Влез

View Full Version : Когато краят е неизбежен ...

Бубу
05-15-2007, 15:02
До преди 1 година точно и ясно знаех какво искам- него ! Момчето ,което обичах,този който ми беше дал най-красивите мигове и който беше всичко за мен.Пожелах го много силно и го получих.Какво повече можех да искам ? Но ето ,че повторното ни събиране беше най-голямата грешка в живота ми.Накратко той е голям егоист и на моменти грубиян.През тези 8 месеца той ме пренебрегваше,лъжеше,дори ме удари 2 пъти.Но аз бях толкова заслепена от ,,любовта'',че не забелязах как той ми отне достойнството,самочувстви� �то,как постоянно ме критикува и обижда.Има моменти когато е нежен,но те са толкова малко напоследък.Когато поискам да си тръгна ме е страх от самотата,защото аз нямам много приятели.Болно ми е ,че думите ,,Обичам те'' са били начин да постигне това което иска.А тези думички значат толкова много за мен.... Или поне значеха.Сега съм много объркана,искам да го напусна ,но и ме е страх да не остана сама.Имам хиляди причини да го оставя в миналото отново,но в себе си нося малка надежда ,че той отново ще стане онова момче,което толкова много обичах.....
Просто исках да споделя ...

BAYO
05-15-2007, 15:10
Нас питаш? Еми ето какво ще ти кажа.

1. Неписано правило е, че никога не тряя да повтаряш грешката, да бъдеш с 1 човек 2 пъти, защото, колкото и красиви и очарователни и запомнящи се моменти да сте имали, вторият път никога не е като първият, ама никога.

2. Ако бях на твое място и да тряяше да избирам да съм сам или да съм с човек, който не ме зачита като такъв, нямаше да се замисля - веднага си тръгвах, без дори да кажа 'чао', 'сбогом' или нещо от сорта.

3. Ако наистина си с такъв човек, замисли се тогава, какъв човек си всъщност ти, за да търпиш изцепките на един хулиган!? Айде с' здраве.

slan4iceto_n
05-15-2007, 15:18
razbiram te napalno. vseki den se sabujda6 s misalta 4e dnes 6te bade po-hubavo, 4e dnes toi 6te bude mil, 6te te pregarne, 6te kaje obi4am te ne za6toto iska da si svali6 drehite a za6toto naistina go 4uvstva...i vsqka ve4er si misli6 kolko si glupava 4e o6te vqrva6 v tova no na sledva6tata sutrin pak ti4a6 pri nego sqka6 ne6to podsaznatelno,po-silno ot teb te kara da otiva6 tam.kogato si do nego se prevra6ta6 v bezpomo6tna i nesigurna jertva koqto e gotova da dade vs samo za da polu4i kap4ica nejnost,mani4ko vnimanie.no ti se 4uvstva6 dobre taka za6toto ne si prosto jertva a negovata jertva i znae6 4e tova e nai-dobroto koeto moje6 da polu4i6 ot nego.nai stra6no stava kogato zapo4va6 da si misli6 4e pri4inata za vs e vav teb, 4e moje bi ti si vinovna 4e ne6tata ne varvqt i na sledva6tiq den pak ti4a6 pri nego za da opravi6 vs, da se izvini6 4e toi se e otnesal grubo s teb.i taka i taka i taka dokato edin den ne izbqga6 ...az ne moga da ti kaja to4no kak za6toto az ne sam uspqla...samo 6te ti kaja 4e pri men ne pomogna i fakta 4e se zapoznah s 3 ot nai-strahotnite mom4eta na sveta...trqbav da spe6 hahah teoreti4no kazano zvu4i prosto no az znam 4e ne e. no vse pak ni6to ne ti pre4i da opita6

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:22
spored men 6tom se darji taka s teb trqbvada go ostavi6,za6toto vse pak ima6 nqkakvo dostoinstvo,puk i ne e posledniq...za priqteli lesno 6et si nameri6.dostata4no si tarpqla unijeniqta mu,ostavi go i sled vreme nqma i da si psomnq6 za nego...badi 6tastliva!!!

sladuranata_891
05-15-2007, 15:31
4овек се у4и от гре6ките си.

RoSsY88
05-15-2007, 15:31
СПоред мен най-добре да си кажеш край...Забрави за енго...самотата ще мине и замине ся някога друг ще дойде по добър...Бади силна...никаф не ти е да ти удря шамар...Изправи се на крака и отвори нова страница в живота си...била съм така ще си мн по добре без него от колкто да си с него и да страдаш!

Marik
05-15-2007, 15:32
Не се страхувай от самотата :wink:
Човек трябва да ги премине тия трудности.
Самотата не е вечна :wink: просто това си е човешко изпитание тия които могат да го издържат го издържат.

Аз лично я преудолях от нея определено научих много неща , докато някои се забавляваха и дори не се сещаха да ме потърсят.

Deni4ka93
05-15-2007, 15:40
Хора как не ви мързи да пишете такива романи???

koalka
05-15-2007, 15:43
Явно в този случай си се подлъгала и не е трябвало да го правиш.Поуката е, че не трябва да се връщаш към миналото, а да погледнеш напред.Сега го забрави този тъпак и погледни напред.

BAYO
05-15-2007, 15:53
Хора как не ви мързи да пишете такива романи???

Ти на тва ако му викаш роман, аз тряя да съм Дон Кихот ... #-o

Аве неа кфо да говориме бе, порастнаха пилците, проебаха квачката.
Да идеш с дете на баня, то пък ш'ти изяде сапуна. :-$

Sirma
05-15-2007, 16:08
Ти сама си си казала,че краят е неизбежен! А много ми ечудно защо е с теб, когато очевидно не те обича и се държи така!

Marik
05-15-2007, 16:14
Ти сама си си казала,че краят е неизбежен! А много ми ечудно защо е с теб, когато очевидно не те обича и се държи така!

Краят и е неизбежен защото е отчаяна и не знае какво да прави :?
Но това може да се промени :wink:

BAYO
05-15-2007, 16:38

Краят и е неизбежен защото е отчаяна и не знае какво да прави :?
Но това може да се промени :wink:

Еми то нали знаеш, има ли желание, начини се намират, няма ли желание, оправдания и извинения се намират. Играта е лесна, но не е за всеки :wink: