View Full Version : moje bi e podlo no ...
:) :P :D
05-14-2007, 14:58
Hodih s edno mom4e i toi mi be6e p1rviqt , kakto i da razdelihme se i sled vreme se skrah s "nai-dobrata si priqtelka" i sega te sa zaedno ot okolo mesec i s nego bqhme skarani no edno izledvane pri genekologa ni sdobri za6toto az bqh dl1jna da mu kaja 4e s1m hodila . I taka nie po4nahme sqka ve4er da si pi6em , da se se6tame za starite momenti , kakvo e bilo kakvo e trqbvalo da stane. Vse po 4esto po4nahme da si govorim za sex i taka sno6ti toi doide do nas uj na 6ega i nie go napravihme , dnes otnovo mislite li 4e e podlo ot moq strana ili se prekrepqte k1m frazata " kolkoto po k1sno tolkova po mr1sno" za6toto pri men bolkata be6e ogromna kogato gi vidqh 4e sa zaedno a tq dori i edin sms ne mi prati da mi kaje "vij haresvam biv6eto ti gadje iskam da s1m s nego " togava bih q razbrala no taka zad g1rba mi e malko dolno . A toi kazva 4e d1rji malko ili mn na men , no az s1m mu slabost ! 100% 6te ima ot vas hora koito 6te em porogaqt no b1dete realisti i naistina mi kajete kakvo msilite :) nadqvam se da ima takiva koito da me podkrepqt :)
P.S.
az ne s1jalqvam za naprevenoto samo iskah da zaete :P :)
alkobalko
05-14-2007, 15:02
Щом ти се чувстваш добре от случилото се няма смисъл от нашето мнение. За мен не е правилно и постъпката е подла. Това обаче е твоят живот, ти избираш как да го живееш и никой няма право да те съди.
Ми щом не съжаляваш за направеното, начи нема проблем.
Сега обаче темата ще се изпълни със стадо диви хипита, които ще почнат "Как можа зад кърбЪ на твойта приятилка, Я ВЕДНАГА ДА Й КАЖЕШ!!!!11"
Обичам идеалистите.
Ами не е много хубаво от твоя страна,както и от нейна!Най-добре и двете си поговорете ,эащото иначе след верме ще има голяма караница...!А и мисля,че и двете трябва да го эарежете това момче-само ви раэиграва и двете , а вие му лижете гъ*а ;-) !
BebeTooOoo
05-14-2007, 15:13
Мисля че постъпката ти е подла...но все пак...щом ти самата не съжеляваш за направеното...това си е твоя живот...и ти избираш какво да правиш и как да го изживееш :wink:
Ami nie ot mn vreme ve4e nesme priqtelki za koeto ne s1jalqvam razbrah kakva priqtelka mi e bila :) A toi e stra6no dob1r 4ovek toi nemoje da ubie i muha .. No pak ni6to ne se znae moje bi 6te pravi :)
Ами виждам,че ти самата не иэпитваш вина,така че няма смисъл да се эаслушваш в хорското мнение!Найстина както каэа BeBeTooOoo-жинотът си е твой и само ти можеш да решиш как и какво да правиш...!Щом според теб всичко е наред,эначи е така ;-) !
Не, твоята постъпка не е "подла", неизбежна е.
Постъпката на бившата ти приятелка е била "подла", да ти отмъкне пи4а по толкова подъл на4ин.
А щом казваш, 4е пи4а бил готин и добряк, защо така тъпо е лапнал по нея?
След като от връзката им не остане нищо цяло и му стане ясно, 4е към нея не изпитва нищо истинско от теб ще зависи вси4ко, което ще изпитва тоя пи4 в бъдеще-
4увство, 4е е "минал метър" и пак е "ударил кьоравото"
мъка, 4е в опита си да бъде с две е останал без една
благодарност, 4е истинската му любов му е простила
или погнуса от целия женски род, 4е са го изиграли така гадно и са го използвали само за да си премерят върху него риболовните си умения
....
