View Full Version : Секс Без Презерватив
така имам въпрос когато правиш секс без презерватив и свършиш.. отвън и съответно го измиеш и пак трагнеш да ебеш има ли вазможност да забременее момичето... не само да го измиеш а и да го изтръскаш :) щото то остава малко по пикачопроводчето :) измиеш го изтръскаш го демек.. ??? щото спорим тука с мойта приятелка :)
BeautifulWorld
05-13-2007, 21:05
Ако се изпикаеш не би трябвало да остане. Пък с тръскането... зависи колко усърдно тръскаш :-D
има да може да е малка но има
първо че не винаги можеш да го извадиш преди да е станала белята
и второ по време на самия акт от пениса ти излиза една прозрачна течност (предеякулационна течност ако не се лъжа за името ) в която се съдържа малък брой сперматозоиди
-----> тоест използвайте предпазни средства ВИНАГИ
misskiss0306
05-13-2007, 21:10
da ako se ispikaesh ne e tolko golqma veroqtnosta.. no shte ne ispolzvate kondomi be hora..
cherinka
05-13-2007, 21:12
Пак ще се повторя.
Дева Мария е забременяла от въздуха, та при вас ли няма да стане беля.....
PREDATORA
05-13-2007, 21:16
има да може да е малка но има
първо че не винаги можеш да го извадиш преди да е станала белята
и второ по време на самия акт от пениса ти излиза една прозрачна течност (предеякулационна течност ако не се лъжа за името ) в която се съдържа малък брой сперматозоиди
-----> тоест използвайте предпазни средства ВИНАГИ
Човека е много прав, винаги има възможност от забременяване никога неможе да си 100% сигърен!!!
PoLiToOo
05-13-2007, 21:18
da ako se ispikaesh ne e tolko golqma veroqtnosta.. no shte ne ispolzvate kondomi be hora..
:smt023 :smt023
ами аз само веднъж съм правила сеь без презерватив , и той отначало само да го мушнел два пъти , после уж щял да го извади и после като го извади в него нямаше нищо , но в мене щеше да има ако не беше постинора . ДА БЛАГОДАРИМ НА ПОСТИНОР ДУО ! изводът => винаги с презерватив !
ами аз само веднъж съм правила сеь без презерватив , и той отначало само да го мушнел два пъти , после уж щял да го извади и после като го извади в него нямаше нищо , но в мене щеше да има ако не беше постинора . ДА БЛАГОДАРИМ НА ПОСТИНОР ДУО ! изводът => винаги с презерватив !
Така е, като партньорът не може да се контролира. ;)
penywise
05-14-2007, 08:05
по принцип...
след като един мъж се изпикае, повече от две тръскания се брои за заигравка http://wow.nefelin.com/forum/images/smiles/couple.gif
Пак ще се повторя.
От цвете е ако не знаеш!
Ама аз питам кво е търсило тва цвете там... :-D
malkoto_sladur4e
05-14-2007, 11:58
Има верояност за забременяване! :-({|=
malkoto_sladur4e
05-14-2007, 12:00
Пак ще се повторя.
От цвете е ако не знаеш!
Сигурно някои преди това се е изпразнил отгоре на цветето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак ще се повторя.
От цвете е ако не знаеш!
Сигурно някои преди това се е изпразнил отгоре на цветето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Достигнал съм до таа мисъл мноо преди тебе. :smt016
Има верояност за забременяване! :-({|=
И ква е вероятността ако смея да попитам? Нищожния брой сперматозоиди в предеякулационната течност загиват още във влагалището заради киселинната му среда! Нужни са малко повече от две капки сперма за да стане беля :-({|=
Че туриме 2 лъжици захар и нема е киселинна средата!
nelence7o
05-14-2007, 19:01
Не бъдете неразумни...ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРЕВАТИВИ