Влез

View Full Version : moje bi e podlo no ...

:) :P :D
05-14-2007, 14:58
Hodih s edno mom4e i toi mi be6e p1rviqt , kakto i da razdelihme se i sled vreme se skrah s "nai-dobrata si priqtelka" i sega te sa zaedno ot okolo mesec i s nego bqhme skarani no edno izledvane pri genekologa ni sdobri za6toto az bqh dl1jna da mu kaja 4e s1m hodila . I taka nie po4nahme sqka ve4er da si pi6em , da se se6tame za starite momenti , kakvo e bilo kakvo e trqbvalo da stane. Vse po 4esto po4nahme da si govorim za sex i taka sno6ti toi doide do nas uj na 6ega i nie go napravihme , dnes otnovo mislite li 4e e podlo ot moq strana ili se prekrepqte k1m frazata " kolkoto po k1sno tolkova po mr1sno" za6toto pri men bolkata be6e ogromna kogato gi vidqh 4e sa zaedno a tq dori i edin sms ne mi prati da mi kaje "vij haresvam biv6eto ti gadje iskam da s1m s nego " togava bih q razbrala no taka zad g1rba mi e malko dolno . A toi kazva 4e d1rji malko ili mn na men , no az s1m mu slabost ! 100% 6te ima ot vas hora koito 6te em porogaqt no b1dete realisti i naistina mi kajete kakvo msilite :) nadqvam se da ima takiva koito da me podkrepqt :)

P.S.
az ne s1jalqvam za naprevenoto samo iskah da zaete :P :)

alkobalko
05-14-2007, 15:02
Щом ти се чувстваш добре от случилото се няма смисъл от нашето мнение. За мен не е правилно и постъпката е подла. Това обаче е твоят живот, ти избираш как да го живееш и никой няма право да те съди.

Valserp
05-14-2007, 15:04
Ми щом не съжаляваш за направеното, начи нема проблем.

Сега обаче темата ще се изпълни със стадо диви хипита, които ще почнат "Как можа зад кърбЪ на твойта приятилка, Я ВЕДНАГА ДА Й КАЖЕШ!!!!11"

Обичам идеалистите.

Presley
05-14-2007, 15:08
Ами не е много хубаво от твоя страна,както и от нейна!Най-добре и двете си поговорете ,эащото иначе след верме ще има голяма караница...!А и мисля,че и двете трябва да го эарежете това момче-само ви раэиграва и двете , а вие му лижете гъ*а ;-) !

BebeTooOoo
05-14-2007, 15:13
Мисля че постъпката ти е подла...но все пак...щом ти самата не съжеляваш за направеното...това си е твоя живот...и ти избираш какво да правиш и как да го изживееш :wink:

05-14-2007, 15:13
Ami nie ot mn vreme ve4e nesme priqtelki za koeto ne s1jalqvam razbrah kakva priqtelka mi e bila :) A toi e stra6no dob1r 4ovek toi nemoje da ubie i muha .. No pak ni6to ne se znae moje bi 6te pravi :)

Presley
05-14-2007, 15:30
Ами виждам,че ти самата не иэпитваш вина,така че няма смисъл да се эаслушваш в хорското мнение!Найстина както каэа BeBeTooOoo-жинотът си е твой и само ти можеш да решиш как и какво да правиш...!Щом според теб всичко е наред,эначи е така ;-) !

05-14-2007, 15:32
Не, твоята постъпка не е "подла", неизбежна е.
Постъпката на бившата ти приятелка е била "подла", да ти отмъкне пи4а по толкова подъл на4ин.
А щом казваш, 4е пи4а бил готин и добряк, защо така тъпо е лапнал по нея?
След като от връзката им не остане нищо цяло и му стане ясно, 4е към нея не изпитва нищо истинско от теб ще зависи вси4ко, което ще изпитва тоя пи4 в бъдеще-
4увство, 4е е "минал метър" и пак е "ударил кьоравото"
мъка, 4е в опита си да бъде с две е останал без една
благодарност, 4е истинската му любов му е простила
или погнуса от целия женски род, 4е са го изиграли така гадно и са го използвали само за да си премерят върху него риболовните си умения
....
п.с. но в любовта с пълна сила важи римската максима
"Първата по време е първата по право"
демек- недей изпитва угризения, нищо 4удно да си спасила Голямата си Любов от една дълга нещастна връзка с бившата ти приятелка, като си я съкратила и си и спестила унижението да бъде изоставена от него бременна и 2 дни преди сватбата им заради една твоя сма4кана снимка...

