
Но само принципно.
И ако нямам приятел.
И ако съм в насроение.
penywise
05-14-2007, 07:15
:::
Принципно и аз пове4е се кефя на този вариант.
Но само принципно.
И ако нямам приятел.
И ако съм в насроение.
ти ше се ебеш ли, или дипломна работа ше подготвяш? 8-[
babi_girl
05-14-2007, 07:29
az sym za i bih probvala stiga da nqmam vryzka
Violenza
05-14-2007, 07:33
Твърдо против!
Защо?
Защото е извратено...
penywise
05-14-2007, 07:34
Твърдо против!
Защо?
Защото е извратено...
тва е положението...
всичко хубаво на този свят е или незаконно, или неморално, или от него се дебелее...
:-({|=
ЯКО е!
Определено съм "за" тройка с две жени, че ако е с две момчета... знае ли човек ко му се върти в главата на другия, в соматохата да не ти обърка задника!
За, ако нямам чувства към партньора си.
ami nz o6te ne sam probvala no nqma i da probvam izglejda mi mnogo otvratitelno i nz za men sexa po dvoiki si e nai dobroso izjivvane ...:)))
krem4et0
05-14-2007, 08:54
Сексът трябва да е нещо интимно за двама души. Трети, независимо от пола е излишен.
Благодаря на всички,които изказаха до този момент мнението си!А сега и моето мнение:ТВЪРДО ПРОТИВ!!!
Schnitzer
05-14-2007, 17:56
Сексът трябва да е нещо интимно за двама души. Трети, независимо от пола е излишен. :smt006 Правилно 8)
Приятелят ми до едно време ми намекваше нещо за тройка някога в неопределеното бъдеще, но само преди няколко дена ми сподели, че мисълта вече не му се струва толкова привлекателна - дойде на моята дума по въпроса. Когато имам чувства, не мога да си представя да съм с друг мъж... мисълта ми е крайно неприятна. Другото момиче е алтернатива, но само ако аз се занимавам с нея, а тя не припарва до него, защото иначе ще има кръв :evil:
Така че - не на тройките, ако съм в стабилна връзка. Ако съм сама и ме поканят за тройка, може би бих приела... може би. Някой ден сигурно ще стана достатъчно луда И за това :P
nelence7o
05-14-2007, 18:29
Сексът трябва да е нещо интимно за двама души. Трети, независимо от пола е излишен.
Съгласна съм \:D/
fuckloveee
05-14-2007, 18:43
protivvvvv tvyrdoooo protivvv
Ani mnogo,mnogo te obi4a,mnogo i lipsva6 i utre iska da se 4uete zaduljitelno,za6toto ne moje bez teb i tvoq vuzbujda6t glas i te moli da si pusne6 nqkoq pesen ot albuma na Dave-Paper monsters.I pak da ti napomnq 4e mnogo te obi4a!!!!
Ani mnogo,mnogo te obi4a,mnogo i lipsva6 i utre iska da se 4uete zaduljitelno,za6toto ne moje bez teb i tvoq vuzbujda6t glas i te moli da si pusne6 nqkoq pesen ot albuma na Dave-Paper monsters.I pak da ti napomnq 4e mnogo te obi4a!!!!
Offffffff a tva kvo ob6to ima s temata?????????Are po-seriozno
Offffffff a tva kvo ob6to ima s temata?????????Are po-seriozno
Horaaaaa tva ne be6e za vas,bez da iskam go pratih ne go vzimaite na seriozno!Pls mn sajalqvam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
dessito{p}
05-14-2007, 19:04
ami az sam ''za'' i bix probvala :oops:
изгонена__от__рая
05-14-2007, 19:26
Интересна тема :oops: :oops: :oops:
Ice_Queen_
05-14-2007, 19:43
стимулиращо НЕ
На мен по-привлекателно ми се вижда 2 мъже и аз. :lol: Обичам цялото внимание да е насочено към мен :roll:
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
malkoto_sladur4e
05-14-2007, 19:49
Аз определено съм против тройките! [-X
GOLQMA TUPOTYIQ!!!ne bih 6toto polovia akt e ne6to mn li4no po ne za men i priqtelq mi......i ne misla 4e v troikite ima 4uvstva a s 4uvstvo sexa e po-sladuk....
malkoto_sladur4e
05-14-2007, 19:51
GOLQMA TUPOTYIQ!!!ne bih 6toto polovia akt e ne6to mn li4no po ne za men i priqtelq mi......i ne misla 4e v troikite ima 4uvstva a s 4uvstvo sexa e po-sladuk....
Точно така! =D>
Sexapilna_kukla
05-14-2007, 21:00
Аз съм "ЗА" тройките. Не съм пробвала, но честно казано бих... , но не с приятеля ми, а с някого, който просто ме привлича и още някоя приятелка :-D :-({|=
На мен по-привлекателно ми се вижда 2 мъже и аз. :lol: Обичам цялото внимание да е насочено към мен :roll:
за сведение на вси4ки, дето си мислят, 4е тройка с две жени е по яко от тройка с двама мъже,
мога да заявя, че бъркат много.
Защото един мъж миже и да може да го направи девет пъти за една нощ, но всяка жена може да го направи по 90 пъти.. разбирате ли накъде бия.. един мъж НЕ МОЖЕ да задоволи две жени едновременно,
докато двама мъже могат да задоволят една жена отвсякъде
eternity
05-15-2007, 09:12
az sum za-az,priqtelqt mi i nqkoq priqtelka,no za moq iznenada toi ne e mn navit :-s :lol:
hamilcar
05-15-2007, 09:30
Нямам нищо против тройките.
xOtkiSsSs
05-15-2007, 10:17
Аз съм против [-X
стимулиращо НЕ
много ме стимолира! =D> :smt005 :smt005 мерси!
live2beCooL
05-15-2007, 10:38
troikata e qka we \:D/ no s 2 momi4eta i az :-D malko pove4e raznoobrazie da ima :-D
cS_LaMeRkA
05-15-2007, 13:07
Тройка :shock: ?! - тапо, зле, ау... :smt011
Не съм участвала и неам намериние! :smt004
категорично съм ЗА тройките
за сведение на вси4ки, дето си мислят, 4е тройка с две жени е по яко от тройка с двама мъже,
мога да заявя, че бъркат много.
Защото един мъж миже и да може да го направи девет пъти за една нощ, но всяка жена може да го направи по 90 пъти.. разбирате ли накъде бия.. един мъж НЕ МОЖЕ да задоволи две жени едновременно,
докато двама мъже могат да задоволят една жена отвсякъде
Подкрепям и двете мнения. :-D
malkoto_sladur4e
05-15-2007, 13:23
Извинявайте много ама как ще се почувствате като вашия приятел чука друга или как ще се почувства той ако друг ви чука вас? :shock: :shock: :shock: