Влез

View Full Version : lelelelelelelele ne znam kvo stava we?!

blondy_Gurl
05-15-2007, 13:46
zna4i ot stz sum i sa sam 8klas v novo daskalo nali... i v na4oloto na god klasa me prie pove4e ot dobre :P no az bqh po sramejliva vse pak nov klas bla bla bla i tn i ima edno mom4e keto v posledstvie razbrah 4e go haresvam ..... zna4i v na4oloto 4uh komentari e taq sduhana typata ot nego i nai dobriq mu fr no ne se vpe4atlih osobeno mnogo be6e mi vse edno... posle toi trygna s edno momi4e ot saseden klas koeto ne haresva6e no az si mislq 4e vsi4ko be6e prinudeno da trugnat zaedno i toi q zarqza sled okolo 3 sedmici kato bqha kusali ve4e edin put prez teq sedmici.... az samo go znaeh e taka kato kluka :D:D:D:D:D:D i ne mi puka6e ... i sa naposleduk go gledam pravi nekvi opiti da si zagovarq s men vsmisal dai 5 ee kompaniqta drun drun kato toi e v savsem druga kompaniq demek v drugata strana na klasa az sam v druga protivopolojnost :D i sa da si priznaq 4estno az verno po4ti ne se mqrkam mnogo mngo v daskalo i nqkolko putti podret be6e zadavan vaprosa ne6to ne si (mori6)har4i6 da idva6 na daskalo i tn i sa edna ot sased klas otvunka na dvora da pu6ime pak sled nekav vapros zadaden ot negova milost kam men i tq mu vika eee haresvate sled koeto nai bets fr-a mu se obryna i vika koi be koi i dvamata se obyrnaha i se zasmqha i ve4e dori i pogledite deto kato sam v 4as za po redki 6toto pred be6e non stop i sa ne znam kvo da pravq ot ni6to ne6to predi hi4 ne mu obry6tah vnimanie be6e mi vse edno sa kato gledam s tva momi4e pak sa se zdrobrili 6toto predi ne si i govoreha sa pak lafqt si ama nz dali hodqt.............................. mai ne ili nz ama si govorqt a s neq nikak ne se ta4im :D zaradi nego prekusnah vsqkakvi otno6eniq s mom4e s koeto 6tqh da trugna i mnogo sam obyrkana ve4e ne znam kvo da mislq pravq i taka natam sa ne si mislq 4e me haresva ili nz moje i da me no az mnooogo go haresvam :))) daje mislq 4e za 1vi put mi se slu4va da harevsam nqkoi tolkova silno opaa zabravih v edin kvartal sme :))))))) tva mai e +++++++++++ :D:D:D hahahahaha ako nqkoi nego zatrudnavam 6te dade i savet za 1vi se usmelih da si razkaja istoriqta v neta :D ( sram me e da mu kaja are na kafe pls ne takiva saveti nqma smelostta :D:D:D:D:D)

experiment_m
05-15-2007, 14:14
Уалл, направо ми скъси живота.Моля те, спазвай някаква пунктоация и доизписвай тези думички,че два пъти го чета и едвам хванах за какво става на въпрос.
Та към въпроса. Щом ти е отделял специално внимание -дай пет, наблюдавали сте се постоянно и т.н., въпреки че си от другата част на класа-най-вероятно изпитва нещо към теб.От един квартал сте.Нямате ли общи познати? Колкото повече сте заедно, толкова е по-голям шанса да ти предложи. Викни го с тебе до магазина, на базик, че да носи чантите.Постарай се да организираш някое излизане на компанията заедно с него.Почни да му кликваш по GSM-чето по време когато мислиш, че е сам.Ако изпитва нещо, най-вероятно ще ти отвръща и рано или късно ще направи първата крачка, щом ти не смееш.И тем подобни щуротии.Важното е да усети, че му отделяш внимание повече от това към съученик. Успех. :smt008

BAYO
05-15-2007, 15:30
Превод АБВ.БГ

значи от сц съм и са сам 8клас в ново даскало нали... и в начолото на god класа ме прие повече от добре Razz
но аз бях по срамежлива все пак нов клас бла бла бла и тн и има едно
момче кето в последствие разбрах че го харесвам ..... значи в начолото
чух коментари е тая сдухана тъпата от него и най добрия му фр но не се
впечатлих особено много беше ми все едно... после той тръгна с едно
момиче от съседен клас което не харесваше но аз си мисля че всичко беше
принудено да тръгнат заедно и той я заряза след около 3 седмици като
бяха кусали вече един път през тея седмици.... аз само го знаех е така
като клюка Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
и не ми пукаше ... и са напоследък го гледам прави некви опити да си
заговаря с мен всмисъл дай 5 ее компанията дрън дрън като той е в
съвсем друга компания демек в другата страна на класа аз съм в друга
противоположност Very Happy
и са да си призная честно аз верно почти не се мяркам много мнго в
даскало и няколко путти подрет беше задаван въпроса нещо не си
(мориш)харчиш да идваш на даскало и тн и са една от съсед клас отвънка
на двора да пушиме пак след некав въпрос зададен от негова милост към
мен и тя му вика еее харесвате след което най бец фр-а му се обръна и
вика кой бе кой и двамата се обърнаха и се засмяха и вече дори и
погледите дето като сам в час за по редки щото пред беше нон стоп и са
не знам кво да правя от нищо нещо преди хич не му обръщах внимание
беше ми все едно са като гледам с тва момиче пак са се здробрили щото
преди не си и говореха са пак лафят си ама нз дали
ходят.............................. май не или нз ама си говорят а с
нея никак не се тачим Very Happy
заради него прекъснах всякакви отношения с момче с което щях да тръгна
и много съм объркана вече не знам кво да мисля правя и така натам са не
си мисля че ме харесва или нз може и да ме но аз мнооого го харесвам Smile)) даже мисля че за 1ви път ми се случва да харевсам някои толкова силно опаа забравих в един квартал сме Smile)))))) тва май е +++++++++++ Very HappyVery HappyVery Happy хахахахаха ако някои него затруднавам ще даде и съвет за 1ви се усмелих да си разкажа историята в нета Very Happy ( срам ме е да му kaja are na кафе плс не такива съвети няма смелостта Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy)

П.Т. -> Гледай да си създадеш повече контакти с тоя пич. Подсказвай му лекичко, че го харесваш, то е простичко. Той ако е достъпен, в смисъл, ако не е нек'в дебил, ш' разбере и в следствие на тва, дали те харесва или обратното ще предприеме няк'ви действия.

koalka
05-15-2007, 15:47
Флиртувай с него, закачай се пък да видим дали те харесва.Изчакай той да поеме инициативата.