View Full Version : unijiha me jestoko...
priTiSnaTa_v_uguLa
05-15-2007, 17:22
zna4i, problemat mi e sldniat:
s gadjeto mi pravim stra6en seks no malko po-mrasen ot "normalnoto" :) bie mi 6amari, dokato mu duham ili me kara da mu go lapam sled kato e bil otzad :) zvu4i mrasno no za nas tova e ejednevie i e mn zabavno.
problema e 4e toi 4esto hodi da pie s edna kompania ot kvartala. minalata sedmica se napil i im se e hvalel kvi raboti pravim a ednoto ot mom4etata hodi s mnogo golqma kliukarka i tq znae vsi4kite mrusotiiki koito pravim - a i gi e razkazala pone na nqkolko du6i v kvartala za6toto otno6enieto kam men na teq hora se promeni rqzko
moga li da popitam kak moga da q spra da ne se prevra6tam v kurvata na kvartala 4e tatko ako razbere 4e pravq takiva ne6ta 6te me prebie
:smt010
cherinka
05-15-2007, 17:23
Клюкарите не се променят. Те се раждат такива.
Спокойно, ще те побъзикат известно време, ще им омръзне едно и също, и ебавките ще станат по-малко.
Обаче да знаеш - дори и след 20години, пак ще го помнят.
Приятелят ти е виновен в случая - да разправя личния ви живот пред околните.
Нищо не можеш да направиш.
Всички мъжета са прасета. :-D
experiment_m
05-15-2007, 17:27
То тръгне ли, спиране няма. Късно е вече да промениш нещата. Приеми ги такива каквито са.
emi izmilsi si nqkva laja za onaq kliukarka i razkaji na vsi4ki makar da e laja,ama da e ne6to na koeto moje da se povqrva
malkoto_sladur4e
05-15-2007, 17:38
Спокойно, ще те побъзикат известно време, ще им омръзне едно и също, и ебавките ще станат по-малко.
:smt023
Violenza
05-15-2007, 17:40
Върни им го тъпкано.
Върни им го тъпкано.
Ku4kaaaaa :smt013 Znam,4e na takava se pravi6. Ama o6te ne si stanala i edva li 6te stane6 :twisted:
cherinka
05-15-2007, 17:55
emi izmilsi si nqkva laja za onaq kliukarka i razkaji na vsi4ki makar da e laja,ama da e ne6to na koeto moje da se povqrva
А така.
Някаква по-стойностна, дето другите ще повярват.
Наистина действа.
Веднъж една приятелка разправяла на цялата махала, че съм се е...ла с двама. Чак в подробности разказала там каквото си съчинила. И всички повярваха. На нея! Не на мен. :/
Ама накрая я накарах да си признае и тя каза на всички, че тва е лъжа. :-D
За да не сгафиш със самопризнание, лъжи до дупка.
той па тоя твоя фр е ебати клошара .. всички мъже са прасета е даже слабо казано
penywise
05-16-2007, 06:58
той па тоя твоя фр е ебати клошара .. всички мъже са прасета е даже слабо казано
тя яде шамарите (че и харесва даже)
от гъза във устата (това е моя девиз, както казваше Мишо Шамара)
и по пътя на логиката... ние сме прасета?
за това, че тя го яде немит?
:|
:-&
anunimus
05-16-2007, 07:56
каде са тия мръсници гомени че нещо не ми е ясно сички се правят на света вода ненапита докато не пробват после почва да им харесва,а на това девойчв ще и кажа само едно кво ти дреме даже и бащати да те спука от бой няма да се предаваш ще си правиш това което ти доставя удоволствие,а аз останах с впечетление че ти харесва да те пошляпват такаче не му бери грижи толкова.А я кажи от кой град си?
ima na4in spox kakvato i da e nezavisimo klukarka ili ne tq su6to se nqkude 6te zgafi ::: ....i togava moje6 da q zduha6 a moje i da ne 4aka6 deistvai kaji i 4e vie pone pravite ne6to po-razli4no ot drugite i 4e tq samo moje da me4tae za tova koeto ti pravi nqma stra6no :smt084 :smt095 :smt021 :smt014 :smt019 :smt019 :smt091 :smt102
cherinka
05-16-2007, 11:47
4e tq samo moje da me4tae za tova koeto ti pravi nqma stra6no :smt084 :smt095 :smt021 :smt014 :smt019 :smt019 :smt091 :smt102
Да, много ще й завиди. ..
MaRiNkA_16
05-16-2007, 12:27
kato ti haresva tva zakvo trqbva da se srami6 ot nego a ?ba6tati zakvo 6e te spuka ot boi 4e go lapa6 lainqn li i az da sum kat te vidq 6ta sma4kam........
Oмъщението, не е начина.
Просто ги игнорирай и това е.
От друга страна, ти си виновна, че си си хванала такъв. Просто го остави и си намери някой по-свестен.
jjjjjj6363
05-16-2007, 13:18
nqkoi ko ti kaje neshto mu kaji 4e se obi4ate i geldte da rznoubrazqvate poloviq si jivot za da ne si omruznete
cS_LaMeRkA
05-16-2007, 13:46
Евала...! Точну тка :-({|=
`Death`Whore``
05-16-2007, 13:54
След като ти харесва, защо се притесняваш от това? Не трябва да правиш неща, от които се срамуваш. А това, че правиш подобни неща, не те прави курва, след като ги правиш с един мъж.
gadjetoo ti e malumnik....kak moje taka si razpravq jivota :smt005 zaslujava nakazanie ''bez sex 2 meseca '' :D bazik de :) emi izmisli i ti nekva laja koqto da opravdava kazanoto do tuk,drug na4in nqma.....horata sa mn podli :(
InvaiDeR
05-16-2007, 16:29
premesti se v dryg grad .. i duhai na gruk koito ne se napiva i ne kliukari! :wink:
<black soul>
05-16-2007, 17:52
много правилно. след като той те унижава в леглото, напълно ясно е че може да те унижи и пред приятелите си. ти сама си си виновна - такъв човек си си избрала, такива неща правите, такива клюки ще се разнасят. не знам обаче защо смяташ че момичето което е разпространило ваще тайни е виновна. като е интересно се разпространява. все пак тя явно не ти е приятелка, кво й пречи да си говори квото е научила и да ти се смеят за това което правиш!? верно - тя си заслужава да й се върне, но в този случай най-голяма вина имаш ти! който е жертвата - той е и виновника. сори че така ти го казвам, ама тва е мойто мнение.
`Death`Whore``
05-16-2007, 18:08
Аз като харесвам бурния секс, това значи ли, че не искам да се държат с мен мило? Стига глупости. Кефи я - прави го. Някои хора правят доста по-извратени неща. Това си е тяхна работа, важното е на човек да не му пука и да няма задръжки.
Зарежи го този, не ти трябва такъв подлец и тъпак.Не си струва, а да не ти пука какво говорят, а и да ти пука нищо не можеш да направиш.Не си такава, за каквато те смятат, защото не си била с много момчета за пари.
klukarite prosto zavijdat ti se napravi 4e ne ti puka vdini visoko glavata i si kaji na um ''da e jiva i zdrava'' na neq 6te i se vyrne mnogo typkano ot samosebe si povqrvai mi sled vreme nqkoi neq 6te q raznasq taka spoko
Vivienne Westwood
05-16-2007, 20:00
Моли се баща ти да не разбира!!!!
Относно приятеля ти - бий му шута!
Това със сигурност няма да е последният път в който ще разправя за интимните ви преживявания ........