PDA

View Full Version : Момчета..

bungle
05-14-2007, 11:40
..имам една молба към вас. Хайде всеки от вас да опише най-бурният секс, който е правил и който винаги ще помни.

( темата е специално към момчетата/мъжете , защото имам едно на ум :twisted: )

05-14-2007, 11:43
nemam az sam 4ikidjiq :lol:

HYPE
05-14-2007, 11:44
аз не казвам, само показвам 8)

bungle
05-14-2007, 11:49
Па измисли си бе, аз няма как да разбера дали ме лъжеш. :-D

Искам да ви изследвам мъжката психика. :twisted: И после да приложа наученото.

bungle
05-14-2007, 11:50

Хайде де, кво се правите на интересни.
За мъжкото благо го правя. :-D

HYPE
05-14-2007, 11:55

кво ще намажем после ?!

bungle
05-14-2007, 11:57
След като достатъчно народ се престраши да си каже, ще обявя. :-D

Или к'во, нямали ли сте такива изживявания? :twisted: Муахахах.

MakeMeLaugh
05-14-2007, 11:58
Ако искаш да ти се изкефи - потанцувай му на някаква еротична песен (ако можеш - ако не, не се излагай ;) )
И поеми абсолютно всичко в твои ръце! Тръшни го на леглото, ти го разсъблечи, хапи го, драскай го, целувай го постопянно, бръкни под боксерките/слиповете сама, и ти бъде отгоре. Сама се намести и си го вкарай ако трябва. А бе поажи, ти и ти го искаш и можеш да бъдеш перверзна. Говори му мръсно за чукане, че го желаеш. Обаче не преигравай, и не пъшкай и не симулирай. Нека всичко бъде естествено.
Миии горе-сдолу това е мечетата май на всяко момче ;д

bungle
05-14-2007, 12:01
Ами, аз правя всичко описано!
Плюс хапливи СМС-и, мейли, шепнене на неприлични неща на обществени места...

Казвайте още, че не искам, репертоарът да се изчерпа, пък и нови идеи да внеса. :-D

HYPE
05-14-2007, 12:06

да напълно си прав, мечтата на един мъж е жена му да не стои като талпа в леглото.

bungle
05-14-2007, 12:11

да напълно си прав, мечтата на един мъж е жена му да не стои като талпа в леглото.

Хм, това го знае всяка себеуважаваща мадама.

Толкова ли не искате да си признаете какво ТОЧНО ви изкарва извън контрол ( и ви е изкарвало) Да си кажете за онази мацка, която ви е разказала играта, така да се каже...

bungle
05-14-2007, 12:44
Е ?

Shmatko
05-14-2007, 15:14
И се чукай дълго. :-D

Schnitzer
05-14-2007, 18:07
Аз до сега баш пък бурен секс не съм имал :-({|= тя моита като я мързи да мърда и само на мен се надява :-k

Sexapilna_kukla
05-14-2007, 21:28
Аз до сега баш пък бурен секс не съм имал :-({|= тя моита като я мързи да мърда и само на мен се надява :-k
Оуу, това е гадно :-s Все пак трябва и тя да е активната, а не само да стои като дърво... Ей такива момичета не ги разбирам... :roll:

bungle
05-15-2007, 05:10
И са к'во се оказва ?
Че мъжете сте някакви заухави и нямате фантазии нито свои си, нито осъществени ?
Много зле.

Мислех, че ще помогнете на нас ( момичетата, които се стараем на първо място да доставим максимално удоволствие на ВАС ) да се справяме още по-блестящо в леглото..

sh3_1s_7h3_0n3
05-15-2007, 06:04
bungle, с'я както е топло, сложи една къса пола...забрави да си сложиш бельо (гледай все пак полата да не е толкова къса, че ако духне вятъра да не ти лъсне голото дупе пред всички), разходете се нанякъде...подхвърли му нещо мръснишко и след т'ва го провокирай да бръкне под полата (или сама му насочи ръката натам) 8) после му отдръпни ръката и се направи, че нищо не е било 8) съмнявам се, че няма да му хареса изненадата... 8)

vvs_go
05-15-2007, 06:17
kakvo mi haresva li super perverzen vid + beleznici

FelisDirus
05-15-2007, 10:27

хаха
Бънгълче, много си палава :lol:

