View Full Version : Понякога е по-добре да не знаеш истината...
Deni4ka93
05-15-2007, 11:06
Преди бях пускала тема "Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?"...Нали ме посъветвахте да го питам,обаче мен ме беше страх и една моя приятелка решила да го пита...Той казал "еми да голяма симпатяга е ама за сега не искам нищо" и сега просто не ми се живее,щото мислех че той иска нещо да стане-гушкаше ме и ми говореше мн хубави неща...ЖИВОТА Е ГАДЕН!!! :smt010 :smt010 :smt010
kofti_nick
05-15-2007, 11:14
Преди бях пускала тема "Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?"...Нали ме посъветвахте да го питам,обаче мен ме беше страх и една моя приятелка решила да го пита...Той казал "еми да голяма симпатяга е ама за сега не искам нищо" и сега просто не ми се живее,щото мислех че той иска нещо да стане-гушкаше ме и ми говореше мн хубави неща...ЖИВОТА Е ГАДЕН!!! :smt010 :smt010 :smt010
Права си , Живота е ГАДЕН !!! ... ко да се прави , трябва да го изживеем някак си :smt016 :smt019
cherinka
05-15-2007, 11:19
ЖИВОТА Е ГАДЕН!!! :smt010 :smt010 :smt010
НЕДУМАЙ.........
Дай да ревем за всяко момче/момиче, което си е отишло тъй рано и тъй бързо от живота ни.
Хайде бе, след всяко добро, винаги идва и лошото, кво толкова, не е болка за умиране :-D
Аз вчера щях да скоча от моста на Марица, ама се осъзнах на време, и после почнах да рева как съм могла да бъда толкова глупава. :-D
Онуй твойто момче, патки да яде, мани го/заеби го/забрави го/е..и му майката/начукай му го/ и б ла-бла,
в тоя живот нема оправия за никой и за нищо, сичко си е супер гадно, брутално, нищожно,
всички мъже са прасета :-D
пореви си, па то щи мине, не се стряскай ако продължи месец-два-три-пет, важното е, че ща отмине.
е, бре, трябва да сме оптимисти, иначе нема се справим.
смайл :-D
:smt005
Е недей пък ти. Още си младо и зелено. Едно момче по-малко не значи края на света. Отърси се от тия взаимоотношения и си потърси просто друго момче. Така правим всички.
Deni4ka93
05-15-2007, 11:28
Е недей пък ти. Още си младо и зелено. Едно момче по-малко не значи края на света. Отърси се от тия взаимоотношения и си потърси просто друго момче. Така правим всички.
Да ама аз очаквах да стане нещо щото той показваше че ме харесва...или поне така изгледаше...
cherinka
05-15-2007, 11:30
Да ама аз очаквах да стане нещо щото той показваше че ме харесва...или поне така изгледаше...
С прекалено малко се задоволяваш.
Друг път се опитай да не бъдеш толкова наивна, щот така ти страдаш, не той.
Gadni4ko,ama takyv e jivota!Svikvai mila!
Nassgerrack
05-15-2007, 12:23
Аз вчера щях да скоча от моста на Марица, ама се осъзнах на време, и после почнах да рева как съм могла да бъда толкова глупава. :-D
Защо не си скочила? С храната ,която хабиш може да се нахранят 2 гладни деца в Сомалия.
(тъпо сравнение)
[/quote]всички мъже са прасета :-D [/quote]
Жалко ,че толкова много хора се отнасят с теб така :o
По темата: Всеки има лоши моменти. Едно момче не осмисля живота ти. За момичетата е по-трудно да си сменят гаджетата отколкот момчетата,но знай ,че ще си отмине лека полека. Намери си някой ,с който да си прекарваш времето добре. С това момче явно номера няма да се получи. Майната му тогава.
_Sweet_Love_
05-15-2007, 12:23
Живота е отвратителен, това е вярно. И от тук нататък ще ти се случват само неща, които ще ти докажат, че е такъв.
Добре дошла в Реалният Свят. Тука нещата са такива и на който не му понася хептен, се изнася. Просто тря да продължиш напред. Има много момчета, които са сами, намери си едно такова и бъдете щастливи.
cherinka
05-15-2007, 12:54
всички мъже са прасета :-D
Жалко ,че толкова много хора се отнасят с теб така :o
Връстнички на майка ми са ми го казвали!
iohanka_sladuranka
05-15-2007, 13:00
NE SE OT4AIVAI,DA NE E SAMO TOI...JIVOTA E TAKUV I TRQBVA DA GO IZJIVEE6 DOKRAI...TOVA 6TE TE NAPRAVI PO SILNA...VDIGNI GORE GLAVATA I PRODALJI NAPRED,IZLIZAI S DRUGI MOM4ETA ZA DA SE RAZSEIVA6 I 6ET TI MINE MNOGO SKORO,ZA MOM4E NE SI STRUVA DA PLA4E6,VSE EDNO TOI 6ET PLA4E ZA TEB KATO TE E NARANIL TAKA LI?POZAMISLI SE I SE USMIHNI JIVOTA E TAKAV,ZATOVA PRODALJI NAPRED!!!
:lol: prava si jivota e gaden,no sqko zlo za dobro! veski edin 4ovek e prejivqval tva razo4arovanie,i e savsem normalno,kakto kaza BAYO dobra do6la v realnosta,v jestokosta na jivota.....NO KVOTO I DA GOVORQ, JIVOTA NE E SAMO STRADANIE,PROSTO TAKA KAKTO SI IMALA HUBAVI MOMENTI,TAKA TREA SI PONESE6 I LO6ITE.....4OVEK SE U4I OT GRE6KITE,TVA DA TI EZA UROK.....vnimavai s mom4etata,ponqkoga neznaqt kvo iskat......:)
Това гушкане може да е само приятелско, не знам...
Има си риск, може и да не те харесва, както се е получило, но не ти остава нищо друго, освен да се примириш.Той така и така, ако не те харесва няма да е с теб.
Това гушкане може да е само приятелско, не знам...
Има си риск, може и да не те харесва, както се е получило, но не ти остава нищо друго, освен да се примириш.Той така и така, ако не те харесва няма да е с теб.
Еми то хората са казали " На сила хубост не става! " [-X
iohanka_sladuranka
05-15-2007, 19:56
BAYO ti osven da se zaqjda6 i da protivore4i6 nna temite drugo znae6 li?
Много е гадно когато си имала надежди,а всичко е пропаднало. Знам, че много боли, но се опитай да го забравиш!
Nassgerrack
05-15-2007, 20:32
BAYO ti osven da se zaqjda6 i da protivore4i6 nna temite drugo znae6 li?
Много правилно е казано. Тва че не можеш да го асимилираш е друг проблем за друг раздел.