View Full Version : Само за хора който обичат аналния секс
асдасдмного ми е интересно колко жени обичат да го правят отзад и каква е средната им възраст!Също така дали обичат да експериментират
`Death`Whore``
05-16-2007, 08:46
Тук влизат може би 3 жени, статистиката ти няма да се получи.
доказано е,че жените от 80 до 90 годишна възраст най-много обичат да правят анален секс с млади момчета
:twisted:
`Death`Whore``
05-16-2007, 08:48
доказано е,че жените от 80 до 90 годишна възраст най-много обичат да правят анален секс с млади момчета
:twisted:
Това твои лични наблюдения ли са?
NE znae6 li koe e nai interesnoto tiq jeni na po 80 i 90 sa malko kak da ti go kaja abe hodqt s pampersi i nqma da ti e priqtno sa 4uka6 takava otzad predpolagam :)
`Death`Whore``
05-16-2007, 08:52
Не думай. :smt011 :smt011
a i da moje i da sa tri ama sigurno znaqt :) ne nai interesno mi e 4e hem im e lubopitno hem im e stra6no i se durpat - da boli gi ama puk ima jeni koito obi4at lekata bolka a i ne e tolkova stra6na v kraina smetka,no misalta mi be6e 4e vednuj kato probvat i ako im haresa a sum siguren 4e na 70% im haresva nezavisimo 4e v na4aloto gi boli posle samo tova im se iska e tova ne moga da go razbera! Nqmam predstava dali mi shvanahte misalta
`Death`Whore``
05-16-2007, 08:58
След като си сигурен, че на поне 70% им харесва, защо питаш? А и болка може почти да няма, но трябва търпение, а не да пъхнеш 1 пръст и после да го ръгнеш целия. Боляло малко, да, но ако направиш това, не можеш да си представиш каква болка е.