PDA

View Full Version : Уроци по нахаканост!

05-15-2007, 17:03
Който е по-стеснителен мн добре знае какво губи притеснителния човек и колко мн иска да бъде по-нахакан! И аз го имам този проблем, но искам да го превъзмогна! Моля ви, пишете тука съвети за увереност от свой личен опит, от опита на приятел и откъдеуто и да е! O:)

Digital
05-15-2007, 17:07
Не ставай боклук заради боклуци. Бъди себе си.

VerryBerry
05-15-2007, 17:08
imenno......... :smt018

experiment_m
05-15-2007, 17:09
Или си такяв или не си.

cherinka
05-15-2007, 17:20
Тряя си непукист.
Ако ти пука другите кво ша кажат за теб, нормално да си 'ненахакан'.

тъдъм мм.

DarknessInside
05-15-2007, 17:25
Като некой започне разговор с тебе на всяко изречение г о псувй като хамалин...а после да смеят да ти кажат че не си нахакан ;)

JaklinA
05-15-2007, 17:50
kakto kaza cherinka ne trqbva da ti puka ot tova kakvo drugite mislqt za teb

hristowow
05-15-2007, 17:51
Със сигурност сте търсили съвет от околните – приятели или някое близко момиче. И вероятно сте получавали повече от веднъж отговора „Бъди себе си, бъди естествен“. И сам по себе
си този съвет е лош. Защо ли? Замислете се дали досега не сте били
естествени и себе си.

kofti_nick
05-15-2007, 17:54
Не ставай боклук заради боклуци. Бъди себе си.

(Respect) (Respect) (Respect)

vvs_go
05-15-2007, 18:45
mi zapo4ni da pravi6 ne6ta za sebe si za da moje6 da obosnove6 visokoto samo4uvstvie koeto 6te natrupa6

marin4itu
05-15-2007, 18:51
mi mislq 4e ti nqma6 upora za6toto i az minaloto lqto bqh taka no se premestih v nov kvartal i se zapoznah s novi hora (pomognaha mi dve moi mn dobri fr) i te me otrakaha.Kazah si "za6to te kato sa takiva i az da ne sam"..te me za6titavaha podkrep1ha me vav vsi4ko i taka se otrakah..taka 4e ti trq upora..b1di po smel..ne znae6 kolko izpuska6..

Iv4eTy
05-15-2007, 19:23
Да не ти пука за нищо и никой. Просто когато правиш нещо не си мисли ма тоя ко ще каже, ма оня ко ще каже. Прави нещата както мислиш ти. Както казаха и преди трябват и приятели, които да те подкрепят!

Gospod
05-15-2007, 20:45
Като си казваш аз съм притеснителен нищо няма да стане...надъхай се вземи се в ръце! Да не си п*тка ? Пък и мож да и напрайш някой комплимент като: тей ма гледаш че немога да кажа нищо смислено или нещо подобно! Къв мъж си ти уе?!

malina_90
05-16-2007, 10:16
Q da ne ti puka ot ni6to, budi sebe si!!!Ne e nujno da kopira6 kuhi leiki,koito govorqt prosotii za da se pravqt na gotini i veliki. [-X

изгонена__от__рая
05-16-2007, 10:18
Да не ти пука :P

BAYO
05-16-2007, 10:55
Не копирай нищо и никой, бъди себе си. Тфа, че си срамежлив, не те прави мизерник, даже напротив, свестен тип. Ама ако земеш се надуваш като балон с хелий и да ми летиш по небесата ... ш' паднеш в очите на мноу хора, вервай ми!

мацка от класа
05-16-2007, 11:11
Нее недей се прави на отворко,има достатъчно хора на тая земя,които биха те харесали,какъвто си си. А ако искаш да си по-отворен,повече случаи използвай да изказваш мнението си,да даваш предложения,да се изяваваш и не се скатавай. Това е в общи линии :)

D M X
05-16-2007, 11:50
Първи урок от мен:
Никога, за нищо на света не позволявай хората да те тъпчат. Защитавай се с увереност и твърдост. Просто в живота хората обичат да мачкат други хора, неуверени и слаби хора. Щом успееш да поставяш тези които искат да те стъпчат на мястото им ти си направил/а първата крачка.

05-16-2007, 11:54
Първо. Да бъдеш себе си е възможно най-тъпият ход.
Второ. Да си помагаш сам е почти невъзможно, ако някой ти помогне ще стане в пъти по-бързо, даже може би само за няколко месеца... Ако си помогнеш сам... значи ти е помогнал идиот, това ли искаш?
Трето. За да има значителна промяна трябва меко казано огромно желание. Не е зле да имаш една 'глобална цел' - да кажем - като стана гаден зъл отворен тип ще направя тва и тва и за тва си струва цялото бъхтене (а то повярвай ми не е никак малко)

Presley
05-16-2007, 11:58
Не копирай нищо и никой, бъди себе си. Тфа, че си срамежлив, не те прави мизерник, даже напротив, свестен тип. Ама ако земеш се надуваш като балон с хелий и да ми летиш по небесата ... ш' паднеш в очите на мноу хора, вервай ми!
Съгласна съм нсапълно!Бъди себе си,нищо не губиш,напротив-даже печелиш!!!Няма смисъл да се правиш на нещо,което не е част от теб...преми се сама ,эа да те приемат и харесат и другите!А и не е нужно да си нкаква отворка,така да се иэраэя эа да бъдеш харесвана(эащото предполагам тома те притеснява) !