п.с. но в любовта с пълна сила важи римската максима
"Първата по време е първата по право"
демек- недей изпитва угризения, нищо 4удно да си спасила Голямата си Любов от една дълга нещастна връзка с бившата ти приятелка, като си я съкратила и си и спестила унижението да бъде изоставена от него бременна и 2 дни преди сватбата им заради една твоя сма4кана снимка...
sladko_dete
05-14-2007, 16:30
Aaa da be mn podli si postapila, a mislish li 4e tq e izpitvala ugrizeniq za tva deto e napravila???Po nishto ne si lichi, zatva moito momiche, tva ako pitash men trqbva da e parvata stapka, zemi si go pak... :)
slan4iceto_n
05-14-2007, 16:38
ne si postapila podlo.tq ne ti e nikakva-trqbva da gleda6 parvo sobstvenoto si 6tastie.ne misli dali si postapila podlo kam neq, a pomisli dali postapva6 dobre kam sebe si.smisal vnimavai da ne te izigrae toi pak za6toto kogato dade6 na nqkogo vtori 6ans i toi pak se otnese lo6o s teb boli o6te pove4e
Той е кретен. Не смятам, че приятелката ти е постъпила подло навремето - к'во като е тръгнала с него. Вие не сте били заедно, тя има пълното право да ходи, с когото си иска. (Естествено, по-етично би било първо да говори с теб...). Що винаги обвинявате приятелките? А той какво? Тръгнал е с най-добрата ти приятелка, после спи с теб зад гърба й... С една дума - идиот. Ти също не си постъпила подло. Тя е негово гадже, той носи отговорност.
Тоз трябва да е невероятен чаровник, за да разиграва така 2 (па може и още да има) мацки... :-s
playful_baby
05-14-2007, 18:25
Щом ти се чувстваш добре от случилото се няма смисъл от нашето мнение. За мен не е правилно и постъпката е подла. Това обаче е твоят живот, ти избираш как да го живееш и никой няма право да те съди.
=D> =D> =D>
iliqnfenka
05-14-2007, 20:58
Това, което правиш тие много по-кофти, защото тя като е тръгнала с него не сте ходели вече..а в момента те ходят и ти постъпваш много кофти и само едно щи кажа ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА...
ne si postapila podlo.tq ne ti e nikakva-trqbva da gleda6 parvo sobstvenoto si 6tastie.ne misli dali si postapila podlo kam neq, a pomisli dali postapva6 dobre kam sebe si.smisal vnimavai da ne te izigrae toi pak za6toto kogato dade6 na nqkogo vtori 6ans i toi pak se otnese lo6o s teb boli o6te pove4e
Победител!
bqsna_teenagerka
05-15-2007, 06:47
е наистина щом не се чувстваш подла ние каквото и да ти кажем на теб ще ти е през уная работа :?
ама аз все пак ще си дам моето мнение
той ти е БИФШО гадже нали така"? приятелката ти не е длъжна да те уведомява или да ти иска разрешенние да тръгва с него! :-({|=
според мен ти си постъпила подло...и трябва или да светнеш на приятелката си или да ги оставиш и да не им се бъркаш във връзката!
аз ако бях на нейно място щях да ви спукам и двамата :?
bqsna_teenagerka
05-15-2007, 06:49
и още нещо "вие не може да се наречете приятелки" а и двете сте гъски защото той ви върти на котрето си спи с едната спи и с другата"
05-15-2007, 12:02
bqsna_teenagerka i az edno vreme mislih taka :) I da obijda6 i da ne obijda6 vse taq . Az ne s1m si napisala temata za da narejda6 taka moito momi4e :) . 6tom s1m predcenila 4e trqbva zna4i e imalo za6to , no tova momi4e ako mi be6e istinska priqtelka nikoga ne bi post1pila taka da tr1gva s nego zad g1rba mi , a bi mi kazala kato 4ovek nezavisimo ot obstoqtelstvata . Ili si nedorasla ili ima6 mn stranno vijdane k1m ne6tata :) a temata si q pisah za6toto iskah da spodelq makar 4e ne vsi4ki go priemat no se radvam 4e nikoi ne obijda :)))
Клин с клин се избива, нали знаеш? Око за око, зъб за зъб. Добре си постъпила. Всеки си се бори за личното щастие, независимо с какви средства. Тва е.
iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:42
tq e postapila kato ku4ka zatova badi i ti"ku4ka" no v dobriq smisal.napravi i ti mrasno i to kasno...6tom se e varnal pri teb zna4i ne6to mu e lipsvalo pri neq i izpitva ne6to kam teb!!!uspeh ot men!!!
