View Full Version : PoMoGnEtE mI
prosto I :):P~
05-15-2007, 15:50
Zdrast az sum I! Na 13 godini sum no gadjeto mi e na 18 .Mnogo si go obicham no toi osven strasni celuvki iska i S.E.X a mislq che ne sum gotova za tova.Molq vi kajete kak da preudoleq straha i da stana gotova . Neiskam zaradi tova da skusame.Kato mu kaja che se oshte ne sum gotova toi otgovarq "Milo spokoino nqma da te nasilvam kogato ti reshish che si gotova samo mi kaji!Neiskam da se karame zaradi tova" No neznam dali go misli naistina!Pomognete mi molq :(((
Аве ти ЛУДА ЛИ СИИИИИИИИИИИИИ как ще правиш секс на 13 години ве момиче я се осъзнай!!!!лелеееееее колка мъка има по тоя свят боже боже
oshte edna malka shibalka...;]
А бе деца какво правите със голямите батковци щом не можете да им доставяте одоволствие хахахха сори мила но по добре не почвай да се ебеш от сега ще остане с теб ако те обича дори и ако трябва да изчака 1-2 години което е невъзможно намери си някое пишлеме :smt004
Аве ти ЛУДА ЛИ СИИИИИИИИИИИИИ как ще правиш секс на 13 години ве момиче я се осъзнай!!!!лелеееееее колка мъка има по тоя свят боже боже
Az sam na 15 i o6te ne sam a tiiii
DeXtRoFeR
05-15-2007, 16:01
Тцтцтц...к'фо стаа с тоз народ бе ?! :smt005
Пълно с педофили и малки бъдещи к*ви :smt005
13????????ti ne moje6 da izpita6 udovolstvie na 13 be ili ti kvo iska6 samo da si se klati6 otgore i da si misli6 4e pravi6 ne6to hahahah
girl_in_black
05-15-2007, 16:05
Ем няма рецепта как изведнъж да преодолееш страха си и да станеш готова.Малка си за секс.Няма смисъл да го правиш сега, защото приятелят ти иска.Или ще чака колкото време ти е необходимо или го оставяш и си хващаш някой на твойта възраст
....на 13...лелее тя ме остави без думи направо...знаеш ли че от такъв секс в ранна възраст можеш да останеш безплодна...пък да не гтоворим за куп други проблеми ](*,) ](*,) ](*,) омг
ThePowerOfLove
05-15-2007, 16:10
Как изобщо ще се колебаеш? А бе ти добре ли си?! искаш да си готова да го направиш на 13 години аааа ](*,) ](*,) НЕ ГО ПРАВИ!! нормално е той да си поиска, но няма нищо срамно да му кажеш че не ти е времето и ако те обича той ще си остане с теб, ако не...ще скъса с теб, може не веднага...а бе нз обърках се но миссълта ми е че не трябва да го правиш сега! [-X [-X [-X ](*,) :smt011 :smt011 :smt013
ei se pak ne sum tuk da me opluvate a iskam pomo6t no qvno ne razbirate
ivet4et0
05-15-2007, 16:47
zdravei mila.az sum na 15 i o6te sum devstvena v1preki 4e si imam seriozen priqtel ot godina i polovina.Kogato bqh na 13 imah priqtel na 19.Normalno e mom4etata na tazi v1zrast da iskat seks.Togava az kazah "ne" i si napravih mn dobra ysluga,za6toto sega 6tqh da s1jalqvam.Biv6iqt mi s16to kazva6e 4e 6te go napravim kogato az sum gotova i 4e 6te izd1rji da po4aka,no uvi.Zadovolqva6e si potrebnostite s drygi momi4eta.Nz dali i tvoeto dagje 6te post1pi po s16tiq na4in,no mnogo dobre pomisli.Moqt s1vet e NE PRAVI SEX o6te.Ima si vreme za vsi4ko.Dano sum ti bila pone malko polezna :smt006
Ти само оплюване заслужаваш като си се хванала на 13 години с 18-годишен.Мозък имаш ли да помислиш?Естествено, че ще иска секс, а на теб ти е още много рано, приеми го.Хвани си някой на твоята възраст.
ei se pak ne sum tuk da me opluvate a iskam pomo6t no qvno ne razbirate
Не те оплюваме просто си казваме мненията.
malkoto_sladur4e
05-15-2007, 16:50
Наистина го мисли приятеля ти,да!Щом не те насилва няма проблем,не се притеснявай!Аз миналата година като бях на 12,а моя приятел на 19 7 месеца ме чака да стана готова и не ми е изневерил човека и аз наистина толкова мн го оцених всичко това,че не е истина!Така че поне поиспитай малко твоя...и когато си готова тогава го направи!Ако те обича истински ще те чака! :wink:
ivet4et0 mnogo ti blagodarq mila ne misleh 4e nqkoi ot tuk 6te mi pomogne no se okaza obratnoto mnogo sum ti blagodarna ti mi dade smelostta da kaja ne :) a toi kvot iska da pravi ve4e ako me obi4a neka e s men i bez sex
a ti pa koalka zemi si zatfori lainqnata usta
koalka izvinqvai ne iskah da kaja tova no se pak opitai se i ti da me razbere6
jjjjjj6363
05-15-2007, 21:08
hvashtai nqkoq kukla da si igraesh nedei da mislish za tova