PDA

View Full Version : Самоубийството-За или Против?

Deni4ka93
05-15-2007, 12:04
Много хора прибягват до самоубийство за да решат проблемите си или да иззлязат от дадена ситуация...Вие как мислите трябва ли да се прибягва до подобни "мерки"?

Nassgerrack
05-15-2007, 12:08
Много хора прибягват до самоубийство за да решат проблемите си или да иззлязат от дадена ситуация...Вие как мислите трябва ли да се прибягва до подобни "мерки"?

1.Така проблеми не се решават,а се заобикалят.
2. Никоя ситуация не е достатъчно критична за да се самоубиеш.
3. Много глупаво от твоя страна да пускаш такава тема.
4. Направи си нова регистрация,на която да не ти пише набора, за да може поне 5% от потребителите да те помислят вместо за проста,за луда.

05-15-2007, 12:16

1.Така проблеми не се решават,а се заобикалят.
2. Никоя ситуация не е достатъчно критична за да се самоубиеш.
3. Много глупаво от твоя страна да пускаш такава тема.
4. Направи си нова регистрация,на която да не ти пише набора, за да може поне 5% от потребителите да те помислят вместо за проста,за луда.
1.temata si e mn xybava daje!
2.nikoi ne ti e iskal mnenieto dali e glypava ili ne!
3.Nqkoi pone imat smelost da si napi6at "nabora" za razlika ot drygi!
:smt019

MiMiLoTaAaA
05-15-2007, 12:18
E tva p1k e golqma prostutiq da se samoubie6 zaradi nqkoi ili ne6to . "Tova koeto ne ni ubiva ni pravi po silni" sa akzali horata . A ti v tova polojenie li si za da gi pi6e6 tezi temi ? a i si tv1rde malka 4e 4ak tolkova da ti e dotejalo i s1m sigorna 4e e zaradi mom4e ,za6toto ti gledah i predi6nata tema :) q gore gvalata i ne se izlagai s takiva prostutii :P Mom4eta ima mnogo :) :P

Nassgerrack
05-15-2007, 12:26

1.Ти от своя страна тряа да имаш смелост поне да се регистрираш.
2.Писането на кирилица е препоръчително.
3.След като е глупава темата ми кажи кой ше е тоя умник ,който без угризения , с чиста съвест и ръка на сърцето ще каже "самоубий се като те зареже гаджето" . Айде да видим кой ше го направи. Да видим дали има толкова кухи хора ,които да нямат дотолкова себеуважение,че да скочат от моста заради някой друг или нещо.

Deni4ka93
05-15-2007, 12:27
E tva p1k e golqma prostutiq da se samoubie6 zaradi nqkoi ili ne6to . "Tova koeto ne ni ubiva ni pravi po silni" sa akzali horata . A ti v tova polojenie li si za da gi pi6e6 tezi temi ? a i si tv1rde malka 4e 4ak tolkova da ti e dotejalo i s1m sigorna 4e e zaradi mom4e ,za6toto ti gledah i predi6nata tema :) q gore gvalata i ne se izlagai s takiva prostutii :P Mom4eta ima mnogo :) :P
Ами не не е заради момче просто питам...

pinki
05-15-2007, 12:28
Напълно съм съгласна с MiMiLoTaAaA O:)

cherinka
05-15-2007, 12:30
Как може да отнемеш нещо, което дори ти не си създал. Щом си се родил, значи така е трябвало.

Самоубийство ли, то ти идва като мимолетна мисъл когато си изпаднал в огромна депресия или не можеш да спреш да ревеш. Някои хора изчакват да премине тази мисъл, други действат - с прибързаност нищо не се решава.

Хората трудно откриват смисъл да живеят.
Също толкова трудно се среща човек, който да не си е помислял за такова нещо.

Преди време бях чела едно нещо -> "Самоубийството е преход към вечността" - говорила съм с педагожката на училището ми, с учителката ми по математика, която е страшно готин човек, говорила съм и с една психоаналитичка и те ми казаха, че това не е вярно и ми се обосноваха, но честно да ви кажа, не мога да си спомня какво точно ми казаха.

Никой няма право да отнеме нещо, което не е създал той, както казах по-горе.

А и как може някой да сложи край на живота си, при положение, че не знае какво го очаква след това, не знае какво е да умреш, не знае какво го чака след смъртта.
Тези, които ги е страх от неизвестното, никога не биха сложили край на живота си. А и този, който се самоубие, той НЕ е смелчага, той е човек, който се е подчинил и потдал на злото, което му е позволило да направи такова нещо.

Друго
:arrow: отнемеш ли своя живот, ти отнемаш част и от живота на някой твой близък ....

pinki
05-15-2007, 12:31

1.Ти от своя страна тряа да имаш смелост поне да се регистрираш.
2.Писането на кирилица е препоръчително.
3.След като е глупава темата ми кажи кой ше е тоя умник ,който без угризения , с чиста съвест и ръка на сърцето ще каже "самоубий се като те зареже гаджето" . Айде да видим кой ше го направи. Да видим дали има толкова кухи хора ,които да нямат дотолкова себеуважение,че да скочат от моста заради някой друг или нещо.

Ха ,че аз си имам регистрация :wink: И ти каза.че темата е глупава така,че сам/а си отговори на този въпрос "кой ше е тоя умник ,който без угризения , с чиста съвест и ръка на сърцето ще каже "самоубий се като те зареже гаджето"

BAYO
05-15-2007, 12:35
Всеки ЛУД с номера си... [-(

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 13:33
KATO SE SAMOUBIE6 NE SLAGA6 KRAI NA PROBLEMITE.IMENNO TRUDNOSTITE I BOLKITE NI PRAVQT PO SILNI.ZA TOVA KOGATO SE SLU4I NE6TO LO6O ILI SE RAZO4AROVA6 OT NE6TO ILI NQKOI PROSTO TRQBVADA VDIGNEM GLAVATA VISOKO I DA PRODALJIM NAPRED!VSQKO LO6O ZA DOBRO :)

UnaBletoLoVeU
05-15-2007, 13:51
Много хора прибягват до самоубийство за да решат проблемите си или да иззлязат от дадена ситуация...Вие как мислите трябва ли да се прибягва до подобни "мерки"? Ти не излизаш от дадена ситуация, а от живота. Сметнах за глупаво да пиша 2ро мнение по тази тема, поради което копирах старото си мнение, написано в подобна тема във ''У дома''.

Не съм чела ничии коментари по темата, така че съжалявам ако повтарям някой, но мисля, че резултатите са отчайващи. Та повечето от нас са на по-малко от 18 години. Какво толкова може да се е случило, за да не виждате никакво решение освен самоубийство? Какво тогава да правят възрастните, които са затрупани със отговорности и задължения. То тогава всеки втори трябва да се самоубива. Много пъти ми е било много тъжно и мисълта за самоубийство ми е минавала в главата в началото на цялата депресия, но след като се нарева и се успокоя съм далеч от решението да скоча от някой мост. Живота е подарък и ако не виждаш смисъл още в началото му, нещо не е в ред. Та на нас ни предстоят толкова вълнуващи моменти. Не трябва да се предаваме след неуспеха и да посягаме към ножа, а с нови сили, надъхани от загубата да докажем на себе си и другите, че можем, че ще успеем!

много пъти съм си мислила,но съм малко страхлива и не ми е достигала смелост

Това ми звучи наистина тъпо. Сякаш самоубийството е нещо страхотно, но и екстермно затова тази мацка решила да го заебе. Еми вижте ся, ей такива глуспоти като това просто са толкова прозрачни и под тях си личи, че цялата история е само около това после да се фукаш :Ей аз ,видиш ли опитах да се самоубия''. А това изобщо не е за фукане и съм сигурна, че повечето правили опити не са искали дори и до болница да стигат. Само колкото да уплашат техните и после да разправят наляво-надясно. В какво време живеем-модерно е да си в депресия, да не виждаш смисъл в живота и да се самоубиваш.

Само ако си представите какво са преживели хората в миналото-през войните например. Те са правили всичко възможно да оцелеят и да се радват на живота дори и в такова време.

