Влез

View Full Version : Да и кажа ли истината?

DarkTemple
05-14-2007, 22:20
Zna4i izlizam s tova momi4e ot okolo 3 meseca i tq mi e pyrvata a az sym na 20 i ne sym i kazal 4e bqh devstven predi da e sre6tna i se 4udq dali da si prodylja taka tq nqma da razbere i bez tova ili da i kaja istinata. Naistina ne znam imam nujda ot syvet ne znam dali 6te mi olekne ako i kaja istinata. Ne iskam glupavi otgovori iskam istinski syvet kakvo bihte napravili na moito mesto 6ot znam 4e sq nqkoi 6te se napravi na ostroumen i 6te ostavi nqkoi glupav komentar.

05-14-2007, 22:28
abe pi4, ot KYW ZOR da i se obqsnqwa6 w dewstwenost, q mi kaji???
да и се похвалиш колко си "зелен" и неопитен, да и се похвалиш колко си откровен с нея или просто да и намекнеш, 4е няма да е последната жена в живота ти??

ако мацката те пита "абе ти да не си девствен" или "с колко жени си бил преди мене" тогава да и признаеш-разбирам, и тогава даже не е сигурно дали ще ти повярва, но все пак има някакъв шанс, ако сега и без никакъв повод и го сервираш нищо хубаво не о4аквай,

ако не те пита такива неща, зна4и е доволна с теб, а ако недай си боже един д ен те попита, тогава истината ще ти послужи като уважително оправдание за евентуалната ти неопитност,
по вси4ко ли4и 4е в "креватната гимнастика" си по-опитен отколото в 4овешките взаимоотношения.

DarkTemple
05-14-2007, 23:16
To4no tova e 4e kogato go pravihme pyrviqt pyt tq me popita dali slu4aino ne sym devstven za6toto dosta byrzo prikliu4ihme. I az i kazah ne. Tq ne znam kakvo si e pomislila dali se e usetila ne znam no ne me popita pove4e. Prosto me popita s kolko momi4eta sym bil i kolko vreme. I az si izmislih istoriq 4e sym imal priqtelka za 2 godini i predi neq sym izlizal s o6te edno momi4e. I tq pove4e ne me e pitala ot vreme na vreme me pita nqkoi raboti kvi pozi sym prail s priqtelkata si i takiva raboti no qvno ne se e usetila i sega ne znam dali da si stoq s lyjata ili da i kaja. Estestveno 3 meseca minaha ve4e ne sym tolkova neopiten i sega e trudno da se kaje i rabotata e tam 4e ako iskam moga da si ostana s lyjata no tova mi e vyprosa dali e po dobre da si ostane lyjata ili da i kaja istinata. Mnogo si mislq naposledyk ne be6e taka predi vreme no sega ne6to ne sym sprql da mislq za tova.

05-14-2007, 23:31
А защо изобщо си я излъгал #-o Какво толкова, като й споделиш истината? Или си мислел, че ще те помисли за някакъв смотаняк.. ](*,)

05-14-2007, 23:33
ааа , пич,
кво да кажа, то е писано
в Библията.. "Не лъжи"
вси4ко, дето мога да кажа, е , че 2 лъжи е по-гадно от 1,

аз също излъгах навремето едно(девствено)момиче, че не ми е била първата, не си признах в последствие и след 1 година скъсахме, щото тя ме подозираше, че и изневерявам(живеехме в различни градове) и/или самата тя бе6е почнала да го прави.
ако мацката с тебе не е била девствена и те харесва има шанс да ти остане вярна

въпросът е дали ти си готов да и бъдеш верен..
ако си, тогава си признай и и обещай, 4е никога пове4е няма да я лъжеш
по никаква при4ина, и 4е любовта ти към нея е по-голяма от мъжкото ти само4увствие или нещо подобно.