05-16-2007, 12:00
Следващият който каже тва за 'бъди себе си, има грозни дебелани дето ще те харесат и такъв, а и спокойно, може някой да не те тъпче... от съжаление де..' ще го напсувам

cherinka
05-16-2007, 12:07
Бъди себе си, има грозни дебелани дето ще те харесат и такъв, а и спокойно, може някой да не те тъпче... от съжаление де.. !!!

05-16-2007, 12:09
Честито, еби си майката, що лъжеш човека? :?

cherinka
05-16-2007, 12:11
Няма такова нещо. Аз говоря истината, и само истината.

05-16-2007, 12:16
Знам че си вярваш, че говориш истината, просто средството за масова манипулаци.... ъъъ телевизията казва : "Бъди себе си и всичко ще се орпави" Да ви питам тогава защо толкова много хора се правят на идиотисамо за минутка внимание, не им ли е било по-лесно да бъдат себе си? Колко от вас са себе си... вдигнете си ръцете моля... колко от вас са постигнали нещо сериозно... вдигнете си ръцете... ахъм, ясно... вдигнатите ръце нещо се свалиха, а?

D M X
05-16-2007, 12:32
Първо какво означава да си себе си? Това е толкова смешно понятие. Човек се променя особено в тази възраст. Тогава се изгражда характера. Ако си го започнал накриво, не трябва подяволите да бъдеш себе си и тоя кретен който го е измислил може да си я навре тази фраза там където слънце не грее. Тъпи лозунги.

05-16-2007, 12:34
Да си себе си... да не се променяш насилствено о.О 100% такъв отговор ще ти дадът идиотите.. Мен ако ме питаш - без промяна няма развитие, те като приемат промяната за 'не си себе си' да си... 8-[

05-16-2007, 13:16
Чрез непукизъм и пълна незаинтересованост от мненията на другите най-много можеш да станеш егоист, но по-нахакан и по-харесван няма да станеш.

Digital
05-16-2007, 13:20
Бъди себе си, има грозни дебелани дето ще те харесат и такъв, а и спокойно, може някой да не те тъпче... от съжаление де.. !!!
ае спри да мелиш злоба бе

BeBsItO
05-16-2007, 13:47
:wink: dneska to4no na taq tema govoreh s edna fr, 4e ne trea ti puka 4e trea si hadahan i ob6titelen. az sa6no ne sam koi znae kolko otvorena, po skoro ne6to normalno :) a samo4ustvieto idva edinstveno kogato e s pokritie,tva sa4etava van6nost i umstveniq baga6 nai ve4e :) prosto na da ne ti puka ot ni6to :) az sam re6ila za sebe si tva..i mislq 4e taka 6e sam ve4e :) nepokist4e :)

tedinci_
05-16-2007, 14:22
Да не ти пука :P
според мен е лесно да се каже,но съвсем др да стане!!!!!А, това да станеш по ''нахакан'' няма как да стане изведнъж иска се време и постепенно ще забележиш промяната :wink:

05-16-2007, 14:26
Just don't give a fuck...
Mi zamisli se. Za kvo da se vpriagash?

cherinka
05-16-2007, 20:37
ае спри да мелиш злоба бе
Ти си ебати злето.
Толкова време мълчах и се опитвах да не се впрягам заради тебе, ама явно си толкова примитивен, че не схфащаш какво стана и от къде дойде този пост.

Бахти глупчтото където си.

05-16-2007, 21:17
Hmm temata si q biva..kato gleda6 namahanite kaki4ki ili batkovci v daskalo i ti se iska i ti da si takav...oba4e ne na vseki se otdava tova neshto,da ti kaja.Darba!hahaa :twisted: Ami az mislq,4e Parite igraqt golqma rolq za samu4ustvieto na 4oveka.Ima6 li pari,obichan si ot vsi4ki...zna4i ste ima6 i mnogo fr...i eto q kombinaciqta.Priqteli bezbroi,pari...eto go samu4ustvieto ,a zaedno s nego i nahakanostta.No pak ot druga strana, trqbva da si ima i ne6to v teb si...gazarite si sa gazari po priroda,nali?Te i bez pari pak se pravqt na gazari..hahahah :twisted: :twisted:

bqsna_teenagerka
05-17-2007, 07:00
](*,) :smt018 :roll: :wink: :P не е нужно да с епроменяш за какво ти е да ставаш нахакан???? няма никакъв смисъл!!!...бъди себе си за да може д ате харесват такъв какъвто си а не да харесват нещо на което си правиш...а и ти да не си мисли6 4е нахаканите са големи пичове? :?