Определено у някой сигурно се поражда мисълта, че аз нищо не съм преживяла, че да мисля, че трябва наистина огромна причина за такова действие. Е, преживяла съм. И то със сигурност е много повече от проблемите на половината, взети заедно. Като за начало съм в един ужасен клас, една близка приятелка почина, а след нея и още няколко човека, които познавах и обичах...чувствам се повече от ужасно...но не се самоубивам нали. Дори не съм се опитвала. Вярно е, че съм мислила какво би станало ако го направя, но съм се спирала. И това, което ме е спирало, е било това, че съм сигурна, че след всяка загуба следва победа.И знам, че живота е повече от прекрасен подарък за всеки от нас! :arrow: това е мнението ми!

ПП. В началото говоря за резултатите от анкетата, в която повече от 70% са ''правили опит за самоубийство''.

Valar
05-15-2007, 13:53
ЗА

Disrespect
05-15-2007, 13:58
Пак казвам...хората се самоубиват, защото са слаби и се страхуват от живота.

BeBsItO
05-15-2007, 14:00
pravi ste.................s samoobistvo ne se re6avat problemite ! i da pomislim realno,sled nego nas ve4e nqma da ni ima, nqma da mojem da razberem dali problemite se re6avat?osven da naranime o6te mn hora koito ni obi4at,dr ne moje da postignem 4erez nego!vinagi ima dva na4ina da izleze6 ot dadena situaciq,za jalost nie primitivnite hora se pove4e sme sklooni da izberem po lesniq na4in [-X ne se pak takava mi e prirodata,po silnite ocelqvat,....estestven podbor se kazva tva 4udo :)

koalka
05-15-2007, 15:51
Естествено, че съм против.Не знам някой да посочи:ЗА.

Marik
05-15-2007, 15:53
Против това е психическа слабост.
В случая страда невинния

BAYO
05-15-2007, 15:58
Щом тия пичове/мацки м/у 12(13) и 18,19(20) год. си мислят за самоубийство, като изход от проблемите, кво ли ще е след 10 или 15 годинки, когато наистина проблемите ти легнат в/у главата с пълна сила и натиск от 10 000 000 тона на кубичен сантиметър.

И казвам проблеми не от сорта на "гаджето ми не ме обича" , "кво да прая, да съм с нея или с другата" , ами от сорта на ... от к'де пари за сметките, кво ш' да сготвя на децата и мъжа тая вечер, как да намеря време за всичко, за кво тряя аз всичко да прая, проблеми с мъжа, с децата, с работата. Тогаа ш' ви видя вас, кво ш' говорите (правите).

cherinka
05-15-2007, 16:02
Щом тия пичове/мацки м/у 12(13) и 18,19(20) год. си мислят за самоубийство, като изход от проблемите, кво ли ще е след 10 или 15 годинки, когато наистина проблемите ти легнат в/у главата с пълна сила и натиск от 10 000 000 тона на кубичен сантиметър.

И казвам проблеми не от сорта на "гаджето ми не ме обича" , "кво да прая, да съм с нея или с другата" , ами от сорта на ... от к'де пари за сметките, кво ш' да сготвя на децата и мъжа тая вечер, как да намеря време за всичко, за кво тряя аз всичко да прая, проблеми с мъжа, с децата, с работата. Тогаа ш' ви видя вас, кво ш' говорите (правите).
Ще се повторя, но човек трябва да сгреши, за да осъзнае, че не е бил прав.

kobrichka
05-15-2007, 16:03
Против разбира се.Това е най-голямата глупост която може да направи човек.Нищо няма да се реши,само близките ще страдат.

Marik
05-15-2007, 16:04
Чувал съм за доста кофти случаи след раздяла примерно някоя си прерязала вените а и даже и преди май бяха давали и по телевизията за една която се е самубила след като гаджето и я зарязало.

Вярно любовта е силно чувство , но не е създадено за да убива хората.

She-Devi!
05-15-2007, 16:08
Хммм задълбочен въпрос!
...Всъщност аз доста често говоря за смъртта,за самоубийство,за рязане на вени ...и т.н.Но...идва моментът когато започваш трезво да мислеш дали всъщност това искаш...и се сещаш как си се замислял за бъдещето си ...и тогава осъзнаваш,че все още не си готов ...за едно следващо прераждане....т.е. смърт!

BAYO
05-15-2007, 16:09

Ще се повторя, но човек трябва да сгреши, за да осъзнае, че не е бил прав.