иначе браво за темата! =D> може и аз да се възползвам :smt016

FelisDirus
05-15-2007, 10:52

хахаха

и аз съм понякога така
е, какво да се прави - мързел
:lol:

bungle
05-15-2007, 11:54
bungle, с'я както е топло, сложи една къса пола...забрави да си сложиш бельо (гледай все пак полата да не е толкова къса, че ако духне вятъра да не ти лъсне голото дупе пред всички), разходете се нанякъде...подхвърли му нещо мръснишко и след т'ва го провокирай да бръкне под полата (или сама му насочи ръката натам) 8) после му отдръпни ръката и се направи, че нищо не е било 8) съмнявам се, че няма да му хареса изненадата... 8)

Това е замислено вече като изненада. :twisted:
Няма нужда да му насочвам ръката, той винаги си бърка сам . Най-налкото, за да разбере с какво бельо съм.

Давайте още идеи, моля ви. Нали ви казвам, почти всичко възможно съм правила и вече нищо ново не ми идва на ум..

Schnitzer
05-15-2007, 12:00
Оуу, това е гадно :-s Все пак трябва и тя да е активната, а не само да стои като дърво... Ей такива момичета не ги разбирам... :roll:Ама ме гледа и странно а аз не знам да плача ли да се смея ли :( Пък я мързи и да сменяме поза-викам и аиде на задна пък тя :-({|= :-({|=

bungle
05-15-2007, 12:01
Оуу, това е гадно :-s Все пак трябва и тя да е активната, а не само да стои като дърво... Ей такива момичета не ги разбирам... :roll:Ама ме гледа и странно а аз не знам да плача ли да се смея ли :( Пък я мързи и да сменяме поза-викам и аиде на задна пък тя :-({|= :-({|=

Да не е нещо срамежлива.. ? Щото задна да не иска. .. Задната е НАЙ-яката поза. :twisted:

05-15-2007, 12:06
Кака бънгъл иска да чете мръсотийки а :) Обещаваш ли че и двете ти лапички ще са на клавиатурата ако ти кажа :P:P

bungle
05-15-2007, 12:07
Кака бънгъл иска да чете мръсотийки а :) Обещаваш ли че и двете ти лапички ще са на клавиатурата ако ти кажа :P:P

Кака Бънгъл иска да ПРИЛОЖИ мръсотийките върху своята "жертва".
Давай смело. Няма да се пипам. ( днес!) :twisted:

Schnitzer
05-15-2007, 12:09

Давай смело. Няма да се пипам. ( днес!) :twisted: Ах,перверзница такъва :twisted: а бтв и на нея най-много и харесва но не знам защо да я е срам като сме го правили много пъти :-D

bungle
05-15-2007, 12:14

Давай смело. Няма да се пипам. ( днес!) :twisted: Ах,перверзница такъва :twisted: а бтв и на нея най-много и харесва но не знам защо да я е срам като сме го правили много пъти :-D

Странно. Аз даже си почивам на тази поза. Ех, явно е по-голямо мързелче и от мен. :P

Моля, моля не съм перверзна. Уча се все още.. Муахаха. :twisted:

05-15-2007, 12:16

Давай смело. Няма да се пипам. ( днес!) :twisted: The user can answer you when first logg on in the system..
Username:
Password:
:P

Schnitzer
05-15-2007, 12:16

Странно. Аз даже си почивам на тази поза. Ех, явно е по-голямо мързелче и от мен. :P

Моля, моля не съм перверзна. Уча се все още.. Муахаха. :twisted:Ахам,хич не си :-D (само малко)...то и аз се уча де но има още доста хляб да изям докато стана добър :oops:

bungle
05-15-2007, 12:18
Оставам с впечатлението, че мъжете сякаш ви е срам да си кажете най-бруталния ( як, възбуждащ ) секс, който сте ПРАВИЛИ.
:roll:

Учим се , докато сме живи. :lol: Ще се научим. Аз гледам обаче бързо да усвоявам материала.