Ама самия факт 4е питаш около 3 месеца от началото от връзката е подозрителен, това е средната продължителност на една средностатисти4еска връзка, ако не скъсате в следващите 3 месеца имате вси4ки шансове да изкарате заедно още доста..
така или иначе, признат грях-половин бой.
мисълта, че е първата жена в живота ти няма как да не я разчувства, ако наистина те обича, НО тази мисъл може да я доведе до мисълта, че мъжкото ти любопитство все ще те накара да пробваш И с друга жена след време.
така юче -мисли, избирай и решавай сам. Ако си мъж де.
.
много си се оплел с тая измислена история, и сега ще си носиш последиците независимо от това какво решиш. и в двата случая може да се стигне до там, 4е да се упрекаш за това решение и всичко, дето могада ти кажа със сигурност- НИКОГА повече недейда лъжеш някого, когото Обичаш само за да се направиш на повече или по-малко интересен

DarkTemple
05-14-2007, 23:55
Blagodarq ti za otgovora naistina mnogo dobyr otgovor. To4no tova e ot koeto se pritesnqvam pyrvo 4e vinagi 6te si ima edno naum za mene 4e sym e izlygal i 4e 6te me ima za lyjec, no pyk moje bi ako i kaja 4e me e bilo sram 6te me razbere. Vtoro 4e o6te sega mi kazva 4e sym mlad i se pritesnqva 4e 6te iskam da opitam s drugi jeni, i tova pri polojenie 4e vse o6te ne znae istinata. i naistina ne znam kakvo moje da stane no pyk moje i da me razbere. Samo edno znam 4e e golqm grqh da lyje6 4oveka koito obi4a6 otna4alo ne mislih tolkova s mozyka si kolkoto s ... kakto i da e i ne go priemah tolkova naseriozno no s vremeto si me 4ovyrka vse pove4e i pove4e.

bungle
05-15-2007, 05:05
Признай си.
Още не е късно.

Той и моят приятел се правече на девствен. ( такъв му бил имиджа, с всяка мацка така правел..Бога ми, колко зле) , обаче аз веднага усетих ,че не е наред работата. Усеща си се, бе , човеко. Беше ми станало тъпо, че и мен ме е поставил под общия знаменатал заблудени путки.
Кажи си. Предполагам, че ще те разбере. Айде, късмет. Стискам палци.

krem4et0
05-15-2007, 05:17
Винаги съм искала да бъда с някой девствен и много се зарадвах, когато разбрах, че приятелят ми е такъв. за мен беше истинско щастие да знам, че никоя не му е правила тези неща, да знам, че никоя не го е докосвала по този начин, да знам, че от ничия друга ръка или уста не е изпитвал такова удоволствие. Още преди да се запознаем на живо с моя(завързахме познанство в нета) той знаеше, че аз не съм правила секс и аз знаех това за него. А и да ти кажа ли 1 нещо-връзката се крепи на искреността. От кога вече е срамно да си девствен?

Samanta Jones
05-15-2007, 11:40
бе щом го дигаш като сте двамата,място за тревоги няма и за двамата :)
просто и го кажи ,все пак потентността и девствеността нямат връзка,тей че няма да има проблем нито за нея ,нито за теб :)
have fun \:D/

krizbeto_zleto
05-15-2007, 11:41
bratle ne i kazvai ama ako pita si kaji se6 li se ne da pita i da q laje6 :-D

FelisDirus
05-15-2007, 11:43
Няма смисъл да й казваш.
Само, ако те попита.

И моят приятел беше девствен като тръгнахме и даже много се зарадвах, че съм му първата.

malkoto_sladur4e
05-15-2007, 11:44
Кажи и истината! :D Според мен това само ще я зарадва! :D

Deni4ka93
05-15-2007, 11:52
Аз не виждам смисъл да и казаваш...Освен ако не те пита,де.

optical_illusion
05-15-2007, 12:03
аз като жена ще ти кажа че това би ме зарадвало адски много:)

05-15-2007, 12:33
Бррррр, човече... Веднъж си я излъгал и после си продължил да я лъжеш. Изглежда не се е усетила щом те е разпитвала за бившите ти - и ние с моя приятел си говорим на тези теми и има какво да се научи от чуждия опит. То сега те гложди ама... Ако й кажеш, рискуваш да я загубиш, много рискуваш при това. Не знам какъв човек е тя, може да не е като мен с много крайно мнение относно лъжите. Може да те разбере, може... всичко. Обаче със сигурност не е правилно да продължаваш да я лъжеш - с всеки изминал ден ще става все по-зле и по-зле. Ако момичето има чувства към теб сигурно няма да има лоши последици. Определено е по-добре да й кажеш. Но бъди готов и за най-лошия изход от ситуацията.