Абе не забравяй, че има и такива дебили, че дори и да сгрешат, отново правят тая грешка, повтарят я и така няколко пъти, та чак тогава се осъзнават. Ма защо така, още не съм установил. В процес съм :-D

JaklinA
05-15-2007, 17:53
estestveno 4e sym protiv sys samoubiistvoto problemite nemogat da se re6at

kofti_nick
05-15-2007, 17:56

Бал Съм му маата , аз 1 Живот живея ... Да Тръгна да се Самообивам ... Къде отиваш ти , може би ?!? ::: ::: :::

BebeTooOoo
05-15-2007, 18:27
Самоубийството не е избор. То се случва, когато болката премине всички граници. Човек не иска да умре, но вече не иска и да живее. Това, от което истински се нуждае е помощ. Самоубийството е един вик за помощ. Трябва да престанем да запушваме ушите си.
90% от хората в определен момент от живота си са мислили за самоубойство. На повечето само им е хрумвало. Други са отделили на тези мисли дни, дори месеци, но не са предприели нищо повече.
Мисълта за самоубийство не означава, че някой е лош човек, или луд, или слаб. Той просто страда прекалено много и често не желае да умира, но не намира друг изход. Защото всичко си има някакви граници. Никой не може да вдигне безкрайно голяма тежест. Никой не може да понесе безкрайно много мъка сам. Тук изобщо не става въпрос за воля.
Глупаво е да си мислим, че определена причина не е достатъчен довод за самоубийство. Никой не знае какво става в душата на другия.
Наивно е да вярваме, че той/тя няма да го направи. Не него/нея може би му трябва съвсем малко. Всичко може да бъде повод. Дори това, че си изпуснал автобуса. Дълбоката, истинската причина често пъти не излиза наяве. Особено, ако е станало твърде късно.
Думите "На мен това няма да ми се случи" са абсурдни. Може да се случи с ваш познат или роднина, дори с човек, за когото никога не бихте предположили.
По новините чух че в България се извършват средно по седем опита за самоубийство на ден. Три от тях завършват със смърт. А колко от опитите изобщо не са регистрирани..?
Знаете ли, че един разговор е способен да предотврати самоубийство? Едно разглеждане на проблемите, изслушване и искрена подкрепа... Болката в душата е толкова човешка, колкото това да те боли корем. Способни ли сме да проявим разбиране? Да помогнем?
Едно от най-важните правила, за които съм чела е че не бива да оставяме такъв човек сам. Не и ако се съмняваме, че е способен да посегне на живота си. Трябва да се опитаме да поговорим с него, да спечелим доверието му. Ако бездействаме, не направим нищо или се отдръпнем уплашени, това означава, че сме го убили ние.
Друго правило е да не упрекваме и да не съдим. Целта е да предразположим човека отсреща да се отвори към нас, а не да затвърдим мнението му, че е безсмислен или живота му не струва.
Особено тъжен факт е, че самоубийството е реакция на сегашна ситуация, която по-късно няма да е същата или ще се приема по различен начин. Но след като веднъж сте мъртъв, няма как да разберете това. Проучвания сочат, че често тези, които са опитали да сложат край на живота си и са спасени, няколко дни или седмици по-късно се радват, че са живи...
Самоубийството не е въпрос на личен избор.

LGPz
05-15-2007, 18:33
Някои си имат цяло представление! :D

Qnchety
05-15-2007, 18:34
НАЙ ТЪПОТО НЕЩО Е ДА СЕ САМОУБИЕШ ЗАРАДИ МОМЧЕ/МОМИЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05-15-2007, 18:43

На кого му пука? На който не му се живее да си тегли куршума и да не ме занимава
Самоубииците не са малки - да се оправят

А тия дето пишат по форумите "не ми се живее! искам да умра! ще се самоубия" са най-големите помияри
Въобще никакво намерение нямат да се утрепват а само се правят на интересни за да привлекат внимания и да седнат хората да ги разубеждават
Страшни отрепки

Iv4eTy
05-15-2007, 18:47
За мен самоубийството е проява на слабост. Може да трябва смелост да си теглиш въжето. Но за мен човек, който няма сила да се бори с живота е слаб. Самоубийството не е решение на проблемите, то е бягство от тях. Никога не бих одобрила и направила такова нещо. Дори и понякога да ми е мн тежко не бих постъпила така!!!

fak_you_maafaka
05-16-2007, 12:28
Против мноо ясно, все пак колкото и да е гаден, имаш само един мизерен живот да живееш. Ако ти се бяга от проблемите, избягай от държават, премести се, смени си самоличността...

