View Full Version : ohhh ne znam kakvo d apravia
neli_kapeli
05-14-2007, 17:04
mi na 14 sam pak o6te sam niamala gadje kakvo da pravia si4ki moi priatelki imat (ne sam grozna v smisal niakva zadrastena ami ok sam v smisal normalna) ami siaka6 me haresvat no zamalko kakto se darjat dobre s men mom4etata aka po4vat zle nezmam na kakvo se dalji darja se savsem estestvenno i ne se pravia na niakva... mi de daznam kajete daite niakoi savet kakvo da pravia molia kajete mi pritesnena sam :cry: :cry: :cry: :cry:
Радвам се,че има хора с подобни ''проблеми''. Аз не знам как може това да ти е проблем и да го възприемаш като такъв. Малка си и всичко тебе чака
ПРОСТО ПОРЕДНАТА ТАКАВА ТЕМА..
BeMyLover
05-14-2007, 17:19
Наистина си малка така че ако т'ва ти е проблема представям си на другите с по сериозни недей се притеснява за всичко има време сега може да искаш приятел но като пораснеш още малко ще разбереш за какво всъщност става въпрос
не се тревожи кой знай колко много гаджета ще имаш :D
ThePowerOfLove
05-14-2007, 17:23
не се тревожи кой знай колко много гаджета ще имаш :D
Точно! пък и защо мислиш,че проблема е в теб? :-k
neli_kapeli
05-14-2007, 17:28
oh blagodaria vi moje bi malko se ospokoih za6toto samo az ot moite priatelki niamam i zatova se pritesniavam malko :) :) :) :) misi :P
BeMyLover
05-14-2007, 17:30
Не гледай приятелките си гледай си твоя живот имаш още много време пред себе си :)
misla 4e ne trqbva da pita6 nas za gre6kite si a da si gi otkrie6 sama !!
mi na 14 sam pak o6te sam niamala gadje kakvo da pravia si4ki moi priatelki imat (ne sam grozna v smisal niakva zadrastena ami ok sam v smisal normalna) ami siaka6 me haresvat no zamalko kakto se darjat dobre s men mom4etata aka po4vat zle nezmam na kakvo se dalji darja se savsem estestvenno i ne se pravia na niakva... mi de daznam kajete daite niakoi savet kakvo da pravia molia kajete mi pritesnena sam :cry: :cry: :cry: :cry:
I kato nqmash priqtel da ne se kompleksirash?:)