Влез

View Full Version : Секс с приятелката ми !

05-16-2007, 19:12
Значи аз съм едва на 14 (юни ставам на 15 ) и не съм готов за секс ама мисля че някъде към края на 15 годишната си възраст - на 16 може би ще съм готов . Гледах теми за размера ,но се чудя сега ми е 14.1 см дължина и 12 см обиколка , та исках да попитам момичетата : Ако се справям добре това достатъчно ли е ? , а момчетата : Някой има ли подобен размер и как се справя :-k ... Тя не е много тясна , всмисал нормално ... Искам наистина да ви благодаря предварително ! :-D Че всичките тука сте много готини и знам че ще ми отговорите .

п.п. Ам само да попитам до колко би могло да порасне за 1 година и половина . И съжелявам че се изразявам малко комплексарски :smt012

Samanta Jones
05-16-2007, 19:35
фф набий си една чикия в банята и мирясай - ако й доставиш удоволствие размерът няма значение!!
защо всички момченца са толкова големи комплексари !!!???? :evil: :evil: :evil:

jony
05-16-2007, 19:39
Споки пич :)
Няма от какво да се притесняваш. 14 см. за твойте години си е перф., а обиколката е повече от перф :wink:
Първият път т'ва не е от значение...по-после.
На Саманта искам да и кажа: да Умр*ш в кофите. Ударението в умр*еш е на *-то :mrgreen:

live2beCooL
05-16-2007, 22:04
awe pi4 ?!? ti bazika6 li se we ?kak taka ne si gotov we?!? loll...ima li macka koqto da si zaslujava zdravo rugai i tova e ROFL

ateto
05-16-2007, 22:16
Абе лове2бекоол ти или си некаф пълен простак или си някои дришлио на 15 дето е изч*кал 2 момичета и са само за тва мисли... НЕ смятам за редно да го правиш при първа възможност само и само да не си девствен или за броики... Той ще си прецени...

Div_angel_f
05-17-2007, 04:33
Значи аз съм едва на 14 (юни ставам на 15 ) и не съм готов за секс ама мисля че някъде към края на 15 годишната си възраст - на 16 може би ще съм готов . Гледах теми за размера ,но се чудя сега ми е 14.1 см дължина и 12 см обиколка , та исках да попитам момичетата : Ако се справям добре това достатъчно ли е ? , а момчетата : Някой има ли подобен размер и как се справя :-k ... Тя не е много тясна , всмисал нормално ... Искам наистина да ви благодаря предварително ! :-D Че всичките тука сте много готини и знам че ще ми отговорите .

п.п. Ам само да попитам до колко би могло да порасне за 1 година и половина . И съжелявам че се изразявам малко комплексарски :smt012

Имало е много теми от рода, не е важно колко ти е голям, важно е как се справяш! Някъде бяха писали, че на жената и стигат и 9 см., вземи потърси и попрочети малко подобни теми от търсачката :wink:

п.п. Интересно ми е, щом не си правил секс от къде знаеш, че "тя не е много тясна" ? :smt017 Кое според теб е "нормално" ? :smt012

alkobalko
05-17-2007, 04:35
За пореден път ще кажа, че не размерът е важен, а това как го използваш. И още нещо, доказано е, че не дължината, а дебелината доставя удоволствие на жената. Няма защо да се притесняваш.

koalka
05-17-2007, 06:09
Напълно нормален е, не се притесянвай.Ти си решаваш кога ще го направиш, хубаво е, че си преценяваш кога ще си готов.

05-17-2007, 06:35
значи на мен ша ми порастне за 1 месец с 10см така че на теб за 1,5 години смятай ;)

Schnitzer
05-17-2007, 06:58
Не опира дали си готов или не ами дали си с подходящата и ще се случи :-D Аз например го напраих малко след 13тия си рожден ден с първата ми мацка 8)

05-19-2007, 09:07
Много благодаря за отговорите . Иначе според нея е средно тясна ...Затова знам , тя ми каза . Наистина мн благодаря :mrgreen: Вече няма да се притеснявам и няма да се комплексирам :smt006 Благодаря \:D/

sh3_1s_7h3_0n3
05-19-2007, 10:08
фф набий си една чикия в банята и мирясай - ако й доставиш удоволствие размерът няма значение!!
защо всички момченца са толкова големи комплексари !!!???? :evil: :evil: :evil:

сякаш няма момичета, които се комплексират заради размера на гърдите си... едните ги е срам да се съблекат голи пред приятелите си, а другите да правят секс...

по темата: 1во, че си малък и тепърва ще ти расте... 2ро ако се научиш да го използваш не е голяма беда...
и 20см да имаш като не знаеш как да доставиш удоволствие на партньорката си голям праз, че ти е 'тооолкова' голям

gafinka
05-19-2007, 10:15
ne e vajno kolko ti e golqm a kak go izpolzva6 i 24 sm da kato neznae6 kak da go izpolzva6 mersi ot tia 24 sm

изгонена__от__рая
05-19-2007, 10:17
Споки пич :)
Няма от какво да се притесняваш. 14 см. за твойте години си е перф., а обиколката е повече от перф :wink:
Първият път т'ва не е от значение...по-после.
На Саманта искам да и кажа: да Умр*ш в кофите. Ударението в умр*еш е на *-то :mrgreen:

:smt023

TROY
05-19-2007, 10:37
Божее момче не се оплаквай бе . На 15 си и сега започва да расте ! След време наистина може да стане голям ... А и както другите казаха : Размера не е важен !