Deni4ka93
05-16-2007, 12:32
Само искам да уточня ,че не съм посатвила тази темата,защото искам да се самоубия.Просто искам да видя какво мислите вие.Т'ва е!

DevilWish
05-16-2007, 12:36
Е па някой ако каже ,че е "за" ,направо се мятам от прозореца.Егати малоумния въпорс майна ,нормалния човек ще е против.И това не решава никакви проблеми.Освен това хора ,които "предупреждават" ,че ще се самоубият 1во ,че са супер слабохарактерни и второ ,че няма да го направят ,а го казват ,за да предизвикат съжаление и да получат това ,което искат.

05-16-2007, 12:37
Ми хайде да го забраним със закон самоубийството! Да се наказва със смърт!
:smt005 :smt005 :smt005
много ясно, 4е не бих г направил, но как да спреш някой, който не иска да живее?

05-16-2007, 12:38
Ако мислиш, че трябва да се самоубиеш, окей, явно си пълен кретен и дебил... самоубии се, не занимавай човечеството със своя нищожен проблем... ако не можеш да оцениш времето, което ти е дадено.. значи си малоумна, заслужаваш да умреш, никой няма да му е кофти за теб, сама си се пречукала, тва е което си искала, всички стават щастливи и тва е

BAYO
05-16-2007, 12:42
Лошото е, че със съжаление в повечето случай постигат временни резултати, докато се успокоят духовете, и после пак кой от к'де е. Така че, няма смисъл от това нещо, просто е най-глупавото нещо на света. Абе толко ли сте благодарни на мама и тати за дето са ви родили и са ви дали живот? Ае ш' ве заеба и камикадзетата :shock:

ПРОТИВ Естествено!

Deni4ka93
05-16-2007, 12:48
Ако мислиш, че трябва да се самоубиеш, окей, явно си пълен кретен и дебил... самоубии се, не занимавай човечеството със своя нищожен проблем... ако не можеш да оцениш времето, което ти е дадено.. значи си малоумна, заслужаваш да умреш, никой няма да му е кофти за теб, сама си се пречукала, тва е което си искала, всички стават щастливи и тва е

Може би не бях ясна???

Само искам да уточня ,че не съм посатвила тази темата,защото искам да се самоубия.Просто искам да видя какво мислите вие.Т'ва е!

fak_you_maafaka
05-16-2007, 13:12
Никой не говори за теб, просто отговаряме на въпроса :wink:

Uptown_soldier
05-16-2007, 14:48

Самоубийството е голям грях, който извършват психически слаби хора. Те не виждат решение на проблемите си и не са способни сами да търсят изхода. Лошото е, че не осъзнават възможността да се обърнат към психолог например или много близък приятел, който да ги измъкне от кризата, в която са изпаднали. Единственото, което според тях им остава е да "разрешат" всички проблеми веднъж завинаги. Но те не могат да осъзнаят, че те не решават проблемите си със самоубийство, а бягат от тях. Всеки трябва да прояви разбиране към такива хора защото това е единственото, от което се нуждаят. Но аз съм твърдо против самоубиството.

deem
05-16-2007, 15:51

Против-престъпление срещу Бог е. Трябва да си силен и да се държиш докрай.

cherinka
05-16-2007, 16:20

Против-престъпление срещу Бог е. Трябва да си силен и да се държиш докрай.
И от тук идва въпроса - От къде сили за живот. :-D
Тъй, де, някои хора цял живот живеят с тая мисъл :D

malkoto_sladur4e
05-16-2007, 17:01
Ти нормална ли си ма,кухендерко? :smt013 Самоубииството е супер тъпо нещо!И как може да се каже,че е избавление от проблемите? :-s Точно тъпо избягване е!Пф!И мога да ти кажа,че да се самоубиеш не става толкова лесно колкото си мислиш защото баща ми е лекар и ми е обеснявал всичко по темата и всички тъпички начини и т.н. И статистиката води до тези резултати 99,02% тинейджърите които правят опити за самоубииство са НЕУСПЕШНИ!(за щастие!) А другите минимални стотнички процентчета са на много смели хора ама не ми се обеснява как се прави тфа самоубииство..ххх за кво ли писах в тая тема тъпата незнам! :smt013 :smt019 :smt017

D M X
05-16-2007, 17:05
Всеки който прибягва до самоубийство не е здрав и е психически нестабилен. Въобще е извън нормалната дискусия да говорим дали това е "нормално". Просто тези две неща в едно изречение са абсурдни.

