View Full Version : Според вас да правя секс на 14 и половина нормално ли е?
Ами тази година завършвам седми клас и мисля вече да сбъдна мечтата на приятеля си - да спя с него , но все още не съм сигурна дали да го направя...Вие какво мислите по въпроса?!
Ами тази година завършвам седми клас и мисля вече да сбъдна мечтата на приятеля си - да спя с него , но все още не съм сигурна дали да го направя...Вие какво мислите по въпроса?!
няма такъв термин като 'нормално' в започването на полов живот. когато се почувстваш готова и у теб се пробуди желание и дори нужда да правиш секс - тогава прави. по думите ти съдя, че все още не си готова, а просто искаш да зарадваш приятеля си. колкото и да го обичаш - поставяй себе си и тялото си на първо място и остави сбъдването на мечтата му за по-късно.
най-важни са твоите чувства, мечти и желания, мила!
решавай ти..
забравих да спомена факта, че е възможно тялото ти също да не е готово. пубертетът е период, в който момичетата се подготвят да станат жени (т.е да правят секс и да се размножават), но все още не са жени.
CrazyInLove
05-15-2007, 18:17
Абе щом питаш по форуми значи по-добре още не осъществявай мечтата на приятеля ти не мисля че си готова щом мислиш че непознати хора от форум биха ти дали правилния отговор ... :)
Violenza
05-15-2007, 18:21
Щом се чудиш, значи не си готова.
Изчакай. :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
05-15-2007, 18:23
щом не си сигурна - 100% значи НЕ!
да не говорим и, че още си дете!!!
Ако си готова го направи , но ако го правиш само да зарадваш приятеля си недей ;)
malkoto_sladur4e
05-15-2007, 18:34
Направи го щом толкова го искаш! :wink: И аз тая година завъшвам 7клас,а с моя приятел го правим от една година ! :wink: :wink:
Enjoy_yourself
05-15-2007, 18:40
poprincip spored men vseki ose6ta koga e do6al momenta da go napravi za parvi pat az li4no si imam principi i ne bih go napravila predi da navar6a pone 17 (sega sam po4ti na 16) :wink:
Savet ot men ne go pravi zaradi nqkoi, napravi go edva kogato si naistina gotova priqtelqt ti ako naistina te obi4a 6te te 4aka =)
KyKJlu4KaAa
05-15-2007, 18:41
SPORED MEN oshte ne si gotova...po4akai o673 malkoy :roll:
ThePainIsReaL
05-15-2007, 18:41
Според мен не си готова. За да пускаш такава тема, значи още нямаш толкова мозък, че да си ползваш сама главата, която за информация се намира на раменете ти. Мисли малко ..
Животът си е твой...
А приятелят ти на колко е? Аз са пръв път чувам човек да има подобна мечта - да прави секс.
А приятелят ти на колко е? Аз са пръв път чувам човек да има подобна мечта - да прави секс.
:lol: :lol:
то на кое момче тфа не му е мечтата?!?! :---)
по темата....както казват живота си е твой...ти решаваш да бъде така или да не е...бъди сигорна в всяко едно решение.не се води по акъла на приятеля си!!!мисли!!!
пп.има възможност нищо да не ми разберете ама карай :-D
cacegka_3a_cekc
05-15-2007, 18:56
mi ti si zn nai dobre...as go napravih na 14 1sedmica sled rd-to mi :smt016 :smt016
:lol: :lol:
то на кое момче тфа не му е мечтата?!?! :---)
по темата....както казват живота си е твой...ти решаваш да бъде така или да не е...бъди сигорна в всяко едно решение.не се води по акъла на приятеля си!!!мисли!!!
пп.има възможност нищо да не ми разберете ама карай :-D
То тва не е мечта, то тва си е нагон, нещо нормално.
belphegor
05-15-2007, 19:36
На десет е нормално. След това вече си закъсняла, УЖАСНО закъсняла.
*b0gInQtA`na`SeXa*
05-15-2007, 19:42
pff mili4ka normalno e kvo....
Ако беше готова нямаше да питаш тук!
bulgarche
05-15-2007, 20:22
Да си продаваш тялото...Може да ти е приятел, ама да го правиш само защото той го иска...
Малка си, не го желаеш :arrow: изчакай още...доста
napravi go !!! zatvurdqva vruzkata :smt006
FelisDirus
05-15-2007, 20:26
Не.
o6te si mnogo malka,iz4akai o6te malko.ako priqtelqt ti dyrji na teb 6te te 4aka kolkoto e neobhodimo :smt016
penywise
05-16-2007, 06:08
долнотия такава
krem4et0
05-16-2007, 06:30
Направи го щом толкова го искаш! :wink: И аз тая година завъшвам 7клас,а с моя приятел го правим от една година ! :wink: :wink:
не я слушай тая. Тя ако беше срещнала гаджето си на 8 години сигурно пак щеше да прави секс с него.
Ако не го искаш-не го прави!
4eta vi az postovete."NE ne go pravi...malka si ....nz si kvo" ae alooooooooooooooo ako se 4uvstva gotova da go naprai...kvo "malka e" ima momi4eta na 14 god det izglejdat na 20 ot ke ste sig 4e e malka...fuckin teens :smt011
krem4et0
05-16-2007, 06:50
4eta vi az postovete."NE ne go pravi...malka si ....nz si kvo" ae alooooooooooooooo ako se 4uvstva gotova da go naprai...kvo "malka e" ima momi4eta na 14 god det izglejdat na 20 ot ke ste sig 4e e malka...fuckin teens :smt011
Но тя не го иска, а иска да изпълни мечта на гаджето си. Има разлика!
CVETELLINA
05-16-2007, 07:24
Направи го щом толкова го искаш! :wink: И аз тая година завъшвам 7клас,а с моя приятел го правим от една година ! :wink: :wink:Иеееее верно ли бе???То тва е голяма гордост,че се е**ш от 6-ти клас.. :shock: ХахаххаХха ужас :-s ](*,)
А по темата-мисля,че още ти е рано за секс. :roll:
изгонена__от__рая
05-16-2007, 07:35
Мисля, че не си готова.По-добре изчакай и заедно си сбъднете мечтата :-D
Spored mene si o6te malka,a i kakto kazvat drugite kato se 4udi6 po dobre nedei.Badi sigurna v sebe si i v tva 4e go iska6.
МАНИАЧКА
05-16-2007, 10:28
Милата ми тя!НЕ ГО ПРАВИ-ТОВА Е СЪВЕТ ОТ МЕН!Все пак правя секс дооста често и започнах на 18 години!!Имаш време след това колкото искаш!Не трябва да го правиш ,за да сбъднеш нечиая мечта1Това е глупаво!Изчакай още!После ще имаш възможност да го правиш денонощно!Ама СЕГА си САМО на 14!ПОМИСЛИ!