View Full Version : Когато краят е неизбежен ...
До преди 1 година точно и ясно знаех какво искам- него ! Момчето ,което обичах,този който ми беше дал най-красивите мигове и който беше всичко за мен.Пожелах го много силно и го получих.Какво повече можех да искам ? Но ето ,че повторното ни събиране беше най-голямата грешка в живота ми.Накратко той е голям егоист и на моменти грубиян.През тези 8 месеца той ме пренебрегваше,лъжеше,дори ме удари 2 пъти.Но аз бях толкова заслепена от ,,любовта'',че не забелязах как той ми отне достойнството,самочувстви� �то,как постоянно ме критикува и обижда.Има моменти когато е нежен,но те са толкова малко напоследък.Когато поискам да си тръгна ме е страх от самотата,защото аз нямам много приятели.Болно ми е ,че думите ,,Обичам те'' са били начин да постигне това което иска.А тези думички значат толкова много за мен.... Или поне значеха.Сега съм много объркана,искам да го напусна ,но и ме е страх да не остана сама.Имам хиляди причини да го оставя в миналото отново,но в себе си нося малка надежда ,че той отново ще стане онова момче,което толкова много обичах.....
Просто исках да споделя ...
Нас питаш? Еми ето какво ще ти кажа.
1. Неписано правило е, че никога не тряя да повтаряш грешката, да бъдеш с 1 човек 2 пъти, защото, колкото и красиви и очарователни и запомнящи се моменти да сте имали, вторият път никога не е като първият, ама никога.
2. Ако бях на твое място и да тряяше да избирам да съм сам или да съм с човек, който не ме зачита като такъв, нямаше да се замисля - веднага си тръгвах, без дори да кажа 'чао', 'сбогом' или нещо от сорта.
3. Ако наистина си с такъв човек, замисли се тогава, какъв човек си всъщност ти, за да търпиш изцепките на един хулиган!? Айде с' здраве.
slan4iceto_n
05-15-2007, 15:18
razbiram te napalno. vseki den se sabujda6 s misalta 4e dnes 6te bade po-hubavo, 4e dnes toi 6te bude mil, 6te te pregarne, 6te kaje obi4am te ne za6toto iska da si svali6 drehite a za6toto naistina go 4uvstva...i vsqka ve4er si misli6 kolko si glupava 4e o6te vqrva6 v tova no na sledva6tata sutrin pak ti4a6 pri nego sqka6 ne6to podsaznatelno,po-silno ot teb te kara da otiva6 tam.kogato si do nego se prevra6ta6 v bezpomo6tna i nesigurna jertva koqto e gotova da dade vs samo za da polu4i kap4ica nejnost,mani4ko vnimanie.no ti se 4uvstva6 dobre taka za6toto ne si prosto jertva a negovata jertva i znae6 4e tova e nai-dobroto koeto moje6 da polu4i6 ot nego.nai stra6no stava kogato zapo4va6 da si misli6 4e pri4inata za vs e vav teb, 4e moje bi ti si vinovna 4e ne6tata ne varvqt i na sledva6tiq den pak ti4a6 pri nego za da opravi6 vs, da se izvini6 4e toi se e otnesal grubo s teb.i taka i taka i taka dokato edin den ne izbqga6 ...az ne moga da ti kaja to4no kak za6toto az ne sam uspqla...samo 6te ti kaja 4e pri men ne pomogna i fakta 4e se zapoznah s 3 ot nai-strahotnite mom4eta na sveta...trqbav da spe6 hahah teoreti4no kazano zvu4i prosto no az znam 4e ne e. no vse pak ni6to ne ti pre4i da opita6
iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:22
spored men 6tom se darji taka s teb trqbvada go ostavi6,za6toto vse pak ima6 nqkakvo dostoinstvo,puk i ne e posledniq...za priqteli lesno 6et si nameri6.dostata4no si tarpqla unijeniqta mu,ostavi go i sled vreme nqma i da si psomnq6 za nego...badi 6tastliva!!!
sladuranata_891
05-15-2007, 15:31
4овек се у4и от гре6ките си.
СПоред мен най-добре да си кажеш край...Забрави за енго...самотата ще мине и замине ся някога друг ще дойде по добър...Бади силна...никаф не ти е да ти удря шамар...Изправи се на крака и отвори нова страница в живота си...била съм така ще си мн по добре без него от колкто да си с него и да страдаш!
Не се страхувай от самотата :wink:
Човек трябва да ги премине тия трудности.
Самотата не е вечна :wink: просто това си е човешко изпитание тия които могат да го издържат го издържат.
Аз лично я преудолях от нея определено научих много неща , докато някои се забавляваха и дори не се сещаха да ме потърсят.
Deni4ka93
05-15-2007, 15:40
Хора как не ви мързи да пишете такива романи???
Явно в този случай си се подлъгала и не е трябвало да го правиш.Поуката е, че не трябва да се връщаш към миналото, а да погледнеш напред.Сега го забрави този тъпак и погледни напред.
Хора как не ви мързи да пишете такива романи???
Ти на тва ако му викаш роман, аз тряя да съм Дон Кихот ... #-o
Аве неа кфо да говориме бе, порастнаха пилците, проебаха квачката.
Да идеш с дете на баня, то пък ш'ти изяде сапуна. :-$
Ти сама си си казала,че краят е неизбежен! А много ми ечудно защо е с теб, когато очевидно не те обича и се държи така!
Ти сама си си казала,че краят е неизбежен! А много ми ечудно защо е с теб, когато очевидно не те обича и се държи така!
Краят и е неизбежен защото е отчаяна и не знае какво да прави :?
Но това може да се промени :wink:
Краят и е неизбежен защото е отчаяна и не знае какво да прави :?
Но това може да се промени :wink:
Еми то нали знаеш, има ли желание, начини се намират, няма ли желание, оправдания и извинения се намират. Играта е лесна, но не е за всеки :wink: