KYOKUSHIN girl
05-14-2007, 21:34
znam si az sega 4e she me kritikuvate 4e sam malka ama vi razbiram .Iskam prosto da vi kaja 4e nai nqkraq se sabrah s mom4eto koeto haresvam tolkova odavna i to men sashto. No poneje e po malak s 1 godina ne mi e kazval 4e me haresva misleiki 4e shte go odreja zashtoto obiknovenno hodq s po golemi ot men.Ama razlikata ne ni li4i toi dori izglejda po golqm ot men . Mnogo se obi4ame i sme mn shtaslivi zashtoto nai nakraq sme zaedno i iskah da spodelq radosta si s vas. Aide pozdravi ot mene mn si vi lofkam celiq forum i sam redoven posetitel i shto ne zema sa regna :-k ama aide stiga sam se otklonqvala ot temata ako moderatorite iskat neka zakliu4at temata zashtoto ne e osobeno of ddz tolkova sam shtasliva 4e ne moga da mislq . Podludi me tui hlape na4i .
P.P. de4ica sme oshte az sam na 13 a toi na 12 :oops: i she kajete kfa lubof ama ne e ot dnes ili v4era ot dosta odavna i nai nakraq mojem da sme zaedno
P.P. de4ica sme oshte az sam na 13 a toi na 12 :oops: i she kajete kfa lubof ama ne e ot dnes ili v4era ot dosta odavna i nai nakraq mojem da sme zaedno