PDA

View Full Version : Може ли малко помощ,хора?

Може ли малко помощ,хора?
05-16-2007, 19:08
Значи..Как да предложя на момиче да го правим

Striker
05-16-2007, 19:09
Мацее...тази вечер си заета... :-({|= ](*,)

jony
05-16-2007, 19:10
То си става естествено.
Ако идеш и и каеш: "ай та шибам, ще е много..."цветуща" реакцията"
Гледайте филмче у вас, ама да е тъпо или хорър и малко по малко :mrgreen:

05-16-2007, 19:13
Амиии ако сте от повече време заедно и си имате доверие не можеш ли просто директо да й кажеш...човек си имаш си нужди...обичаш я ала бала държиш на нея (стиаг наистина да е така) и я питаш тя какво мисли...обмисляте го хуууубаво и решавате =)
Ние така направихме...

koalka
05-17-2007, 06:04
Кажи й го направо. :wink:

krem4et0
05-17-2007, 06:49
Пак задавам 1 и същи въпрос-вие не се ли целувате? не се ли натискате? Ами като се поразгорещите ти я поопипай, притисни възбудения си пенис до корема й и тя ще се усети. Ако отвърне на ласките ти, тогава я питай иска ли?

Ice_Queen_
05-17-2007, 06:59
Пак задавам 1 и същи въпрос-вие не се ли целувате? не се ли натискате? Ами като се поразгорещите ти я поопипай, притисни възбудения си пенис до корема й и тя ще се усети. Ако отвърне на ласките ти, тогава я питай иска ли?

:idea:

jjjjjj6363
05-17-2007, 07:09
krem4et0 Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:49 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Sexy_Valio
05-17-2007, 07:21
Пак задавам 1 и същи въпрос-вие не се ли целувате? не се ли натискате? Ами като се поразгорещите ти я поопипай, притисни възбудения си пенис до корема й и тя ще се усети. Ако отвърне на ласките ти, тогава я питай иска ли?moita se durpa kato q pritisna taka .. devstvena e na 17 :( i nqmam predstava dokoga trqq da 4akam :-k

krem4et0
05-17-2007, 07:28
Пак задавам 1 и същи въпрос-вие не се ли целувате? не се ли натискате? Ами като се поразгорещите ти я поопипай, притисни възбудения си пенис до корема й и тя ще се усети. Ако отвърне на ласките ти, тогава я питай иска ли?moita se durpa kato q pritisna taka .. devstvena e na 17 :( i nqmam predstava dokoga trqq da 4akam :-k
Докато престане да се дърпа.

t aZ that u r kissin
05-17-2007, 07:40

tq devstvena li iska da umre? :-k ot koga ste zaedno 4e ne 6te be q i se nakarai hubavo ot moe ima :D

Sexy_valio
05-17-2007, 07:41
toest zna4i da produljavam da si q pritiskam dokato mi e stanal :P ili prosto da si 4akam kogato 6e doide nqkoi den i 6e mi kaje 4e iska da pravim sex koeto e malko veroqtno dokolkoto q poznavam 3 meseca i polovina sme zaedno ve4e :smt009

krem4et0
05-17-2007, 07:45
toest zna4i da produljavam da si q pritiskam dokato mi e stanal :P ili prosto da si 4akam kogato 6e doide nqkoi den i 6e mi kaje 4e iska da pravim sex koeto e malko veroqtno dokolkoto q poznavam 3 meseca i polovina sme zaedno ve4e :smt009
Аз правих секс с приятеля си след 18 месеца връзка. Общо взето никой никого не е притискал. Та моето гадже газва и до ден днешен, че ако аз не съм почнала да правя намеци, да се държа по-освободено и накрая да му пиша в писмата, които му пращах в казармата, че искам секс, той никога нямало да ме притисне или да си поиска, дори и да чака 5 години. Мисълта ми е, че ако тя иска да прави секс с теб-ще го каже или намекне. По-добре карайте на приятни разходки, целувки, прегръдки и т.н. ще дойде време и тя ще си поиска. Стига само да имаш търпението тя да реши. Да я притискаш или да я питаш е изключитално гадно.

malkoto_sladur4e
05-17-2007, 08:03

SINDEL
05-17-2007, 08:14
Аз правих секс с приятеля си след 18 месеца връзка. Общо взето никой никого не е притискал. Та моето гадже газва и до ден днешен, че ако аз не съм почнала да правя намеци, да се държа по-освободено и накрая да му пиша в писмата, които му пращах в казармата, че искам секс, той никога нямало да ме притисне или да си поиска, дори и да чака 5 години. Мисълта ми е, че ако тя иска да прави секс с теб-ще го каже или намекне. По-добре карайте на приятни разходки, целувки, прегръдки и т.н. ще дойде време и тя ще си поиска. Стига само да имаш търпението тя да реши. Да я притискаш или да я питаш е изключитално гадно.

18 месеца?!? :shock:
Много бе..

bulgarche
05-17-2007, 08:17
Отиваш при нея или даже я викаш да дойде до вас, защото не ти се разкавра, и й казва: "Сваляг гащитите ма кучко, ща дъна :!: "
И готово ;-)

vikontiii
05-17-2007, 08:23
вдигаш и краката горе до тавана и ги вразващ с нещо ако си тъп ръсиш с брашно да видиш къде да ръгаш после мажеш обилно с олио и теб и приятелката ти и почваш това е пич на кво повече да те науча :lol:

krem4et0
05-17-2007, 10:03

18 месеца?!? :shock:
Много бе..
Обяснявала съм хиляди пъти защо се е получило това-не е в мен причината. Имаше 1 гадна казарма, която ни отдели 9 месеца. на 2 месеца се виждахме за по 4-5 часа. Как да правим секс?