View Full Version : ааа малко хелп плс
Ето какъв е моят проблем: Понеже 7 години бях геймър и знаех само комп комп и пак комп и като се отказах от него наскоро сега с момичетата(с които исам да се злбижа ако схващате на къде бия) имам малко проблемче: немога да намеря общи теми с тях. Като почне някакъв разговор аз постепенно започвам да се здухвам и немога да говоря за нищо. Единствените неща в които съм "по-напреднал" са филмите музиката и комп игрите(които се изключват като варянт никое момиче н харесва геймъри) всякакви други теми като коли, хумор(нещо много важно което трябва да придобия и ако можете ми кажета как) и т.н ми обягват. Та въпросат ми е как да намеря общи теми с тях ?
Хумора не е нещо което се придобива
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Самите жени изобщо не разбират от коли така че това да не те притеснява
Музиката и филмите са добро начало
За останалите теми мога само един съвет да ти дам
Обогати си общата култура
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Еми хумора много хора ми казват че го нямам и се чудя как да го пооправя ако е възможно. . .
Както казах или го имаш или го нямаш
Това си е вродено качество
Разбира се винаги можеш да заучиш няколко забавни реплики но най-вероятно и другите вече ще ги знаят
Впрочем можеш да си ЗАБАВЕН и без да ИМАШ чувство за хумор
Научи се на самоирония и сарказъм
Ами предполагам можеш да говориш на някакви общи теми :roll: То раэговора тръгва все някак и се раэвива в най-раэлични посоки...!А относно чувството эа хумор-или го имаш или го нямаш!Ако го нямаш -няма и да го придобиеш :roll: !
aP0kAlIpSiS
05-16-2007, 18:29
Първото нещо,с което можеш да започнеш е да не се стремиш да си идеален.Приемай момичето като човек-не като момиче.
Колкото до хумора-не е задължителен,но можеш да се научиш да иронизираш нещата- така поне ще си забавен.Колкото до това,че момичетата не харесвали геймъри- не си се срещал с една моя братовчедка.Това момиче винаги ме одивява- бие всички момчета на половината игри,които играе.Това си го вмятам ей така,за да разбереш,че хора има всякакви....
Карай го спокойно и не се притесняваи толкова. С МОМИЧЕТО раговора ше тече без особени затруднения.
Ми говорете за филми и музика, какво лошо има?
За нещата от живота също може... :wink:
bqsna_teenagerka
05-16-2007, 18:35
:? намери си едно моми4е приятелка..просто приятелка нищо пове4е...тя да те въведе в нещата :wink:
Първото нещо,с което можеш да започнеш е да не се стремиш да си идеален.Приемай момичето като човек-не като момиче.
Колкото до хумора-не е задължителен,но можеш да се научиш да иронизираш нещата- така поне ще си забавен.Колкото до това,че момичетата не харесвали геймъри- не си се срещал с една моя братовчедка.Това момиче винаги ме одивява- бие всички момчета на половината игри,които играе.Това си го вмятам ей така,за да разбереш,че хора има всякакви....
Карай го спокойно и не се притесняваи толкова. С МОМИЧЕТО раговора ше тече без особени затруднения.
Е да но аз лично не съм срещал такова. :-)
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Хуморът се научава. Или ти е "вроден" - сиреч успяваш да го "схванеш" в ранна детска възраст, или като порастнеш прочиташ малко забавни книжки и проучвания за човешкият хумор и оттам нататък се упражняваш.
"It's THAT simple."
Автора, не можеш да имаш общ език със всички. Така че докато се опитваш да се "променяш", имай едно на ум, че може би момичетата, с които се пробваш просто не говорят на твоя език.
kofti_nick
05-16-2007, 19:09
Ето какъв е моят проблем: Понеже 7 години бях геймър и знаех само комп комп и пак комп и като се отказах от него наскоро сега с момичетата(с които исам да се злбижа ако схващате на къде бия) имам малко проблемче: немога да намеря общи теми с тях. Като почне някакъв разговор аз постепенно започвам да се здухвам и немога да говоря за нищо. Единствените неща в които съм "по-напреднал" са филмите музиката и комп игрите(които се изключват като варянт никое момиче н харесва геймъри) всякакви други теми като коли, хумор(нещо много важно което трябва да придобия и ако можете ми кажета как) и т.н ми обягват. Та въпросат ми е как да намеря общи теми с тях ?
