View Full Version : ужасен съм!
Просто гад!
05-14-2007, 09:57
Имах едни приятел, който ходеше с едно момиче, но тя след кратко време го отряза и той пича се поболя.
Седмици наред ми ревеше и когато спря си помисли, че я е превъзмогнал, но на един купон той рева като бита мастия и не спираше да се излага като притискаше постоянно въпросното момиче и и дрънкаше какви ли не глупости... тя горката... ами стана и гадно, аз неиздържах и го дръпнах на страна - казахму някой неща от рода да се стегне и да не се излага, а той взе че ми тегли една майна, на мен ми кипна и му нацепих един (на градос бях все пак) за да се осазнае!
Сетне без да казвам нищо си отидох...
на другия ден всички ме мразеха и опрекваха в какво ли не...
сега незнам какво да правя...
Ако тръгна да се извинявам ще изляза жалак...
Ко да парая?
penywise
05-14-2007, 09:59
да ви еб@ и лабилното поколение http://wow.nefelin.com/forum/images/smiles/gayfight.gif
абе пич това че ще се извиниш не означава , че се излагаш.
Просто показа кой наистина е по - пораснал и има по - осъзнал се.
:wink:
Човек не само трябва да се извинява за грешките си , но и да гледа да не ги допуска е разбира се това си зависи от теб , ако не искаш недей , но тогава какви приятели сте ?
_[LiFe-StiLe]_F
05-14-2007, 10:05
определено трябва да се извиниш за това, което си направил. естествено си си изпуснал нервите покрай цялата ситуация и покрай алкохола, но това не те оправдава. един порастнал човек трябва да е научен да поема отговорности и да признава грешките си като съответно и понася последиците от тях. покажи, че имаш достойнство и се извини - извинението не е проява на слабост, а на характер
Според мен си запази позицията
който те разбира ще остане с теб
_[LiFe-StiLe]_F
05-14-2007, 10:11
Според мен си запази позицията
който те разбира ще остане с теб
тъпо е да седнеш на ината си и само да раздаваш гордост наляво и надясно :? това още повече ще отдалечи хората от него! в крайна сметка никой не обича такива, които се правят на много интересни с високо вдигната глава, винаги убедени, че те са правите!
experiment_m
05-14-2007, 10:42
Като приятел си постъпил добре, като си го дръпнал на страни и си му обяснил неловката ситуация, в която не осъзнава че се намира.С тупалката може би малко си по прекалил.По-добре се извини, ако държиш на този приятел.Не е срамно човек да си признае грешката. Но и не забравяй, че старите хора са на мнението, че боя има градивен характер.Така, че малко или много си му помогнал с тупалката. Не забравяй, че после се някой е бил там да го утешава. :-D
napreite edna orgiq i si4ki 6te sa dovolni i zabravili situaciqta :)) :::
Просто гад!
05-14-2007, 10:48
Разбирасе че са го отешавали като са ме нарежад ли.
malkoto_sladur4e
05-14-2007, 11:10
_F]определено трябва да се извиниш за това, което си направил. естествено си си изпуснал нервите покрай цялата ситуация и покрай алкохола, но това не те оправдава. един порастнал човек трябва да е научен да поема отговорности и да признава грешките си като съответно и понася последиците от тях. покажи, че имаш достойнство и се извини - извинението не е проява на слабост, а на характер
:smt023
Добре си направил общо взето, само не е тряяло му биеш тупалката, щот се пак ти е приятел. Тряяло е просто да го задърпаш на страни и въпреки майната дет ти е фраснал, да се застопориш на едно място и да подтиснеш гнева, ако мое така да се каже.
Ся на въпроса. Мисля, че тря се извиниш на твоя приятел, като му кажеш тфа, което и тука. Бил си на градус, опитал си с добро, без нек'фи физически разправи, но като те е нацелил по болното място (мразя ме псуват на майка), не си издържал просто и не си видял друг изход. Еми то друго май не остана.
Приятелят ти е боклук, аз лично бих го смелил от бой.
МИ аз не мога да разбера за кво толкова те мразят.ха по пътишата всеки ден се бият за щяло и нещяло... апък ти си одарил прятеля си и едва ли не вече си черната овца за това че си му казал истината,той те е нагрубил(като имаме факта че си бил пиян) как по друг начин да отвърнеш...Но все пак мисля че е най-добре да говориш с приятеля си и да му се извиниш за пребързаната постъпка...въпреки че и той не е бил в рпавото си да те убижда,нали... :smt017