View Full Version : pomognete mi molia
nelka_kadelka
05-14-2007, 14:54
ei az sam edno momi 4e abe imam niakolko vaprosa
1.kakvo e cvetna bremenost
2.gadjeto mi v4era se iadosa i mi kaza 4e dori moite nai dobri priatelki bili po svestni ot men za6to za6toto ne iskah da go napravim i toi s erazsardi razbiram go no ne iskah naistina biah izmorena kakvo da pravia s nego ve4e mnoggo si pozzvoliava
3.niamam drugi vaprosi molia otgovorete :D :D :D :D :D :D :D
Приятелят ти е боклук...
И аз това разбрах от написаното по-горе. :-k
BeMyLover
05-14-2007, 15:20
Първият признак на бременността е липсата на менструално кървене. Всяка жена, която предполага, че може да забременее, изпитва напрежение, докато разбере причината за закъснението.
Липса на кървене след изтичане на редовния период е възможна и по други причини: нервно-психично и емоционално напрежение, смяна на климата, заболяване.
Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.
The Beast
05-14-2007, 15:23
аз ще отговоря по втория въпрос : бати нещастника дето ти е гаджето,никакво разбиране [-( #-o Я го стегни малко да не си позволява своеволия :mrgreen:
BeMyLover
05-14-2007, 15:26
аз ще отговоря по втория въпрос : бати нещастника дето ти е гаджето,никакво разбиране [-( #-o Я го стегни малко да не си позволява своеволия :mrgreen:
Напълно съм съгласна не го оставяй да ти говори така той като е кретен какво да се прави я не му се остявяй не позволявай на някакъв си там да те командва така това просто е недопустимо [-X
Samanta Jones
05-14-2007, 15:27
кажи на приятеля си кат иска толкоз много да го направи с едно стъклено шише от олио(от ония старите) -хем няма да се изтощи,хем винаги ще има смазка .. :evil: :smt067
кажи на приятеля си кат иска толкоз много да го направи с едно стъклено шише от олио(от ония старите) -хем няма да се изтощи,хем винаги ще има смазка .. :evil: :smt067
xaxaxax :smt005 :smt005 :smt005
krem4et0
05-14-2007, 15:37
По 2-зарежи този простак и няма да имаш проблеми и с първото.
eiii mersi ve tva 6te napravia 6te vzema da mukaja za tva s builkata ili napravo da go ustavia i zada ne se pitam posle kakvo e tva cvetna bremenost mersi na vsi4ki mnogo celuvki vie se super 4ao!!!!!!1 do skoro