Schnitzer
05-15-2007, 12:20
Оставам с впечатлението, че мъжете сякаш ви е срам да си кажете най-бруталния ( як, възбуждащ ) секс, който сте ПРАВИЛИ.
:roll:

Учим се , докато сме живи. :lol: Ще се научим. Аз гледам обаче бързо да усвоявам материала. И аз тва се мъча но бързо се измурявам :oops: бтв ние на лафче го вързахме тука 8)

bungle
05-15-2007, 12:22
Да, лафче.. Те другите като не пишат...

А ти каза ли си какво те подлудава ? :-D Хахаха, много съм изтрещяла.

Schnitzer
05-15-2007, 12:24
Да, лафче.. Те другите като не пишат...

А ти каза ли си какво те подлудава ? :-D Хахаха, много съм изтрещяла. Мен ли?Еми мен много ме кефи да и свърша в устата :twisted: :twisted: или пък вътре почти същата работа... 8)

PREDATORA
05-15-2007, 12:27
bungle
ако пушиш пробвай да му направиш свирка като преди това дърпаш с цигарата лапаш му го и като тръгнеш да се отдърпваш от пениса пускаш леко дим ще му хареса стига да не е анти цигарите:) успех

Schnitzer
05-15-2007, 12:30
Да не му стане нещо от пушека на момчето :)

bungle
05-15-2007, 12:31
Я това с цигарите е интересно. Спрях ги, ама ще взема да пропуша , заради това. Муахаха.

Ама,... , к'во е усещането ?

Schnitzer
05-15-2007, 12:33
Я това с цигарите е интересно. Спрях ги, ама ще взема да пропуша , заради това. Муахаха.

Ама,... , к'во е усещането ?Топло предполагам,нали пупекът е доста горещ :roll:

05-15-2007, 12:37

Ама,... , к'во е усещането ? НЕ ПРОПУШВАЙ ЗАРДИ ТЪПИТЕ СВИРКИ!!!

FelisDirus
05-15-2007, 12:37
bungle
ако пушиш пробвай да му направиш свирка като преди това дърпаш с цигарата лапаш му го и като тръгнеш да се отдърпваш от пениса пускаш леко дим ще му хареса стига да не е анти цигарите:) успех

Ако приятелят ми ме види с цигара в леглото, ще хвърча през терасата. :lol:

Той какъвто е заклет непушач...

bungle
05-15-2007, 12:38

Няма, бе, мъжът ми ще ми завре цигарата някъде, в момента , в който ме види да пуша...

FelisDirus
05-15-2007, 12:38

Ехее, ти след малко май и шамари ще раздаваш.
Я, по-спокойно. :lol:

die
05-15-2007, 12:39
hehe nqma 6ans da kaja :roll: [-X :-k

bungle
05-15-2007, 12:55
hehe nqma 6ans da kaja :roll: [-X :-k

Срам ли те е ? :P :twisted:

quench
05-15-2007, 12:58
май няма нужда аз да казвам, след като съм с нетипична, изврратена психика, нали? :)

bungle
05-15-2007, 13:00
май няма нужда аз да казвам, след като съм с нетипична, изврратена психика, нали? :)

Казвай, братле.
Поне да отсрамиш малките пикльовци във форума.
К'во значение дали е извратено. В краен случай след бала ще си сваля силиконовите чорапи, с единия ще го вържа, а с другия ще му запуша устата. След това ... не знам. Идеи ? :lol:

FelisDirus
05-15-2007, 13:02

Това е доста примамливо :smt016

quench
05-15-2007, 13:03

не се обзалагай
[-X :twisted:

bungle
05-15-2007, 13:04
Хайде казвай, не се прави на изкуфял. :twisted:

quench
05-15-2007, 13:05

не се обзалагай

в смисъл, вашето извратено може за мен да е убер-ванила

Vanilla

normal and boring sex.
used by more sexually adventerous people kinked to describe the dull sex had by the unimaginative

:-D

bungle
05-15-2007, 13:06
Погледни какъв секси аватар съм си сложила, пък ти... :(

quench
05-15-2007, 13:10
yeah, gimme nipple torture!!!

