PDA

View Full Version : Малко помощ:)

Lilou
05-13-2007, 22:15
Здравейте!

Имам.. малък проблем да речем и реших че този форум ще е добро място да поискам съвет:). Значи аз съм на 18 години имам сериозна приятелка в момента, тя е на моята възраст. До тук сичко супер:) проблема всъщност е там че тя е девствена.. не, че е проблем за мене обаче напоследък зехме да обсъждаме въпроса за секс и.. аз до сега не съм правил със девствено момиче:) това което ме интересува е да кажете по-различно ли е? По внимателен ли трябва да съм? И какво всъщност да правя:) че неискам да объркам нещо.. харесвам си я много:)

Благодаря за вниманието и се надявам да ми помогнете!:)

KoMarChe
05-13-2007, 22:33
razbira se 4e trqbva da si mega vnimatelen!!! :wink:

05-14-2007, 00:44
леко и нежно брато :roll:

cherinka
05-14-2007, 04:06
+ бавно в началото.
И недей я лашка много, че може да й се отще да го прави повече.

koalka
05-14-2007, 05:13
Общо взето трябва да си внимателен и нежен, защото нея почти сигурно е, че ще я боли.Трябва да е много влажна, за да я боли колкото се може по-малко.

Seducti0n
05-14-2007, 08:05
Здравей.Това да бъдеш първия на едно момиче е изключително отговорна задача.Разбира се че трябва да бъдеш максимално нежен и внимателен както казаха по-горе.Добре ще е да започнете с дълга любовна игра милване целуване галене по ерогенните зони и т.н.Освен физическа сексът доставя и духовна наслада дано да успеш да я дадеш на приятелската си при първия път.Ако тя има някакви притиснения поговорете открито за това.Не я притискай и не я заставяй за нищо.Имай предвид че неминуемо ще е развълнувана защото и предстои едно ново непознато до тоди момент усешане.Бъди готов изцяло да поемеш иниациативата и не се дразни ако нещо не се справя добре.Погрижете се обстановката да бъде мексимално спокойна и приятна и за двама ви.Ако обичате романтиката можеш да и направиш някоя изненада-нежна музика свещи розови листа и т.нПогриже се всичко да е на ниво-нека първият път за твоята приятелка се превърне в един необикновен и скъп спомен който да запази в сърцето си за цял живот.Успех и на двама ви. :wink:

krem4et0
05-14-2007, 08:44
Трябва да си много нежен, внимателен, да следиш реакциите й, да спреш, ако тя почувства и най-малкия дискомфорт. А да и действай бавно и на мали амплитуди.

penywise
05-14-2007, 09:16
А бе... хем не сте правили секс, хем имате много сериозни връзки...

http://wow.nefelin.com/forum/images/smiles/shok.gif
http://wow.nefelin.com/forum/images/smiles/blink.gif

са щи кажа как се прави "Бегемотска Бомба"...

Качваш се нависоко - отгоре на гардероба за максимален ефект.
На леглото е мацката, с възможно най-широко разтворени крака.

Скачаш, като докато трае полета опъваш краката си максимално нагоре и назад, като ги държиш с двете си ръце...

И се [-o< да уцелиш...

също може да пробваш и...

Tight Like a Tiger

Driving home from a party your girlfriend doesn't feel well and begins puking out the window. Using your power windows, you trap her by closing the window 'tight as a tiger'. You then proceed to pull her pants down and bang hole of choice (also tight as a tiger).

Lilou
05-14-2007, 15:47
Добре де, разбрах да бъда внимателен ама вие какво разбирате под "внимателен" че аз много неща се сещам:) А пък и ако съм внимателен за всяко нещо ще взема да се притесня и нищо няма да стане:) какво мислите а :)

Иначе благодаря за изчерпателния отговор на Цветито =D>

nelence7o
05-14-2007, 15:53
http://www.teenproblem.net/s/739.html

Тук много добре е описано всичко ,което те интересува.Приятно четене и "учене"

Seducti0n
05-14-2007, 17:15
Здравей отнова.Да бъдеш внимателен не означава да се сдухаш и да прецкаш цялата работа -това от което ти се страхуваш най-вероятно.Просто бъди мил с нея предразположия към започването на самия полов акт.Карай го полека-все пак това е първият и път неезадължително да показваш всичкия си натрупан опит.Защото ако стане така че ти си прекалено шумен бърз емоционален може да породиш няккаво чувство на срам от нея защото тя едва ли от първи път ще отговори напълно на твоите нужди.Във времето ще натрупате опит и ще знаете как можете да си доставяте удоволствие по максимално изчерпателен начин.Просто бъди миличък и нежен към нея и зачитая всяка една нейна молба за нея ще бъде важно да знае това че може да ти гласува безприкословно доверие.Успех :wink:

Lilou
05-14-2007, 17:20
#KeLly^^^ Имам изпити сега ама ще се постарая да науча и това :p

#ЦвЕтИтО Разбрах:) мерси пак за изчерпателния отговор.

Бе изобщо благодаря на всички. Помогнахте ми:)

Ако се сетите още нещо полезно може да споделите:)

П.С.
{}