Ха , колега :smt005 И ние Геймърите ше се оправим . #-o
Ami vmesto cql den da visi6 pred komputara,izlizai s pove4e i razli4ni hora,taka 6te svikne6,6te obogati6 ob6tata si kultura i 6te ti e mn po lesno ob6tuvaneto s momi4etata.A za humura,nz kvo da ti kaja,to nqma kak da go pridobie6,samo moje6 da se opitva6 da bade6 po zabaven. Kasmet ;)
BWald0rf
05-16-2007, 19:19
Еми да говорите за музика и филми е добре...Незнам защо искаш да разбираш от коли но много малко момичета харесват тая тема(аз обожавам коли но сме рядкост ;) )...Можете да си говорите и за други такива обикновени неща като за даскалото или за нещо друго...
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Хуморът се научава. Или ти е "вроден" - сиреч успяваш да го "схванеш" в ранна детска възраст, или като порастнеш прочиташ малко забавни книжки и проучвания за човешкият хумор и оттам нататък се упражняваш.
"It's THAT simple."
Оу ти си бил спец, а?
Чувството за хумор е вродено
Или го имаш или го нямаш
Няма как да ти го обясня по-добре
Просто като го имаш нещата ти идват от вътре
Това което можеш да научиш е как да бъдеш забавен
Това става с четене и заучаване на разни забавни неща (което е по-трудно от колкото звучи ако нямаш чувство за хумор... в крайна сметка ако нямаш въпросното чувство как ще разпознаеш забавното нещо като го видиш?)
Да бъдеш забавен и да имаш чувство за хумор са две съвсем различни неща
Много още хляб има да ядеш докато станеш компетентен да ми обясняваш на мен за хумора
Ми говорете за филми и музика, какво лошо има?
За нещата от живота също може... :wink:
gPa3HuTeJl
05-16-2007, 22:51
Пичове б1дете такива каквито сте... едно момиче няма да ви хареса заради това, че се преструвате на друг човек - ако ви хареса ще ви хареса заради самият вас... заради това, което криете в себе си... истинското аз..
Оу ти си бил спец, а?
Или го имаш или го нямаш
И въпреки това се мяташ да ми спориш :smt005
Пикльо.
Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно? Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни. Щура идея, ама някак си има логика, нали?
Това става с четене и заучаване на разни забавни неща (което е по-трудно от колкото звучи ако нямаш чувство за хумор... в крайна сметка ако нямаш въпросното чувство как ще разпознаеш забавното нещо като го видиш?)
Време е за тълковния речник.
хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".
Много още хляб има да ядеш докато станеш компетентен да ми обясняваш на мен за хумора
Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здраве :wink:
die_die_my_darling_
05-16-2007, 23:47
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Оу ти си бил спец, а?
Или го имаш или го нямаш
Не ти споря
Опитвам се да ти обясня
Обаче явно трудно възприемаш
Пикльо.
Не си спомням да съм те питал за името ти
Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно?
Добрите комици умеят да импровизират
Но ти май никога не си виждал комик на сцена
Само си гледал Слави в понеделник вечер
Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни.
Съжалявам че ще те разочаровам но комиците на Слави не си пишат сами сценариите
Щура идея, ама някак си има логика, нали?
Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията си
Време е за тълковния речник.
хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".[/quote]
Речниците купени от площад Славейков за 1 лев не са надежден източник на знания
Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.
Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.
Хуморист - Човек който пише (или изпълнява) хумористични материали
Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове
И така, деца, това беше урока за днес.
Другият път ще ви изпитвам върху този материал по ред на номерата така че се подгответе добре.
Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здраве :wink:[/quote]
Аз книжки съм чел предостатъчно
А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
FunkyFresh
05-17-2007, 06:23
mi ob6to vzeto razli4nite momi4eta se valnuvat ot razli4ni ne6ta taka 4e purvo trqva da razbere6 koi sa liubimite temi na momi4eto s koeto izliza6 i posle da potrenira6 v\u tqx! :wink:
ти живееш в друг свят бе момче :-D
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
"It's THAT simple."
Автора, не можеш да имаш общ език със всички. Така че докато се опитваш да се "променяш", имай едно на ум, че може би момичетата, с които се пробваш просто не говорят на твоя език.
Е работата е там че аз нем,ога да намеря общи теми с почти нито едно момиче :smt010
Е работата е там че аз нем,ога да намеря общи теми с почти нито едно момиче :smt010
Еми как ще имаш, като си се забил пред РС-то и блъскаш по цели нощи игри. Тфа е нормално, ама не се плаши. Поспри за малко със тоя вид забавление, излезни с компания и гледай как се разговаря. Но не геймърска :Д Просто тря да се държиш мило, да й обръщаш внимание, дори и да не разбираш кво ти говори тя, кимай с глава удобрително. За хумора не се притеснявай, имаш други черти сигурно, които ще се харесат на едно момиче. Пробвай, човек се учи от грешките си. Който не е опитал, не се е научил. Тва е от мене.
А ОТ КОЯ СЪМ СИГУРНО СЪМ ОТ МАРС ! ! ! :smt019
Не се обиждай бе пич. Просто си прекарвал мноо време пред щайгата. Нормално е да ти казват така. И не е ебавка , ама уви, живял си повече във Виртуалния свят, от колкото в реалния. И аз бях така. Играех FM200* (1,2,3,4.5.6,7г.) неа да обяснявам какво/каква е тая игра, просто ще ти кажа, че по едно време не ме интересуваше какво се случва около мене. Изцяло бях погълнат от тоя Виртуален свят... добре че се осъзнах по едно време, та реших да излизам. Найш ли колко ми беше рекорда за престой пред компа? 1 седмица нон-стоп. Само ставах за ядене и за WC. Така че те разбирам напълно.
Не се обиждай бе пич. Просто си прекарвал мноо време пред щайгата. Нормално е да ти казват така. И не е ебавка , ама уви, живял си повече във Виртуалния свят, от колкото в реалния. И аз бях така. Играех FM200* (1,2,3,4.5.6,7г.) неа да обяснявам какво/каква е тая игра, просто ще ти кажа, че по едно време не ме интересуваше какво се случва около мене. Изцяло бях погълнат от тоя Виртуален свят... добре че се осъзнах по едно време, та реших да излизам. Найш ли колко ми беше рекорда за престой пред компа? 1 седмица нон-стоп. Само ставах за ядене и за WC. Така че те разбирам напълно.
лол и аз немога толкова. А като започна да излизаш къде ходеше ?
Еми с приятели навънка. Поритвахме малко футбол, после пак в нас, къпех се и айде навън, на по биричка и да позяпаме мацките по центъра... нормални неща :wink:
Еми с приятели навънка. Поритвахме малко футбол, после пак в нас, къпех се и айде навън, на по биричка и да позяпаме мацките по центъра... нормални неща :wink:
мерси мисля че вече знам къде и с кой да ходя мерси :-)
Оу ти си бил спец, а?
Или го имаш или го нямаш
Не ти споря
Опитвам се да ти обясня
След като сам каза, че не можеш да го обясниш по-добре от "или е така, или не е", то как може да обвиниш мен в трудно възприемане? Хората имат нужда от излагане на аргументи преди да повярват на "истините", които говориш.
Пикльо.
Остроумен си! Което пък ме кара да се чудя, защо аджаба не можеш да схванеш следното:
Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове
Едно такова, двете думи ми изглеждат като синоними. Единствената разлика е, че хумористът не е задължително и актьор.
Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно?
Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията си
Яко! Включи едно предположение, че аз ти говоря само за Слави и оттам нататък направо разви вихрушка от нападки, базирани на грешното ти предположение.