:twisted:

FelisDirus
05-15-2007, 13:10

не се обзалагай

в смисъл, вашето извратено може за мен да е убер-ванила

Vanilla

normal and boring sex.
used by more sexually adventerous people kinked to describe the dull sex had by the unimaginative

Може и да си прав, куенчи, но все пак ще се радваме да споделиш.

bungle
05-15-2007, 13:11
Хахахаха. Някой май е в много весело ( палаво ) настроение ? :twisted:

FelisDirus
05-15-2007, 13:13
Хахахаха. Някой май е в много весело ( палаво ) настроение ? :twisted:

мяу
лошо няма :lol:

bungle
05-15-2007, 13:14
Няма, я, няма! :lol:

FelisDirus
05-15-2007, 13:16
Изоставям ви и отивам на урок.

Макар че точно сега хич не ми e до Яворов...

cu later :-D

bungle
05-15-2007, 13:17
Приятен урок. :D
Ех, хайде, бе, мъже, кажете си мизерните фантазийки..

05-15-2007, 13:23
Nqma da go storqt .

bungle
05-15-2007, 13:26
Nqma da go storqt .

Щото са пикльовци.

05-15-2007, 13:37
Nqma da go storqt .

Щото са пикльовци.
Pravilno

Sh@d0w
05-15-2007, 13:55
ахахахах аве ебати маниачките сте :lol:

bungle
05-15-2007, 14:01
Мхм, и ти ли няма да кажеш ?

Valar
05-15-2007, 14:13
Материална тема!
А!? :-D

bungle
05-15-2007, 14:14
Кажете , де. Нещо лошо ли има в това да се интересуваме от това, което ви харесва и да искаме да ви доставим възможно най-голямо удоволствие ?

quench
05-15-2007, 14:26
Добре... Дядото ще говори :)

Беше по сценарии:

Моята роля беше на инспектор от Бай Тошово време (както в една тема казах - соц-еротика ;) ), когато имаше оценка "поведение" - и трябваше да се "занимая" с ученическото досие на любознателна и любопитна, но непослушна и бунтовна "ученичка" от елитната Ловешка езикова. Как може дете на професор и доцентка да не завърши заради лош успех? Нали ще донесе лоша слава на родителите си, могат даже да ги уволнят - особено ако се разчуе какво е правила дъщеря им със съученици в общежитията! Но сега въпросната ученичка е в кабинета ми и ще преразгледаме наболялия проблем...

Вижте, аз с удоволствие бих пояснявал какво съм правил с момиче, което имаше влечение към хардкор БДСМ забавления, но това не е правилният форум. :)

bungle
05-15-2007, 14:30
А кой е правилният форум ? :-D

quench
05-15-2007, 14:30
http://www.f-bg.org/

Sh@d0w
05-15-2007, 14:32

правилната място е навсякъде другаде но не и в форум...сега да разправям как съм натискал мацки тук нещо....пък и после некое лапе ши земе да ме имитира...аве заеби я тая тема ако ти се мастурбира има си сайтове със секс разкази :wink:

quench
05-15-2007, 14:34

правилната място е навсякъде другаде но не и в форум...сега да разправям как съм натискал мацки тук нещо....пък и после некое лапе ши земе да ме имитира...аве заеби я тая тема ако ти се мастурбира има си сайтове със секс разкази :wink:

виж, твоето, след като се разкаже с по-мек език, може да мине за цензурно, но моята идея е, че моят разказ ще мине тъй или иначе към графата с "лошо" поведение :D

Sh@d0w
05-15-2007, 14:35

виж, твоето, след като се разкаже с по-мек език, може да мине за цензурно, но моята идея е, че моят разказ ще мине тъй или иначе към графата с "лошо" поведение :D

еее добре ве играч признавам те :wink:

quench
05-15-2007, 14:38

еее добре ве играч признавам те :wink:

аз не искам признанието ти, въпреки че ти благодаря за което :)

quench
05-15-2007, 14:47
Кажете , де. Нещо лошо ли има в това да се интересуваме от това, което ви харесва и да искаме да ви доставим възможно най-голямо удоволствие ?