Deni4ka93
05-16-2007, 17:09
Ти нормална ли си ма,кухендерко? :smt013 Самоубииството е супер тъпо нещо!И как може да се каже,че е избавление от проблемите? :-s Точно тъпо избягване е!Пф!И мога да ти кажа,че да се самоубиеш не става толкова лесно колкото си мислиш защото баща ми е лекар и ми е обеснявал всичко по темата и всички тъпички начини и т.н. И статистиката води до тези резултати 99,02% тинейджърите които правят опити за самоубииство са НЕУСПЕШНИ!(за щастие!) А другите минимални стотнички процентчета са на много смели хора ама не ми се обеснява как се прави тфа самоубииство..ххх за кво ли писах в тая тема тъпата незнам! :smt013 :smt019 :smt017

Ti 4ete6 li k`vo beh napisala v gornite nqkolko posta,a?Pi6e,(v slu4ai 4e ne si pro4ela)4e ne iskam da se samoubiq,a PROSTO PITAM mamka mu...Za6to pitam li?Ami 90% priqtelite mi iskat da go napravqt.Na men mi e qsno 4e nqma da stane i go kazvat prosto "ei taka",a pyk i vyv foruma postoqnno se sre6tat temi ot roda na "iskam da umra","Omryzna mi ot jivota" i t.n MNOGO MOLQ [-o< [-o< vsi4ki,koito mislqt da me uprekvat v postovete si da 4etat moite,4e ve4e mi omryzna da obesnqvam... #-o #-o #-o

Violenza
05-16-2007, 17:14
Е па някой ако каже ,че е "за" ,направо се мятам от прозореца.Егати малоумния въпорс майна ,нормалния човек ще е против.
Аз като 'ненормален' човек :-s , ще кажа, че съм За!
Ако не знаете, да ви кажа, че всеки си има право на личен избор!
Та т'ва е традиция в някои племена и т.н.
Не казвам, че е решение, напротив, това е една абсолютна глупост, която би направил само доста глупав или психично болен човек...

aP0kAlIpSiS
05-16-2007, 17:47

....някои с цяла програма...

Няма смисъл да повтарям всичко наново.Мисля, че Cherinka i Bebetoo0oo изразиха достатъчно ясно мненията си.Аз ги подкрепям!

Единственото,което искам да допълня е,че никой от нас не се замисля какво изпитват хората,които умират не по своя воля. На тях им се живее,а тука някакви седнали да ми мислят за самоубийство.
Веднъж и аз се замислих какво би станало,ако не съществувам. Ако умра (независимо причината). И стигнах до извода,че няма смисъл от самоубийството.Най- малко заради хората, които ни обичат.Как биха че почувствали те?
И още-откъде си сигурен,че точно ти няма да допринесеш за щастието на другите? От къде си сигурен,че точно ти няма да си надеждата на милиони?
"Никога не бива да се предаваш в борбата,наречена "живот"

zoben_pitbul
05-16-2007, 18:04
Хаха,на това му се вика да си реши проблемите веднъж завинаги :smt005 Не,сега сериозно-разбира се,че съм против.Правил съм и аз разни глупости(не опит за самоубийство,но пак от тоя сорт неща) и разбрах,че наистина не си заслужава да се самонараняваш,още повече пък смъртоносно.Да,няма да имаш проблеми,но ако в реалния живот можеш поне да изпиташ поне проста радост ако умреш няма да изпитваш НИЩО.

bqsna_teenagerka
05-16-2007, 18:18
съгласна съм с Nassgerrack има пълно право за вси4ко...а ти дени4ке вместо да се реп4и6 не е зле да се у4иш и да взима6 поука от по големите...от тези които са с пове4е опит...просто по разумно е...знам го от ли4ен опит!

Deni4ka93
05-16-2007, 18:34
съгласна съм с Nassgerrack има пълно право за вси4ко...а ти дени4ке вместо да се реп4и6 не е зле да се у4иш и да взима6 поука от по големите...от тези които са с пове4е опит...просто по разумно е...знам го от ли4ен опит!

