Влез

View Full Version : Какво да губя на гаджето за абитуриентския бал?

нензнаещата..
05-16-2007, 19:44
Гаджето ми има в неделя абитуриентски бал и много се чудя какво да му взема? Все пак това е бал, трябва подаръка да е хубав и подходящ за случая, но аз нещо нямам идеи, вие да имате подходящи предложения?

sladko_bebchence
05-16-2007, 19:56
kfo da gubi6 li haha klu4yt za syrceto i/syrceto mu.taka i ne kaza pola :-D

victoriq
05-16-2007, 19:59
taka i ne kaza pola :-D
НЕЗНАЕЩАТА-в женски род миличка...А за подарък...Нз...

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 20:01
Гаджето ми има в неделя абитуриентски бал и много се чудя какво да му взема? Все пак това е бал, трябва подаръка да е хубав и подходящ за случая, но аз нещо нямам идеи, вие да имате подходящи предложения?

sporedmen nqma zna4enie kakvo 6et mu vzeme6 za bala,vajnoto e da si s nego i da si izkarate super.vajnoto e da ste zaedno v tozi den i da ste mnogo 6tastlivi.ne e vajen poodaraka a jesta i tvoeto prisastvie!!!

BWald0rf
05-16-2007, 20:04
Амии незнам защо искаш съвет от нас..Просто ти го познаваш най добре и би трябвало да знаеш какво ще му хареса...
Аз бих купила някаква плюпена играчка..мнн сладичка и бих направила диск ссс най любимите ни песнички...Не мисля че е нужно да е скъпо за да е хубаво ;)

05-16-2007, 20:04

sporedmen nqma zna4enie kakvo 6et mu vzeme6 za bala,vajnoto e da si s nego i da si izkarate super.vajnoto e da ste zaedno v tozi den i da ste mnogo 6tastlivi.ne e vajen poodaraka a jesta i tvoeto prisastvie!!!

ок, това ми е ясно, но все пак ми дайте идеи за подаръци :|

Flame_guardian
05-16-2007, 20:07
Вземи му нещо което ще му хареса. Всеки човек си има интереси. Ти си му гадже и го познаваш защо питаш нас

vvs_go
05-16-2007, 21:28
podari mu ne6to koeto nikoi myj ne iska i az sy6to - pra6ki geronimo s kristali swarowski

Octofunk
05-16-2007, 22:02

Бала е на класа му, тя няма място там! Става адски тъпо ако всеки вземе нпо няколко човека със себе си :x

gPa3HuTeJl
05-16-2007, 22:03
Най-хубавият подар1к, който би могла да му подариш е да б1деш до него в този незабравим момент, който ще помните до края на живота си..
Изкарайте си хубаво, забавлявайте се и не забравяйте ползвайте презервативи да не земе да стане някой фал и да станете "мама" и "тати"

05-17-2007, 07:48
просто бъдете заедно,а ако мн държиш на подарък,защо не опиташ с бутилка червено вино :smt023

tedinci_
05-17-2007, 07:51
просто бъдете заедно,а ако мн държиш на подарък,защо не опиташ с бутилка червено вино :smt023
=D> =D> =D> =D> ЗА! ПОДКРЕПЯМ за виното :smt006

05-17-2007, 09:45

Бала е на класа му, тя няма място там! Става адски тъпо ако всеки вземе нпо няколко човека със себе си :x

Спокойно, той ме кани на бала си, но аз му отказах. Ще ходя само на изпращането преди това :wink: И не е тъпо да водиш някого със себе си(говоря за дама или кавалер за бала). Ок, явно сама ще трябва да мъдря подарък :|

gangstata
05-17-2007, 10:44
mmm nz moje da my vzeme6 ne6to sreburno-grivna,verijka-ne6to ,koeto da my ostane za spomen

BAYO
05-17-2007, 11:49

И аз съм за виното... след бала, като се приберете, като се видите, като се разхвърляте, ще ви дойде добре.

И както каза моя добър приятел gPa3HuTeJl :) , вземете си "шапчици" , да не стане фала, като отпуска педала :-D