Влез

View Full Version : И аз да ви занимая:)

cherinka
05-14-2007, 03:54
Та, като бях 5ти клас, бях в двора на даскалото ми с две приятелки, и си харесах едно момче от 12ти клас, ама от пръв поглед си го харесах. След няколко дни го видях в махалата и се зарадвах, че го виждам за втори път.
След година и половина харесване, на 17май 2002г. реших да ида да се запозная с него. (беше 22:40ч.) :-D
Запознахме се, след още половин година разбрах къде живее и почти всяка вечер ходих да го подслушвам :smt005
След още половин година разбрах, че си има приятелка. :-D
Ама бях прекалено малка и не знаех как стават тия неща да "сваляш едно момче" :-D
И всеки път като го видех, онемявах, бе, хора, леле.
След това какво стана, няколко месеца не го бях и виждала, макар, че живеем в съседни блокове.
Та, мисълта ми е, че не знам какво толкова съм му харесвала, та чак и полудявах от радост като ми намигне. :smt005 Ахах, полудявах. :-D
Макар и момчетата, които сме харесвали продължително време в 'ранна детска възраст' би трябвало бая тръпка да си имаме по тях, ама само исках да споделя с вас, че вече съм го забравила. :-D Явно. Не знам как е станало, ама вече много трудно се сещам за него, абе, зле съм била, цели 7г. разлика. Пахаха. :-D
Тъй, де, одъртя човека, в момента, а на мен ми трябва нещо по младо.

П.П АтакаБГ, Здравей :-D

П.П.2 Как се променят хората, обаче. И нз какво се тормозят повечето като казват "ама.. ама той/тя в началото беше по-различен". Еми, хората се променят бре, гледните им точки също, и с годините израстват психически и физически (чат-пат). Има и изключения :-D .

Escarina
05-14-2007, 03:57
хахахах евала :)

koalka
05-14-2007, 04:26
Човек определено се променя и най-вече с годините.Нормално е вече да не го харесваш.

П.П.Все пак внимавайте какво пишете в темата.Коментари(не по темата), флууд, обиди и други подобни ще се модерират.

vikipf
05-14-2007, 13:07
Ще се контролирамм.. :-D
Та по темата.. Ми нормално е да харесваме някви там "убавци" като сме малки.. а след време да ги мислим за нищо.. Просто се променяме.. :-D :-D :-D

alkobalko
05-14-2007, 14:44
Съвсем нормално е с времето хората да се променят. Променят се и нашите идеали за "принцът". Това е само едно от доказателствата, че няма непрежалими хора, всеки човек се забравя, колкото и голяма да е любовта, още повече когато сте малки.

Valserp
05-14-2007, 14:46
П.П.2 Как се променят хората, обаче. И нз какво се тормозят повечето като казват "ама.. ама той/тя в началото беше по-различен". Еми, хората се променят бре, гледните им точки също, и с годините израстват психически и физически (чат-пат). Има и изключения :-D .

Абе то не е, че хората се променят толкова много, просто с времето ги опознаваме повече и стават все по-скучни.
Или пък с времето ти поумняваш и си казваш "Аз па к'во съм му 'аресала на тоа убитак?".

05-14-2007, 17:28
Е и ние кво да направим ?

Presley
05-14-2007, 17:37
Амиии честито тогава ;-) А относно това,че хората с времето се променят си много права!!!!Понякога(както в случая ти) промените са към по-добро,даже в повечето случаи...ти даже си го каэа-иэрастваме психически и ест фиэически(ма то эа тва си има кремове против бръчки :smt005 )!

playful_baby
05-14-2007, 18:09
Та, като бях 5ти клас, бях в двора на даскалото ми с две приятелки, и си харесах едно момче от 12ти клас, ама от пръв поглед си го харесах. След няколко дни го видях в махалата и се зарадвах, че го виждам за втори път.
След година и половина харесване, на 17май 2002г. реших да ида да се запозная с него. (беше 22:40ч.) :-D
Запознахме се, след още половин година разбрах къде живее и почти всяка вечер ходих да го подслушвам :smt005
След още половин година разбрах, че си има приятелка. :-D
Ама бях прекалено малка и не знаех как стават тия неща да "сваляш едно момче" :-D
И всеки път като го видех, онемявах, бе, хора, леле.
След това какво стана, няколко месеца не го бях и виждала, макар, че живеем в съседни блокове.
Та, мисълта ми е, че не знам какво толкова съм му харесвала, та чак и полудявах от радост като ми намигне. :smt005 Ахах, полудявах. :-D
Макар и момчетата, които сме харесвали продължително време в 'ранна детска възраст' би трябвало бая тръпка да си имаме по тях, ама само исках да споделя с вас, че вече съм го забравила. :-D Явно. Не знам как е станало, ама вече много трудно се сещам за него, абе, зле съм била, цели 7г. разлика. Пахаха. :-D
Тъй, де, одъртя човека, в момента, а на мен ми трябва нещо по младо.

П.П АтакаБГ, Здравей :-D

хах права си!!! :lol:

Shmatko
05-14-2007, 18:53
Е добре де, какво не ми харесваш сега? :D

ooops
05-14-2007, 18:58
Ще се контролирамм.. :-D
Та по темата.. Ми нормално е да харесваме някви там "убавци" като сме малки.. а след време да ги мислим за нищо.. Просто се променяме.. :-D :-D :-Danpulno podkrepqm tupane s barabani i edno goolqmo +1