sladko_dete
05-14-2007, 16:30
Aaa da be mn podli si postapila, a mislish li 4e tq e izpitvala ugrizeniq za tva deto e napravila???Po nishto ne si lichi, zatva moito momiche, tva ako pitash men trqbva da e parvata stapka, zemi si go pak... :)

slan4iceto_n
05-14-2007, 16:38
ne si postapila podlo.tq ne ti e nikakva-trqbva da gleda6 parvo sobstvenoto si 6tastie.ne misli dali si postapila podlo kam neq, a pomisli dali postapva6 dobre kam sebe si.smisal vnimavai da ne te izigrae toi pak za6toto kogato dade6 na nqkogo vtori 6ans i toi pak se otnese lo6o s teb boli o6te pove4e

Barbie
05-14-2007, 16:51
Той е кретен. Не смятам, че приятелката ти е постъпила подло навремето - к'во като е тръгнала с него. Вие не сте били заедно, тя има пълното право да ходи, с когото си иска. (Естествено, по-етично би било първо да говори с теб...). Що винаги обвинявате приятелките? А той какво? Тръгнал е с най-добрата ти приятелка, после спи с теб зад гърба й... С една дума - идиот. Ти също не си постъпила подло. Тя е негово гадже, той носи отговорност.
Тоз трябва да е невероятен чаровник, за да разиграва така 2 (па може и още да има) мацки... :-s

playful_baby
05-14-2007, 18:25
Щом ти се чувстваш добре от случилото се няма смисъл от нашето мнение. За мен не е правилно и постъпката е подла. Това обаче е твоят живот, ти избираш как да го живееш и никой няма право да те съди.
=D> =D> =D>

iliqnfenka
05-14-2007, 20:58
Това, което правиш тие много по-кофти, защото тя като е тръгнала с него не сте ходели вече..а в момента те ходят и ти постъпваш много кофти и само едно щи кажа ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА...

Valserp
05-14-2007, 21:54
ne si postapila podlo.tq ne ti e nikakva-trqbva da gleda6 parvo sobstvenoto si 6tastie.ne misli dali si postapila podlo kam neq, a pomisli dali postapva6 dobre kam sebe si.smisal vnimavai da ne te izigrae toi pak za6toto kogato dade6 na nqkogo vtori 6ans i toi pak se otnese lo6o s teb boli o6te pove4e

Победител!

bqsna_teenagerka
05-15-2007, 06:47
е наистина щом не се чувстваш подла ние каквото и да ти кажем на теб ще ти е през уная работа :?
ама аз все пак ще си дам моето мнение
той ти е БИФШО гадже нали така"? приятелката ти не е длъжна да те уведомява или да ти иска разрешенние да тръгва с него! :-({|=
според мен ти си постъпила подло...и трябва или да светнеш на приятелката си или да ги оставиш и да не им се бъркаш във връзката!
аз ако бях на нейно място щях да ви спукам и двамата :?

bqsna_teenagerka
05-15-2007, 06:49
и още нещо "вие не може да се наречете приятелки" а и двете сте гъски защото той ви върти на котрето си спи с едната спи и с другата"

05-15-2007, 12:02
bqsna_teenagerka i az edno vreme mislih taka :) I da obijda6 i da ne obijda6 vse taq . Az ne s1m si napisala temata za da narejda6 taka moito momi4e :) . 6tom s1m predcenila 4e trqbva zna4i e imalo za6to , no tova momi4e ako mi be6e istinska priqtelka nikoga ne bi post1pila taka da tr1gva s nego zad g1rba mi , a bi mi kazala kato 4ovek nezavisimo ot obstoqtelstvata . Ili si nedorasla ili ima6 mn stranno vijdane k1m ne6tata :) a temata si q pisah za6toto iskah da spodelq makar 4e ne vsi4ki go priemat no se radvam 4e nikoi ne obijda :)))

BAYO
05-15-2007, 12:55
Клин с клин се избива, нали знаеш? Око за око, зъб за зъб. Добре си постъпила. Всеки си се бори за личното щастие, независимо с какви средства. Тва е.

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:42
tq e postapila kato ku4ka zatova badi i ti"ku4ka" no v dobriq smisal.napravi i ti mrasno i to kasno...6tom se e varnal pri teb zna4i ne6to mu e lipsvalo pri neq i izpitva ne6to kam teb!!!uspeh ot men!!!

Deni4ka93
05-15-2007, 15:48
Е,нали ти е кеф баце?!К'во ти е зор ние к'во мислим...Глей си кефа! :smt005 :smt005

05-15-2007, 18:13
евала на пича дето ви върт и двете.. даже и ви ебе.. евала ! :)

BeBsItO
05-15-2007, 18:31
emi kato za na4alo i 3 mata ste qko podli, i 3 mata imate po malko vina,no spored men mom4eto e nai vinovno 4e vi e skaral edin vid.priqtelkata ti e vinovna 4e ne ti e kazala=> ne ti e nikva fr. a ti si vinovna 4e na zloto si otvarnala s zlo a ne s dobro,zapomni edin den si4ko se pra6ta :)m se pak tva si e tvboq jivot, ako si napravila tva za6toto naistina go iska6 i 4ustva6 da ,priemam go,no ako si go napravila smao za otma6tenie tva ve4e e dolno........

sexy_sladuranka___
05-15-2007, 18:36
Bravo macka ! Sled kato te naranqt m1sta e nai -sladkata nagrada koqto mojej da polu4ish ! Oshte po dobre 4e ne se 4ustvash guzna . Kato ti e priqtelka ko prai pri 4oveka koito e znaela 4e obi4ash a ? Basi g1soka det e taq ama tey de :P Prod1ljavai v s16tiq duh ! V1rni i go t1pokano nein red e da q boli

05-15-2007, 18:44
в такъв слу4ай двете жени отиват при мъжа и 4акат да видят кво ше напрай/кво ше каже.
ако иска и двете остава без нит една.
ако си избере една от двете, другата пие една студена вода, а избраната решава дали (или кога) да дава (пред)последен шанс .

но така или ина4е пи4а заслужава малко безсексие, за да има стимул да си помисли добре.

05-15-2007, 20:38
Abe macko spored men si postypila mnnn dobre samo taka i na dvamata imash da si vryshtash osobeno na neq ... kakto kazvash ti kolkoto po kysno tolkova po mrysno!Pyk tfa koi podyl i koi ne Taq tfoq Fr da e mislila po rano kvo iska i kvo ne i tfa che ne ti e kazala e mnnnnnnn typo predstavqm si kakva priqtelka ti e bila tq nemi se misli ako imam takava "NAI DOBRA FR" i nezabravqi GLEDAI TI DA SI DOBRE ZA DR-TE DA NE TE EBE shtom te sa postypili taka bez da se zamislqt na teb kvo shte ti e posle teb kvo te ebe kak se chuvstvat te ....!!!

victoriq
05-16-2007, 11:11
Абе на твойта "приятелка" и е малко.Спиш с гаджето й,а тя да не знае...Не се прави така! [-X Прати й един смс,ама не от твоя телефон:Абе,ти знаеш ли гаджето ти с коя ти изневерява?!?!Поне да знае тая курва,която ти е забила нож в гърба!!!

05-16-2007, 11:32
Da msilila s1m go i tova . No taka 6te precakam i nego a malko ili mn toi si mi e tr1pka moje bi sled vreme 6te go napravq :) Iskam da s1m tolkova podla no nemoga , no se nadqvam 4e i tova 6te stane :) mersi mn hora ako ima o6te nqkoi koito iska da si kaje mnenieto s udovolstvie bih priela s1veta mu :) A ti super macka naistina si takava :) :P

05-16-2007, 11:39
Последвай съвета ми...

1. Отиди в кухнята,
2. Намери нож,
3. Самоубии се.

И всички заживяли щастливо БЕЗ ТЕБ.