View Full Version : Диета за напълняване
Ако някой може да ми каже някаква диета за напълняване .. ще му бъда много благодарен. Благодаря предварително!
Определяш си дневната нужда от калории за подържане на теглото.
АКо искаш да качваш прибавяш 500 калории.
Ако искаш да отслабваш изважаш 500 калории.
Много ли е сложно?
penywise
05-14-2007, 11:02
диета :smt078
яж плодове, зеленчуци, наблягай на тях - лято е дееба...
и вземи си размърдай дебелия гъз - фитнес, плуване, търчане, ебане...
ма диета... :smt078
penywise ти май си от глупавите .. невиждам ли че питам за диета за надебеляване .. за да я искам означава че съм доста слаб , а не че съм дебел .. чети малко по внимателно и мисли с главата си
penywise
05-14-2007, 11:43
penywise ти май си от глупавите .. невиждам ли че питам за диета за надебеляване .. за да я искам означава че съм доста слаб , а не че съм дебел .. чети малко по внимателно и мисли с главата си
и ти да си от 8 часа на работа, и ти ше си на тва дередже...
#-o
нищо, то пак същата логика ;)
мачкай hardcore упражнения
плющи мръвки, пилешки и пуешки най-добре, мачкай млекце, яйчица и изварка...
и мачкай и по някое плодче де, то на организма не му трябва само месо...
и блъскай
като минеш подобен режим - ще минеш на другия, дето го писах в предния пост - за чистене ;)
разгледай ББТЕАМ.ОРГ за повече инфо по подобни въпроси
диета за надебеляване...до ся никой не е искал такава :D
иначе яж по много и сички боклуци,чипсове тостери месо сладолед шоколад,яж квот ти падне и по много и гледай да е мазно,ше ядеш дакът не преядеш и след тва пак,може и да ядеш след 7 часа тогава със сигуоност ше надебелееш само дет може да ти е тежко кат легнеш да спиш,дано да съм ти помогнала :)
baWdy_girL
05-23-2008, 16:40
[quote="Анонимко"]диета за надебеляване...до ся никой не е искал такава :D quote]
И аз имам нужда от такава. На почти 18г. съм висока съм 165.5м. и тежа 38кг.
TheNewReligion
05-23-2008, 18:22
АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЪПИТЕ , БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ , БЕ ! :-x :-x :-x НЯМА ЛИ ЗА ВАС ДИЕТОЛОЗИ , БЕ ХОРА ? :-x :-x :-x :-x ИМА 1000 ТАКИВА ТЕМИ И ОТГОВОРИТЕ СА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ! ОМРЪЗНА МИ ПРЕЗ ДЕН -ДВА ЕДНАКВО ТЪПИ ТЕМИ ! МОДЕРАТОРИТЕ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА , МИ СЕ СТРУВА ! 1000 ТЕМИ С ЕДИН И СЪЩИ "СМИСЪЛ" !!! :-x :-x :-x :-x
summergir1
05-23-2008, 18:28
диета :smt078
яж плодове, зеленчуци, наблягай на тях - лято е дееба...
и вземи си размърдай дебелия гъз - фитнес, плуване, търчане, ебане...
ма диета... :smt078
:lol:
baWdy_girL
05-24-2008, 08:14
ОМРЪЗНА МИ
Като ти е омръзнало и видиш такава тема защо я четеш ?
На мене да ти кажа ми е омръзнало да ме бъзикат колко съм слаба ама не ти го натяквам нали ?
Със сигурност автора не иска да качва мазнини... затова недей слуша глупавия пост отгоре в които се споменава да ядеш тостери сладоледи и чипсове ! Наблеги на ориза чистото месо изварата яйцата ! Ако ходиш на фитнес ще качиш по-бързо и по чисто !
barbie_94
05-25-2008, 06:53
Ами аз доколкото знам сумистите пропускат закуска,обядват и след вечеря направо заспиват,ама така може да се качват мазнини или там нз :(
Една моя госпожа каза, че е на такава диета и на ден трябвало да яде по 3000 калории мисля, че беше..
hrisence
05-25-2008, 15:37
ох, и аз имам същия проблем :(
Ама аз си ям редовно какво ли не и пак не надебелявам :(
moon_flower
05-25-2008, 15:45
А при мен не е проблем,а си е иделано.От 1 година си държа едни килца и тва е. :D Кеф. :D
А за диетата,ами просто иди при диетолог и му кажи проблема си.Най добре е да чуеш мнение на специалист.
Just.A.Bitch
05-25-2008, 17:49
Вие сте луди, бе...
Да яде мазно?! За да се напълнее като хората трябва да се ядат висококалорични пълноценни храни. Например киселото мляко - потърси цедено. Яж френски сирена, но не прекалено. Яйцата яж цели. Гарнирай със зехтин. И още много, но сега няма да изброявам.
baWdy_girL
05-26-2008, 14:40
пичове, нека да ви кажа как ям аз
06:00-сутрин ям месо(шишчета,пържола или нещо такова)
10:00-3 банички с боза
14:00-салата и месо(каквото и да е)
и след това каквото ми се хапва
абе сигурно ям по 1/2 месо на ден и то със хляб
Такаче незнам вече какво да правя.
MidnightCreep
05-26-2008, 17:23
Диетолог=минимум 40 лв. посещението,ходи се на две седмици,много удобно,а?Нали тати и мама плащат...
Яж качествени храни:месо,мляко,риба,яйца,� �еленчуци,зърнени,плодове,т ака се качва активна маса,не сланини.Разгледай сайтовете за фитнес.
Без тъпчене с банички,бозички и тн.,после едвам ще изчистиш мазнините,а мускулите ще са минимален процент.
Горното:Първото ядене добре,сложи сирене и зеленчук,ако искаш и плод после.
После:Тестени изделия рано сутрин,никаква боза,яж сурови ядки с кисело мляко.
Обядът добре,сложи картофи,ориз или филия хляб,плод.
После пак ядки с мляко.
Вечерята същата като обяда.
Няма нищо лошо в сладките неща,чипсчетата и тн.,стига да са с контролиран прием,независимо от диетата.
devilgirl92
07-04-2009, 15:36
и аз имам същия проблем ям си нормално но нищо не ми се лепи
Ами освен да наблягаш на висококалорични храни др какво може да се каже... Погледни това http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html знам ли може да помогне малко или много :) Изчисли си според теглото колко калории трябва да поемаш и поемай двойно повече, може пък да подейства :)