View Full Version : бременна ли съм
Love`Myself
05-13-2007, 21:35
нещо изгубих темата си , ако се появи два пъти мн съжалявам . значи с цикъла ми свърши на 4ти някъде и след един два дена с приятеля ми правихме секс за последно , с презерватив както си му е реда. обаче преди два дена вдигнах кравно , а съм на 17 години и не е обичайно понеже по принцип е ниско , обаче беше мн високо , в училище лекарката реши че е от недспиване от мн кафе и цигари , в интерес на истината правилно беше преценила , изследванията ми бяха мн добри и личната лекарка ме попита дали е възможно да съм бременна , мислех че не обаче много се притеснявам , не знам защо , високото кравно симптом ли е на бременност и според вас каква е вероятността да стана мама , моля ви пишете какво мислите , аз не съм правила тест за бременност , все мислех че си вкарвам някакви филми само , обаче всъщност не знам какво да си мисля......
CVETELLINA
05-13-2007, 21:46
Хах сега за 1 път чувам,че високото кръвно може да е симптом на бременност. :roll: По принцип можеш да вдигнеш кръвно от мноого неща-психическа или физическа преумора,нещо ядосване ала бала..такива неща (нормалните неща за 17 годишно момиче).Но пък да си бременна..не мисля,че можеш да съдиш само по едно кръвно.Приятелят ти ако не е свършил в теб и ако сте използвали презерватив мисля че няма проблеми.Но все пак,за да си по-сигурна си вземи един тест,дано да няма нищо. O:)
Love`Myself
05-13-2007, 21:51
да де знам че може да е смешно , обаче аз се спекох като ме попита лекарката дали може да съм бременна , а и забравих да кажа че когато съм вдигнала кравното започнаха да ми треперят краката и да бучи главата и да ме боли .... предположих че е от кравното ... не ми се смейте де , ако знаех нямаше да питам....
xaxaxaxaxa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Bremena si. Amin. :smt005
KoMarChe
05-13-2007, 22:09
spokoino:)ne se 6a6kai:)kogato vdigne6 kryvno po princip ti stava zle.a lekarkata ti te e popitala moje bi zaradi tova 4e ti ima ne6to a ne specialno zaradi visokoto kryvno:)pak ti kazvam spokoino.vse pak si napravi edin test i vseki pyt kato se symnqva6 4e moje da si bremenna si pravi za6toto nqma da e hubavo da si mlada maika:)
penywise
05-14-2007, 09:57
вие кво... вживявате се като някъв онлайн тест за бременност ли?
http://wow.nefelin.com/forum/images/smiles/dummy%5B1%5D.gif
изгонена__от__рая
05-14-2007, 10:03
тц не си [-X
Има и много други симптоми,но си личи,че не си бременна.Спокс :wink: