View Full Version : nikoga ne sam imala gadje i predi mom4etata ne me haresvaha
no sega ve4e zapo4naha da me zabelqzvat i sam po4ti sigorna 4e edno mom4e me haresva no toi e tolkova sramejliv 4e ni6to ne pravi a az ne znam dali go haresvam.No v4era se pribirah ot edna priqtelka a te sa sasedi toi e vidql 4e sam sama i doide pri men i vednaga me popita 6to si sama a az vikam mi nqma koi da me izprati a toi vika ima az mu vikam Moni ne iska6e da me izprati.Sled tva toi vednaga si tragna i edno 4ao ne kaza e kvo da mislq .V edin moment si kazva 4e me haresva a v drug 4e ne go interesuvam.No mnogo predi da se zapoznaem e razpitval priqtelkata mi za men kak se kazva na kolko sam i ne samo neq no edni na6i priqteli.A sled tva bqh me na edin ob6t kupon i samo 3 ne6ta mi kaza prez cqloto vreme popita me kva muzika slu6am .A drugoto be6e a ti do men li sqda6 a az vikam em da nqkav problem a toi vika ne ama az sednah do nego 6ot nqma6e mqsto a drugoto ne6to kvoto mi kaza be6e VIKA KOGATO VDIGA6 NAZDRAVICA SE GLESA V O4ITE I az vseki pat kato vdigah me nazdravica go gledah pravo v o4ite a toi se usmihva6e [-o< [-o< [-o< tolkova sladko .MOLQ VI KAJETE MI MNENIETO SI DALI ME HARESVA I DALI NE6TO MOJE DA STANE
mi qvno mom4eto e kato men - trudno izrazqva 4uvstvata si i e sramejliv s koeto do nqkakva stepen naranqva 4uvstvata na drugite... zatova ako go haresva6 opitai da mu go pokaje6 i ob6to vzeto ti da napravi6 1vata kra4ka.
BebeTooOoo
05-14-2007, 09:09
Vij...mom4eto e sramejlivo...i nqma kak to da napravi purvata kra4ka...zatova ako si sigurna 4e go xaresva6...napravi q TI...moje6 da pogovori6 s nego za tva kakfo izpitfa kum tebe...za da ste naqsno i dfamata...i ottam natatuk...e qsno...aide uspex :-)
Vij...mom4eto e sramejlivo...i nqma kak to da napravi purvata kra4ka...zatova ako si sigurna 4e go xaresva6...napravi q TI...moje6 da pogovori6 s nego za tva kakfo izpitfa kum tebe...za da ste naqsno i dfamata...i ottam natatuk...e qsno...aide uspex :-)
Съгласен съм. Като го виждаш, че е толкова затворено, просто се опитай да влезеш в неговия свят. Разчупи му представите за тия взаимоотношения м/у момиче и момче. Харесай му се, поговори си с него и оттам нататък квото дойде. :wink:
neverand
05-14-2007, 12:14
напълно съгласен :)Щом той е срамежливия ти правиш крачката,не е толкова страшно,дори да не се получи нещо,вече ще знаеш как стоят нещата ;) Десйтвай и Успех :) Ако е нужно може дори да застанеш пред него и да му кажеш,че го харесваш ;)
Ти сама каэа ,че е срамежлив!Така че карай по-полека и поеми инициативата в свой ръце!Фактът ,че си пуснала тема във форум,эначи че все пак не ти е беэраэличен!Действай ти,тъй като той може би няма да направи първата крачка!!!!
Късмет
no ot negovi poznati razbrah 4e e bil svalq4 pak i edin pat mina s 3 momi4eta to4no do men qsvno e celql da go zabeleja .No 4estno da vi kaja malko me e strah da napravq parvata kra4ka za6toto ne znam dali me haresva toi e svalq4 a az ne iskam da bada porednata za nego no tva momi4e Moni s neq sme nai dobrite priqtelki mi kazva toi qvno kara s teb bavno za6toto qvno naistina te haresvam.Dnes cql den se mislisa za nego daje se razplakaj i ve4e osaznah 4e naistina go haresvam i s Moni si govorih me i tq kaza 4e te sa se sabirali edna konpaniq i e stanalo na vapros za men i za nego i edno drugo mom4e e kazalo kaji kvo kaza za Kati a toi e kazal e sega pred malki deca nqma ne e kazal 6ot s Moni sme priqtelki .Naistina ne znam kvo da pravq mnogo sam obarkana ne iskam da mu priznavam 4ustavata si za6oto ako toi ne me haresva 6e bada kato glupa4ka v negovite o4i
tedinci_
05-14-2007, 18:10
Мила,ако мислиш,че си заслужава ДЕЙСТВАЙ!!!!!!!
no ot negovi poznati razbrah 4e e bil svalq4 pak i edin pat mina s 3 momi4eta to4no do men qsvno e celql da go zabeleja .No 4estno da vi kaja malko me e strah da napravq parvata kra4ka za6toto ne znam dali me haresva toi e svalq4 a az ne iskam da bada porednata za nego no tva momi4e Moni s neq sme nai dobrite priqtelki mi kazva toi qvno kara s teb bavno za6toto qvno naistina te haresvam.Dnes cql den se mislisa za nego daje se razplakaj i ve4e osaznah 4e naistina go haresvam i s Moni si govorih me i tq kaza 4e te sa se sabirali edna konpaniq i e stanalo na vapros za men i za nego i edno drugo mom4e e kazalo kaji kvo kaza za Kati a toi e kazal e sega pred malki deca nqma ne e kazal 6ot s Moni sme priqtelki .Naistina ne znam kvo da pravq mnogo sam obarkana ne iskam da mu priznavam 4ustavata si za6oto ako toi ne me haresva 6e bada kato glupa4ka v negovite o4i
Даа, така са те срамежливите свалячи :-D Миличка, звучиш ми като 13 годишна... Може би трябва да се поправя - така са те срамежливите 13 годишни свалячи...
Явно вече се познавате, значи следващия път като имаш шанс отиваш и го заговаряш. Гледаш да си говорите колкото се може по често. Може да му поискаш скайп или нещо такова. В интернет порстранството лесно се разчупват ледовете. Постепенно ще гледаш да се разберете да излезете само двамцата и тн... Успех :-)
playful_baby
05-14-2007, 18:21
:wink: спокойно не си първата която се притеснява да не изглежда глупачка в очите на др. , НО ако смяташ че наистина го харесваш действай все пак човек трябва да рискува за да спечели!!! :-D
:wink: спокойно не си първата която се притеснява да не изглежда глупачка в очите на др. , НО ако смяташ че наистина го харесваш действай все пак човек трябва да рискува за да спечели!!! :-D
или да эагуби :mrgreen:
nikoga ne sam imala gadje i predi mom4etata ne me haresvaha
но откакто си купих новия Bonux Automat, всичко се промени. Дори и цицките ми пораснаха. Ебаси, как не се бях сетила по-рано да си го купя ?!? :shock:
toi e na 17 a az sam na 14 tanks vse pak za otgovorite malko mi pomognah te tva za skype e dobra ideq ne znam 6a vidq dali 6te se opitam da go zagovorq 4estno kazano iskam toi da napravi parvata kra4ka az poprincip ne sam sramejliva no nqksi nqmam smelosta da mu kaja 4ustavata si no kato go vidq savsem normalno si govori me no 4ak do mu priznaq 4ustavata si pritesnqvam se
no 4ak do mu priznaq 4ustavata si pritesnqvam se
Пробвай с "аз те обичам, а ти искаш само да ме ебеш"
или да эагуби :mrgreen:
е и този момент го има ама... по-добре да направиш нещо за да не се ядосваш по-късно че си изпуснала тази възможност! :wink:
playful_baby
05-15-2007, 05:37
ем това горното беше от мен :-D
bqsna_teenagerka
05-15-2007, 06:23
Харесва те,но просто е малко по срамежлив...едно мое бифшо гадже казваше "вие момичетата сте като светофари ту червено ту зелено"
Покажи му че ти даваш знак зелено! :roll: :wink: :P
6ot razbrah 4e qko sam si padnala po nego no nqksi iskam toi da napravi parvata kra4ka no ako ne q napravi naistina ne znam kvo da napravq pak i razbrah 4e edno momi4e go haresva a te sa i priqteli a toi ne znae 4e tq go haresva i az samo se draznq i mi e mnogo gadno napravo mi idva da q obiq taq revnuvam mnogo ama sa kvo da napravq vajnoto e toi kvo izpitva vatre6no vse si mislq 4e me haresva ama ne moga da bada 100 % sigurna