не, няма

но на мен трябва да ми се явиш с готовността на Исаак :D

bungle
05-15-2007, 14:50
Tова с мастурбирането беше наистина глупаво.
Ебаси тъпите путки сте.

И , наистина си нямаш представа колко НАД теб е Куенч. И всъщност колко детски са му всички тези неща ... пф

quench
05-15-2007, 14:51
Ебаси тъпите путки сте.

И , наистина си нямаш представа колко НАД теб е Куенч. И всъщност колко детски са му всички тези неща ... пф

сетих се за "Комиците" и Бялото Боро :D

Sh@d0w
05-15-2007, 14:52
Ебаси тъпите путки сте.

твое мнение псувай си колкото искаш не ме грее такива като тебе въобще не им обръщам внимание...тц тц тц

Valar
05-15-2007, 14:55
Глобалното затопляне подейства и тук! :(

quench
05-15-2007, 14:56
Ебаси тъпите путки сте.

твое мнение псувай си колкото искаш не ме грее такива като тебе въобще не им обръщам внимание...тц тц тц

комплескираните неопитни момичета като Бънгъл имат ужасно остра нужда от вниманието на истинските мъже като теб :twisted:

bungle
05-15-2007, 15:16
Ебаси тъпите путки сте.

комплескираните неопитни момичета като Бънгъл имат ужасно остра нужда от вниманието на истинските мъже като теб :twisted:

Mдаааа...

quench
05-15-2007, 15:18
Бънгъл, айде да станем гаджета - ще си действаме един на друг като ego boosters ;) :P

ти ще ми казваш,че 5-минутният секс с мен те е задоволил и презадоволил (петилетката за 3 години!), а аз - квото кажеш

;)

bungle
05-15-2007, 15:45
Бънгъл, айде да станем гаджета - ще си действаме един на друг като ego boosters ;) :P

ти ще ми казваш,че 5-минутният секс с мен те е задоволил и презадоволил (петилетката за 3 години!), а аз - квото кажеш

;)

Звучи добре.
Навита. :twisted:

jjjjjj6363
05-15-2007, 15:59
nqmam takiva nezabravimi nestha sigorno zashtoto ne q obi4am

FelisDirus
05-15-2007, 16:17
Доста съм изпуснала май. А ме нямаше само около 2 часа!

И все пак, Куенчи, любопитна съм :twisted:
А относно темата.. май никой няма да се престраши.
Жалко...

Sh@d0w
05-15-2007, 16:18

Жалко...

дааа мн изпусна...тука скоро ще се женят :-D

RhytmiX
05-15-2007, 16:30
po-skoro vseki da opi6e kakvo e izmislil :mrgreen: !

shadow4e
05-15-2007, 16:32
Ееее, айде де кажете нещо по-така, ако трябва си излезте от акаунтите и влезте като гости, ама разкажете какво е представлявал най-бурният ви секс.

quench
05-15-2007, 16:35

Жалко...

"любопитството уби котката"

за мен околните са плява и обичам да проявявам това си отношение в секса с подходящия партноьр

belphegor
05-15-2007, 19:49
Беше миналата нощ.... с майка ти. Много е добра тая ку**а.

qjte dreben penis
05-15-2007, 20:01

Жалко...

за мен околните са плява и обичам да проявявам това си отношение в секса с подходящия партноьр
поправка: лябопитството изнасили котката, не знам със или без горелка

FelisDirus
05-15-2007, 20:28

Жалко...

Щом казваш...

quench
05-15-2007, 20:41

Жалко...

Щом казваш...

