View Full Version : Как може възможно????
Как може възможно????
05-14-2007, 14:43
Зачетох се в поста на онова момиче,което е бременно и е на 14 год.Този пост породи в мен друг въпрос и бих искала конпетентните по темата да се изкажат.
Как е възможно след като са ползвали презервативи,сложени добре и струващи над 2.50лв да се случи такова нещо?
пс Мнение за нейния случей по нейната тема....ако може се ограничете само с моя въпрос.
Благодаря предварително
ем откъде да ги знам как са ги слагали тия презервативи...не са презервативите грешката е в момчето може би :shock: нали знаете в последно време какви нинджи са се навъдили :lol: :lol: :lol:
stra6no_sexy
05-14-2007, 15:16
Аз направо съм потресена,такива неща се случват когато почват да правят неща,за които не са достатъчно информирани ... поддават се на бушуващите хормони и после си бият главите...след като са използвали такъв презерватив незнам просто какво може да е станало,а пък ако се е скъсал все трябва да забележат просто това е нз какво повече да кажа ''След играчка следва плачка'' щом не са се отнесли сериозно към секса сега нека си бият главите.
krem4et0
05-14-2007, 15:46
Това, че презервативът е от 5 лева бройката не е гаранция, че ще е издръжлив и че няма да се скъса!
nelence7o
05-14-2007, 15:59
Добре ..момичето в своя пост пита.."как е възможно такова нещо да стане"...според мен ...не за цената говореше точно...пак и в конкретния случей(бременното момиче) е нямало скъсан презерватив.....Анонимката за него пита
По принцип цената не е от значение,но аз няма да се съглася ако някои каже че презервативи от 10 ст са по добри от тези от 2 50
Добре ..момичето в своя пост пита.."как е възможно такова нещо да стане"...според мен ...не за цената говореше точно...пак и в конкретния случей(бременното момиче) е нямало скъсан презерватив.....Анонимката за него пита
По принцип цената не е от значение,но аз няма да се съглася ако някои каже че презервативи от 10 ст са по добри от тези от 2 50
Ами аз пък съм на мнението, 4е то4но тези от 10 ст са по-издържливи от скъпите. Не знам, може да е просто съвпадение, но винаги, ама винаги, когато се е слу4вало да ни се скъса презерватив, задължително е бил Дурекс. :-s
azsamsiaz
05-14-2007, 16:29
е все пак всички знаем че презервативите не дават 100% сигурна защита от бременност! Нищо не се знае, квото е казано, че ще стане е станало или тепърва ще става! :!:
krem4et0
05-14-2007, 16:31
сега бях чула или чела, че в самия латекс има пори. последните изследвания сочат, че те не са достатъчно малки и през тях богат да минат единични сперматозоиди. до колко е вярно-не знам. Факт е, че не съм усещала сперма, когато го правим с презерватив. Но било възможно да се случи!
Е ТО СИ ЗАВИСИ ОТ КОМПЕНТЕНТНОСТТА НА ПАРТНЬОРИТЕ... НАЙ ВЕчЕ..
Seducti0n
05-14-2007, 16:39
Сам виждаш че е възможно.Сексът не е само удоволствие но и отговорност-казвам го запореден път.Според мен на 14 години си твърде малък за да можеш да поемеш подобен риск.Така че въпроса е не дали е възможно да се забренее при положение че са използвани предпазни средства.Нека се замислим над това дали организма на това момиче-което е още дете е в състояние да даде нов живот.Дали психиката и е достатъчно силна за да издържи на всичко това дали е готова да загърби бъдещето си за да се посвети на детето си.В днешно време се правят аборти но това не е решение а само ,,отърваване от проблема,, -по този грозен начин биват наричан нежеланите бебенца сред съвременното ни общество.Жалко нали :?: но е факт :( болезнен но реален все пак
е все пак всички знаем че презервативите не дават 100% сигурна защита от бременност! Нищо не се знае, квото е казано, че ще стане е станало или тепърва ще става! :!:
MMM da ama prezervativite davat 99% sigurnost!Taka 4e eto vi otgovora-imam edin suvsem minimalen,miniaturen ptocent,v koito moje da stane gafa!!!
Abe kak se kazva taq tema da q pro4eta i az?????
krem4et0
05-14-2007, 16:51
казва се Daite savet!!!Spe6no!!!
A,ok mersi :wink:
Sega 6te q pro4eta