View Full Version : Секс с приятелката ми !
Значи аз съм едва на 14 (юни ставам на 15 ) и не съм готов за секс ама мисля че някъде към края на 15 годишната си възраст - на 16 може би ще съм готов . Гледах теми за размера ,но се чудя сега ми е 14.1 см дължина и 12 см обиколка , та исках да попитам момичетата : Ако се справям добре това достатъчно ли е ? , а момчетата : Някой има ли подобен размер и как се справя :-k ... Тя не е много тясна , всмисал нормално ... Искам наистина да ви благодаря предварително ! :-D Че всичките тука сте много готини и знам че ще ми отговорите .
п.п. Ам само да попитам до колко би могло да порасне за 1 година и половина . И съжелявам че се изразявам малко комплексарски :smt012
Samanta Jones
05-16-2007, 19:35
фф набий си една чикия в банята и мирясай - ако й доставиш удоволствие размерът няма значение!!
защо всички момченца са толкова големи комплексари !!!???? :evil: :evil: :evil:
Споки пич :)
Няма от какво да се притесняваш. 14 см. за твойте години си е перф., а обиколката е повече от перф :wink:
Първият път т'ва не е от значение...по-после.
На Саманта искам да и кажа: да Умр*ш в кофите. Ударението в умр*еш е на *-то :mrgreen:
live2beCooL
05-16-2007, 22:04
awe pi4 ?!? ti bazika6 li se we ?kak taka ne si gotov we?!? loll...ima li macka koqto da si zaslujava zdravo rugai i tova e ROFL
Абе лове2бекоол ти или си некаф пълен простак или си някои дришлио на 15 дето е изч*кал 2 момичета и са само за тва мисли... НЕ смятам за редно да го правиш при първа възможност само и само да не си девствен или за броики... Той ще си прецени...
Div_angel_f
05-17-2007, 04:33
Значи аз съм едва на 14 (юни ставам на 15 ) и не съм готов за секс ама мисля че някъде към края на 15 годишната си възраст - на 16 може би ще съм готов . Гледах теми за размера ,но се чудя сега ми е 14.1 см дължина и 12 см обиколка , та исках да попитам момичетата : Ако се справям добре това достатъчно ли е ? , а момчетата : Някой има ли подобен размер и как се справя :-k ... Тя не е много тясна , всмисал нормално ... Искам наистина да ви благодаря предварително ! :-D Че всичките тука сте много готини и знам че ще ми отговорите .
п.п. Ам само да попитам до колко би могло да порасне за 1 година и половина . И съжелявам че се изразявам малко комплексарски :smt012
Имало е много теми от рода, не е важно колко ти е голям, важно е как се справяш! Някъде бяха писали, че на жената и стигат и 9 см., вземи потърси и попрочети малко подобни теми от търсачката :wink:
п.п. Интересно ми е, щом не си правил секс от къде знаеш, че "тя не е много тясна" ? :smt017 Кое според теб е "нормално" ? :smt012
alkobalko
05-17-2007, 04:35
За пореден път ще кажа, че не размерът е важен, а това как го използваш. И още нещо, доказано е, че не дължината, а дебелината доставя удоволствие на жената. Няма защо да се притесняваш.
Напълно нормален е, не се притесянвай.Ти си решаваш кога ще го направиш, хубаво е, че си преценяваш кога ще си готов.
значи на мен ша ми порастне за 1 месец с 10см така че на теб за 1,5 години смятай ;)
Schnitzer
05-17-2007, 06:58
Не опира дали си готов или не ами дали си с подходящата и ще се случи :-D Аз например го напраих малко след 13тия си рожден ден с първата ми мацка 8)
Много благодаря за отговорите . Иначе според нея е средно тясна ...Затова знам , тя ми каза . Наистина мн благодаря :mrgreen: Вече няма да се притеснявам и няма да се комплексирам :smt006 Благодаря \:D/
sh3_1s_7h3_0n3
05-19-2007, 10:08
фф набий си една чикия в банята и мирясай - ако й доставиш удоволствие размерът няма значение!!
защо всички момченца са толкова големи комплексари !!!???? :evil: :evil: :evil:
сякаш няма момичета, които се комплексират заради размера на гърдите си... едните ги е срам да се съблекат голи пред приятелите си, а другите да правят секс...
по темата: 1во, че си малък и тепърва ще ти расте... 2ро ако се научиш да го използваш не е голяма беда...
и 20см да имаш като не знаеш как да доставиш удоволствие на партньорката си голям праз, че ти е 'тооолкова' голям
ne e vajno kolko ti e golqm a kak go izpolzva6 i 24 sm da kato neznae6 kak da go izpolzva6 mersi ot tia 24 sm
изгонена__от__рая
05-19-2007, 10:17
Споки пич :)
Няма от какво да се притесняваш. 14 см. за твойте години си е перф., а обиколката е повече от перф :wink:
Първият път т'ва не е от значение...по-после.
На Саманта искам да и кажа: да Умр*ш в кофите. Ударението в умр*еш е на *-то :mrgreen:
:smt023
Божее момче не се оплаквай бе . На 15 си и сега започва да расте ! След време наистина може да стане голям ... А и както другите казаха : Размера не е важен !