Deni4ka93
05-15-2007, 15:48
Е,нали ти е кеф баце?!К'во ти е зор ние к'во мислим...Глей си кефа! :smt005 :smt005
евала на пича дето ви върт и двете.. даже и ви ебе.. евала ! :)
emi kato za na4alo i 3 mata ste qko podli, i 3 mata imate po malko vina,no spored men mom4eto e nai vinovno 4e vi e skaral edin vid.priqtelkata ti e vinovna 4e ne ti e kazala=> ne ti e nikva fr. a ti si vinovna 4e na zloto si otvarnala s zlo a ne s dobro,zapomni edin den si4ko se pra6ta :)m se pak tva si e tvboq jivot, ako si napravila tva za6toto naistina go iska6 i 4ustva6 da ,priemam go,no ako si go napravila smao za otma6tenie tva ve4e e dolno........
sexy_sladuranka___
05-15-2007, 18:36
Bravo macka ! Sled kato te naranqt m1sta e nai -sladkata nagrada koqto mojej da polu4ish ! Oshte po dobre 4e ne se 4ustvash guzna . Kato ti e priqtelka ko prai pri 4oveka koito e znaela 4e obi4ash a ? Basi g1soka det e taq ama tey de :P Prod1ljavai v s16tiq duh ! V1rni i go t1pokano nein red e da q boli
в такъв слу4ай двете жени отиват при мъжа и 4акат да видят кво ше напрай/кво ше каже.
ако иска и двете остава без нит една.
ако си избере една от двете, другата пие една студена вода, а избраната решава дали (или кога) да дава (пред)последен шанс .
но така или ина4е пи4а заслужава малко безсексие, за да има стимул да си помисли добре.
Abe macko spored men si postypila mnnn dobre samo taka i na dvamata imash da si vryshtash osobeno na neq ... kakto kazvash ti kolkoto po kysno tolkova po mrysno!Pyk tfa koi podyl i koi ne Taq tfoq Fr da e mislila po rano kvo iska i kvo ne i tfa che ne ti e kazala e mnnnnnnn typo predstavqm si kakva priqtelka ti e bila tq nemi se misli ako imam takava "NAI DOBRA FR" i nezabravqi GLEDAI TI DA SI DOBRE ZA DR-TE DA NE TE EBE shtom te sa postypili taka bez da se zamislqt na teb kvo shte ti e posle teb kvo te ebe kak se chuvstvat te ....!!!
victoriq
05-16-2007, 11:11
Абе на твойта "приятелка" и е малко.Спиш с гаджето й,а тя да не знае...Не се прави така! [-X Прати й един смс,ама не от твоя телефон:Абе,ти знаеш ли гаджето ти с коя ти изневерява?!?!Поне да знае тая курва,която ти е забила нож в гърба!!!
05-16-2007, 11:32
Da msilila s1m go i tova . No taka 6te precakam i nego a malko ili mn toi si mi e tr1pka moje bi sled vreme 6te go napravq :) Iskam da s1m tolkova podla no nemoga , no se nadqvam 4e i tova 6te stane :) mersi mn hora ako ima o6te nqkoi koito iska da si kaje mnenieto s udovolstvie bih priela s1veta mu :) A ti super macka naistina si takava :) :P
Последвай съвета ми...
1. Отиди в кухнята,
2. Намери нож,
3. Самоубии се.
И всички заживяли щастливо БЕЗ ТЕБ.