E ne 4e se rep4a ama mi omryzna da povtaram 100000 pyti edno i sy6to ne6to i nikoi da ne 4ete...

bqsna_teenagerka
05-16-2007, 18:40

E ne 4e se rep4a ama mi omryzna da povtaram 100000 pyti edno i sy6to ne6to i nikoi da ne 4ete... защо да не 4ете 4овека вси4кко си 4ете и ти отговори на въпроса май тук единствена не 4етеш ти :?

05-16-2007, 18:50
Самоубииството е прекрасен начин да излезеш от всяка ситуация или да възпреш непобедими вътрешни емоции.
Възхвалявам го. Но повече се възхищавам на хора, отдали го в чест на нещо по-велико, в името на религиозни убеждения.

sladko_bebchence
05-16-2007, 18:51
samoubiistvoto e nai-golqmata glupost i e postypka na slaboharakternite hora,koito ne mogat da izdyrjat!

05-16-2007, 18:56
samoubiistvoto e nai-golqmata glupost i e postypka na slaboharakternite hora,koito ne mogat da izdyrjat!

Оооо, така ли, кифличке розова ?
А по-лесно ли е да бъдеш разглезена лигла, една от безбройните много кукли, които стават за секс и за нищо друго ?
Твойте жалки хуманни доводи са толкова безвкусни и бледи, че ми иде да изкарам дебелото си черво и да те обеся с него на абажура.
Така аз ще умра, но какво ми пука - взимам те със себе си.

sladko_bebchence
05-16-2007, 18:58

Оооо, така ли, кифличке розова ?
А по-лесно ли е да бъдеш разглезена лигла, една от безбройните много кукли, които стават за секс и за нищо друго ?
Твойте жалки хуманни доводи са толкова безвкусни и бледи, че ми иде да изкарам дебелото си черво и да те обеся с него на абажура.
Така аз ще умра, но какво ми пука - взимам те със себе си.are probai de da vidim dali sh se polu4i :smt005

BWald0rf
05-16-2007, 19:05
Писала съм в други теми защо съм против самоубийството.Това не е начина да избягаш от проблемите!!..Сега няма да обяснявам повече..Просто-ПРОТИВ СЪМ!!!!!!

05-16-2007, 19:08
Писала съм в други теми защо съм против самоубийството.Това не е начина да избягаш от проблемите!!..Сега няма да обяснявам повече..Просто-ПРОТИВ СЪМ!!!!!!

Сега си представи това хубаво малко момиченце от подписа ти със счупен врат, извадено ляво око, изкъртени няколко млечни зъба, останалите висят и треперят хармонично с въздуха, оскубана половината коса, изнасилено до кръв, десет огромни резки кръстосват челото му докато кръвта се стича във новооткрилата се дупка от лявото око ...

Прекрасно е, нали ?

kell
05-16-2007, 21:13
bahti i izvratenata det si...

05-16-2007, 22:58
tva e nai tupoto ne6to koeto sam 4uvala nqkoga.........kat 6a umira6 6a umira6 kat ti doi vremeto zakvo trqq pribarzva6 s ne6tata jivei si jivota kav 6te da e dori i nai nekadarniq :twisted:

die_die_my_darling_
05-16-2007, 23:51
Самоубийството е постоянно решение на временен проблем...

sladko_bebchence
05-17-2007, 03:39

Сега си представи това хубаво малко момиченце от подписа ти със счупен врат, извадено ляво око, изкъртени няколко млечни зъба, останалите висят и треперят хармонично с въздуха, оскубана половината коса, изнасилено до кръв, десет огромни резки кръстосват челото му докато кръвта се стича във новооткрилата се дупка от лявото око ...

Прекрасно е, нали ?male anonimniq ama ti si mn zle we dano na tebe da sa slu4i ne6to takoz !!!

Deni4ka93
05-17-2007, 08:23

E ne 4e se rep4a ama mi omryzna da povtaram 100000 pyti edno i sy6to ne6to i nikoi da ne 4ete... защо да не 4ете 4овека вси4кко си 4ете и ти отговори на въпроса май тук единствена не 4етеш ти :?

Ne govora za nego a za MALKOTO_SLADUR4E