View Full Version : Дайте съвет
Здравейте. Аз съм f на 16 години. Проблема ми е, че от няколко дена 4-5 имам запек и се чудя дали аналния секс ще ми помогне да се оправя. До колкото знам ако момчето ми го вкара целия отзад, и след това го изкара веднага от вакума ще мога да направя работата. Та дайте съвет дали ще ми погне това в случая.
Това не бях го чувала.Но от вакуума ще го "омацотиш" целия.
Съвет от мен вземи разхлабителни или нещо друго.Не използвай приятеля си... :-&
Samanta Jones
05-15-2007, 11:35
искаш да сереш пред партньора си докат правите секс???
чее отсега нататък за какво ви е тоалетна чиния..още малко всеки ден като ти се доходи ще искаш пред него и после той пред теб,а??
явно аз съм нещо в грешка ахах.....
какво стана със добрите стари методи с хубавия зрял боб на баба или сладкото от рози( сливи ) ... божее.... ](*,) ](*,) ](*,)
Schnitzer
05-15-2007, 11:49
Рециново масло и за теб :wink: Пийни си малко(но не цялото шишенце) и ще усетиш ефекта 8) а пък може и некво шоколадче с разхлабително :-D :-D аиде късмет и да се просереш \:D/
*b0gInQtA`na`SeXa*
05-15-2007, 15:15
pfff mili4ka ne izpolzvaj priqtelq si zle 6te napravi6....
За разхлабителни не си ли чувала ??? анален секс ти отпуши дупето некой друк път :lol:
prosto otiva6 v aptekata kupuva6 si razhlabitelni i gotovo
jjjjjj6363
05-15-2007, 15:32
xaxaxaax shte pomogne amaaaa nqma da mojesh da stignesh do kenefa
Mnogo tupi momicheta ima na toq svqt be!! pfff !! zemi si edno razxlabitelno shokoladche ma murlo.
cacegka_3a_cekc
05-15-2007, 17:15
mi nakarai go da idete v kenefa...i da ti go vkara da naprai vakyma i napravo da se nasere6 tam..da ne capa6 4ar6afite... :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt043 :smt040 :smt082