:twisted:

FelisDirus
05-15-2007, 20:50
Непознатото е интересно и привлича, Куенч. :D

quench
05-16-2007, 05:54
Непознатото е интересно и привлича, Куенч. :D

така е, но само доколкото това "непознато" се включва в очакванията ти или, изобщо ако те изненада, то измеренята на това "непознато" трябва да влизат в рамките на светогледа ти - това е, за да успее да те привлече

сексуалните перверзии са именно перверзии, защото се различават от трвивалното разбиране за секса и сексуалността

аз не съм болен перверзник, който си мисли, че неговите фантазии биха привлекли неудържимо всяка жена :smt005 те биха били интересни, вероятно, само от "любопитство", но едва ли биха се харесали - например, можеш да си представяш, че си вкарваш пожарогасител о.О но едва ли би те привлякла идеята да го направиш наистина - макар че примерът не демонстрира дотолкова обсъжданото психическо, колкото физическо неудоволствие

и така, "нормалните" хора ни наричат извратени и перверзни, а ние ги наричаме "ванила" - както по-горе пуснах извадка от Urban Dictionary, "тривиален секс"

и тъй като не разкриваш по никакъв начин доколко е разкрепостено мисленето ти и доколко гледната ти точка може да претърпи изменения, си позволявам да те причисля към "ванила" групата - което значи, че се ограничаваш до сексуални удоволствия в рамките на общопрактикуваните :D методики - естествено, това позволява и вариации, но те не отместват проблема в съседната плоскост на разглеждане

Резюме: смятам, че по "общата скала" съм доста над странното, докато мисля, че колкото и да разнообразяваш секса, ти все пак оставаш в границите на нормалното; "ванила" е насмешлив израз, който не употребявам, за да те обидя по някакъв начин

:lol:

krem4et0
05-16-2007, 06:44

Казвай, братле.
Поне да отсрамиш малките пикльовци във форума.
К'во значение дали е извратено. В краен случай след бала ще си сваля силиконовите чорапи, с единия ще го вържа, а с другия ще му запуша устата. След това ... не знам. Идеи ? :lol:
Не правете секс на бала си, момичета и момчета. Балът е един. Всеки друг ден можеш да правиш секс, но бал имаш 1 път в живота си! И не си водете гаджетата-ОГРОМНА ГРЕШКА!

bungle
05-16-2007, 08:24
Аз ще си го взема с мен в дискотеката/клуба.
К'ъв бал ще е това без да мога да му се порадвам ? Пък и аз не съм привързана към класа си, така че ще празнувам с други хора. За мен балът е един голям фарс .

krem4et0
05-16-2007, 08:40
Аз ще си го взема с мен в дискотеката/клуба.
К'ъв бал ще е това без да мога да му се порадвам ? Пък и аз не съм привързана към класа си, така че ще празнувам с други хора. За мен балът е един голям фарс .
И аз не бях привързана и особено не ми пукаше. за това се забих с някакъв и бях почти цялата нощ с него. секс не съм правила-просто заедно танцувахме, заедно гледахме прословутия изгрев и знаеш ли-ужасно съжалявам за това. Ужасно съжалявам, че си пропилях единствения бал с това. няма връщане назад, но до ден днешен се проклинам. Аз тоя не го и видях повече. А при теб е различно-ти можеш с него да се видиш още следващата вечер. Но на самия бал недей. Съвсем приятелски съвет-ще е адски тъпо просто от твоя страна, а и от страна на всички, които мъкнат гаджетата си по баловете. сега може и да не го разбираш, но ще мине време и ще го оцениш. а и балът е такъв, какъвто си го направиш. забавлявай се, посрещни бъдещето си сама, свободна и независима без да се съобразяваш с никой. Ако той е с теб ти трябва да му правиш все компания, да си ангажираш вниманието с него и прочие. И никога няма да изживееш тази нощ подобаващо. Ест. ако си си решила-не мога да те разубедя. Просто ти казвам, че е огромна грешка.

krem4et0
05-16-2007, 08:42
Аз си правих бал на ресторант с мои роднини и приятели и беше много яко така. даже по-яко, защото аз там бях най-най-най. вече не се ли прави така?

SINDEL
05-16-2007, 09:01
Бффф! Бънгъл4е, тая тема от мизерните 2 страници, които беше в4ера, някво се е разрастнала :-D
Лошо. Цели 7 страници и никой нищо не казва конкретно по темата [-( Тц ц ц... :smt012

quench
05-16-2007, 09:02
Бффф! Бънгъл4е, тая тема от мизерните 2 страници, които беше в4ера, някво се е разрастнала :-D
Лошо. Цели 7 страници и никой нищо не казва конкретно по темата [-( Тц ц ц... :smt012

аз излизам от рамките на това обвинение, нали? :roll:

SINDEL
05-16-2007, 09:04

аз излизам от рамките на това обвинение, нали? :roll:

:-k Хм.. ами реално погледнато и ти не каза кой знае кво...
Много благоприли4ен се извъди :lol:
А гледай, на хората им се 4етат перверзийки. Изпускаш невероятната възможност да привле4еш малко свежа кръв ту дъ дарк сайд [-X

quench
05-16-2007, 09:11
еее, аз вече 27 момичета от форума завлякох, а ти искаш още....

баси, имам мазоли по ръката от дръжката на камшика, а и скъсах 2 ремъка за азиатски бондидж

SINDEL
05-16-2007, 09:13
еее, аз вече 27 момичета от форума завлякох, а ти искаш още....

баси, имам мазоли по ръката от дръжката на камшика, а и скъсах 2 ремъка за азиатски бондидж

:smt005
27?! А на мене ми се дърпаш.. [-(
:-#

`Death`Whore``
05-16-2007, 09:14
Синдел, не лъжи! На него му се дърпат, той няма как да се дърпа. :)

SINDEL
05-16-2007, 09:16
Синдел, не лъжи! На него му се дърпат, той няма как да се дърпа. :)

Аха,няма! Питай го да видиш няма ли... :wink:

quench
05-16-2007, 09:17
Синдел, ти си моят ego-booster :P Освен това, знаеш, кефя се на mind play, така че не ти се дърпам :)

Вили, на мен само ти ми се дърпаш - но следващият път ще те нагушкам :) с шлем :)

`Death`Whore``
05-16-2007, 09:17
Най-много да ме подгони с камшик.

05-16-2007, 09:25
az sum pravil 3 puti sex ama mi haresa mn 1 put kato i svur6ih v ustata :D ina4e mn bih iskal da me zavurje s beleznici i da si prai kvot iska s men :P bez da mi zavira razni ne6ta :D

quench
05-16-2007, 09:26
аз??????!!!!!!! никога!!!!!! аз жена не съм удрял през живота си!!!

кълна се в искрената си вяра в Бог!!!

penywise
05-16-2007, 09:27
аз??????!!!!!!! никога!!!!!! аз жена не съм удрял през живота си!!!

кълна се в искрената си вяра в Бог!!!

Амин =D>

Levane
05-16-2007, 09:40
I Az TaI :)

bungle
05-16-2007, 10:31
Ех, нали аз бях твоят ego.. *мързи ме да пиша* сещай се кво..
Само ни лъжеш, зарибяваш ни, използваш ни и после ни захвърляш - на произвола на Съдбата
*хлъц , хлъц.. *

SINDEL
05-16-2007, 10:35
Ех, нали аз бях твоят ego.. *мързи ме да пиша* сещай се кво..
Само ни лъжеш, зарибяваш ни, използваш ни и после ни захвърляш - на произвола на Съдбата
*хлъц , хлъц.. *

Така, така! :-s

quench
05-16-2007, 10:44
добре де, в тея разгулни, содомо-гоморски времена, не може ли да се забавлявам с две момичета едновременно? :|

05-21-2007, 08:17
nai ludiqt behse predi blizo 2 godini kogato s edin frend mnoog qko se 4ukahme. beshe super qko ottogava obarnah rezbata