Но все пак имаш една разминавка в аргументите си - дори и комиците на Слави, или които и да било други комици, да не си пишат сценариите сами, то хората, които им ги пишат пак се водят хумористи. Ако ти е трудно да разбереш защо, прочети определението за "хуморист", което ти сам ми даде.
Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.
Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.
И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".
А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
Засегна ме дълбоко.
Речниците купени от площад Славейков за 1 лев не са надежден източник на знания
http://img120.imageshack.us/img120/2679/dsc00020vf1.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=dsc00020vf1.jpg)
И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
Благодаря.
Оу ти си бил спец, а?
Или го имаш или го нямаш
Не ти споря
Опитвам се да ти обясня
След като сам каза, че не можеш да го обясниш по-добре от "или е така, или не е", то как може да обвиниш мен в трудно възприемане? Хората имат нужда от излагане на аргументи преди да повярват на "истините", които говориш.
Някои неща просто са такива каквито са и не се нуждаят от обяснения
Небето е синьо, кравата дава мляко... ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР Е ВРОДЕНО
Пикльо.
Остроумен си! Което пък ме кара да се чудя, защо аджаба не можеш да схванеш следното:
Едно такова, двете думи ми изглеждат като синоними. Единствената разлика е, че хумористът не е задължително и актьор.
Боже, дай ми сили
Дал съм ти и четирите дефиниции по две причини
1.За да разбереш че комик и хуморист не са едно и също макар да имат допирни точки
2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик
Яко! Включи едно предположение, че аз ти говоря само за Слави и оттам нататък направо разви вихрушка от нападки, базирани на грешното ти предположение.
Но все пак имаш една разминавка в аргументите си - дори и комиците на Слави, или които и да било други комици, да не си пишат сценариите сами, то хората, които им ги пишат пак се водят хумористи. Ако ти е трудно да разбереш защо, прочети определението за "хуморист", което ти сам ми даде.
Не е предположение
Личи от километри че не си имал досег с комици (може и да не си имал и досег дори до просто забавни хора)
И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".
Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)
Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казано
Нека ти напомня за какво започна дискусията
Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
Мисля че доказах че не се тренира
Засегна ме дълбоко.
O, rly?
И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
Благодаря.
Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиент
Сигурно ли си че не си точно това?
spored men ne 4e nqma6 4ustvo za humor ami prosto si prekalieno priviknal s pc tata i sega ne moje6 se otpusne6 pred mackite:) prosto ti trqbva vreme da privikne6 v ob6tuvaneto s tqh.tva e ne6to kato edno 13 godi6no mom4e koeto teparva se ezagledalo v momi4etaat i po4va da se u4i....taka i ti samo 4e s malko zakasnenie
... Разни глупости...
2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик
А аз мисля, че казах, че дори и човек да се набалбака със всякакви лафове и шеги, ако няма чувство за хумор те нямат ефект? Няма да има чувство за моментът, в който да каже шегата, интонацията, подборът на думи и изражението на лицето му.
Нали има хора, които могат да разказват вицове, така че да се попикаеш; и други хора, които като ти разкажат същия виц, въобще не им се получава? Защо ли?
... още глупости...
Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)
Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казанош
Нека ти напомня за какво започна дискусията
Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
Мисля че доказах че не се тренира
Ти твърдиш, че човек може да се научи да е забавен, без да има чувство за хумор. Аз твърдя, че човек трябва да има чувство за хумор, за да може да бъде забавен; съответно това е "умението", което трябва да тренира. Не съм изместил или сменил темата, но явно ти си пропуснал да разбереш целият ми аргумент. Честито.
Не виждам къде си доказал, че чувството за хумор не може да бъде научено и тренирано, а аз смятам, че доста добре обясних връзката между него и това да бъдеш забавен.
Засегна ме дълбоко.
O, rly?
http://orlyowl.com/yarally.jpg
Благодаря.
Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиент
Сигурно ли си че не си точно това?
А ти неплатежоспособен клиент, желаещ мургава жрица на нощта ли си?
Все пак, ако смяташ със следващия си пост пак да се завъртиш в кръг - не си прави труда. На този етап казах това, което имам да казвам.