05-15-2007, 12:39
4estno kazano az iskah da sam purvata na moq priqtel, no yvi :( kaji i!

die
05-15-2007, 12:45
Кажи и истината! Според мен това само ще я зарадва!

\:D/ \:D/ \:D/

jjjjjj6363
05-15-2007, 15:55
az bih napravil taka preceni kakuv 4ovek i predpoloji kakuv otgovor shte dade tq, kaji i 4e si gledal v internet za takava tema i ti e interesno kavo misli tq

no tq sigorno te e nadushila ve4e spored mene

MaRiNkA_16
05-15-2007, 17:39
am prosto i kaji milo imam da ti kazvam ne6ty 6toto predi vreme go skrih ot tebe be6e me sram a mnogo si te obi4kam i neiskam da te luja.....mi ti si mi purvata neiskah da se 4yvstvam neydobno da me pita6 6toto sum na 20 a sum devstven i taka tq 6e te razbere spoko.slu4valo mi se e i da ti kaja tq znae pone pri mene stana taka 6toto prosto se yse6ta kato v pove4eto slu4ai purvite 2-3 puti svur6i6 burzi4ko i kat neznae6 koe i haresva i koe ne 4ak tolkova ......nqma da se pla6i6 jenite sme dobri su6testva i vinagi bihme vi vleznali v polojenieto...

05-15-2007, 17:51
мм, да право е това предишното,
в крайна сметка щом имш угризения, зна4и е важно за тебе,
и нещо пове4е-зна4и ти ли4и, 4е нещо си угрижен, жените ги усещат тези работи..
и ако не и кажеш от какво е така, тя може да по4не да си мисли разни други неща. А ако си откровен и си признаеш(то па голямата лъжа :)) :-D мъжко само4увствие.. )
1.ще ти олекне
2.ще докажеш поне пред себе си, 4е не си измамник, дето е готов да изгради един съвместен живот върху една лъжа.
3.ще я раз4увстваш то4но в крити4ния за пове4ето връзки момент около 3-тия месец.

05-15-2007, 17:51
ti lud li si ne i kazvai!!!parvo 6te te pomislq za bolen mozuk(zaradi izmislenite istorii)i vtoro 6te te pomisli za smotanqk

MaRiNkA_16
05-16-2007, 11:40
ti lud li si ne i kazvai!!!parvo 6te te pomislq za bolen mozuk(zaradi izmislenite istorii)i vtoro 6te te pomisli za smotanqk
absolutno nqma da te pomisli za bolen mozuk ili za smotanqk prosto 4e si iskal da pkaje6 4e si pove4e otkolkoto si vsu6nost i vse pak vie mom4etata ste se oformili kato muje kum 19-20 kvo iska6 kat nqkoi na 16 da po4ne6 da se praska6 i posle da tursi6 ot koq apteka kvi hapove da vzima6 :smt005 kaji i spox

Sh@d0w
05-16-2007, 11:43
vse pak vie mom4etata ste se oformili kato muje kum 19-20 kvo iska6 kat nqkoi na 16 da po4ne6 da se praska6 i posle da tursi6 ot koq apteka kvi hapove da vzima6 :smt005 kaji i spox

направо ме разби...без коментар :-D :-D :-D

cacegka_3a_cekc
05-16-2007, 11:55
emi kaji si i istinata....6tot posle da ne stane skandala... :smt014

изгонена__от__рая
05-16-2007, 12:58
Истината!!

vikontiii
05-16-2007, 17:11
не е по темата но днес на 16 май преди 131 в градчето Батак са изклани като кучета почти цялото му население ДЪЛБОК ПРЕКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ИМ!!! :!: