Влез

View Full Version : offff PISNA MI VECHE!

WILD FLOWER
05-17-2007, 13:59
Nashte sa uzas!AMA ISTINSKI IZAS. vSEKI DEN SE KARAME ZA NESHTO. ta daze i po niakolko pati na den. Dnes naprimer sega e shte 16.53 a te se pribraxa v 14 i neshto. 5 minuti sled kato se pribraxa maika mi mi kreshti
EE PISNA MI OT TVOIA MARZEL! PAK SI OSTAVILA MALKO XRANA ZA DA MIA. az biax ostavila malko tarator za tiax s dobri namerenia a tia mi kreshti. Drug pat zashto kato sam iziakla neshto ne sam napravila novo. Ne mislia li za tiax. I ei takiva rqaboti. Sluchvalo se e da si protivorechat s obvineniata. Ako sluchaino uspeia da gi nadvikam koeto ri maika mi e trudno i da dokaza che sam prava,a az vinagi sam! to togava nashte obrashtat skandala na 180 i zapochvat takiva protivorechia. Obache na men ne mi davat dori da se zashtitia. shtom kaza neshto te me prekasvat i zapochvat da kreshtiat. A ako uspeia da kaza neshto gadno bashta mi me vaznagrrazdava s edin shamar. Ne kato poboi savsem ne! no az ne moga da se zashtitavam sreshtu tiax. Ako sluchaino polucha 5 kazvat che tova e losha ocenka. Ako me vidiat da sedia na komputara ili da gledam televizia mi se karat zashto ne ucha i ne gi interesuva che sam uchila predi tova 3 4 chasa. Da ne govorim che kato sam se rodila te sa me dali na baba da me gleda i idvaxa da me vizdat samo prez weekendite. I kato stanax na 11 me zamaknaxa v savsem nov grad pazargik i v savsem nova kashta. Veche izminaxa 3 godini i NE MOGA DA GI TRAIA. ZA VSICHKO MI SE KARAT I NAKAZVAT. vednaz ne biax izmila TEXNI chinii i maika mi me nakaza 2 sedmici bez komputar. A tia e toolkova marzeliva. Kara me da prostiram da sabiram derxite da chistia moiata dosta chesto i TIAXNATA STAIA a tia vse se oplakva ot debelia si zadnik i misli samo kak da otslabne. Samo deto niama da ia ogree. Cial den sedi na stol v rabotata doide si u nas natapche sa kato prase spi otide na kafe kadeto iade kartofi i bira i pak spi. A bashta mi e oshte po marzeliv nishto ne chisti.i ne pomaga. I nedai si boze da se varnat iadosani ot rabota SI IZKARVAT VSICHKO NA MEN. po niakoi pat si mislia che maika mi mi zavizda zashtoto sam po xubava ot neia i po slaba abe vaobshte sam po talantliva. Moite priatelki kazvat che ia prevazxogdam a neinite che prilicham na neia. kazete mi kak da se opaviam s tia GADNI MARZELIVI MANIPULIRASHTI CHUDOVISHTA! :smt013 :smt013 :smt013

GossipGirl89
05-17-2007, 15:06
Спокойно моличка и аз съм имала, та дори и сега имам, подобни омменти. Просто седи и опитай да ПОГОВОРИШ с тях без да викате и да крещите. Знам, че е трудно от личен опит, но направи всичко възможно. Обясни им, че не можеш да правиш всичко и че трябва да ти помагат не да ти викат само. Също така им обясни, че не искаш да ти крещят като си дойдат ядосани от работа без ти да си направила нищо. Поговорете спокойно.

05-17-2007, 15:13
Ми отиди при баба ти и дядо ти отново. Ако пък не можеш просто прекарвай деня си при приятелите си и се връщай вечерта, за да се засичате с ваште :|

AFT
05-17-2007, 15:13
Същото е и при мен.Може да ги е ударила критическата. :shock: Просто са непоносими.Постоянно се заяждат,викат ми и на мен също ми се карат ако изкарам 5 в училище.Уча по цял ден и вечер сядам на компютъра за малко,те се прибират точно когато аз сядам и почват да ми се карат,че не уча,че само стоя на компютъра ... а бе просто ми иде да се махна и да не се върна!
Но да не се увличам.Аз съм пробвала доста методи,за да престанат,но без успех.Твоите като гледам не са по-различни от моите родители,за това не знам какъв съвет точно да ти дам.Опитай се да поговориш с тях (както казаха вече),може пък при теб да потръгне.
Айде успех и да кажеш какво е станало!!! :wink:

Presley
05-17-2007, 16:34
Еми и аэ много се карам с наще,ама те вечер като си дойдат и аэ гледам да си седу само в стаята,эа да не става цирк...!Раэбирам те чудесно...!Да ти кажа няма некаква гаранция,каквото и да опиташ-може да проработи,може и да няма никакъв ефект!Неэнам ваще на колко са,но да не би да ги е хванала критическата?Ако е така ще трябва да си по-търпелива и да се съгласяваш,эа да не ги нервираш...!Опитай с един тих и спокоен раэговор и им кажи да се отнасят малко по-добре с теб...обясни им го беэ да викаш или да се нервиш(поне не го покаэвай)!
Желая ти успех!

WILD FLOWER
05-17-2007, 16:57
opitvala sam da govoria s tiax no te izlizat s nomera kak moze takova neshto nishto ne sme napravili grizim se za teb i t.n. V interes na istinata nikoga ne sam gi useshtala kato roditeli zashtoto nikoga ne sa me obichali istinski. a kolkoto do maika mi 100% sam sigurna che mi zavizda zashtoto sam po dobra ot neia. V ezicite v peeneto v tialoto tia postoianno se opitva da otsdlabne kato pazi dieta max.6 dni i zapochne da iade po staro mu. i e mnogo ama mnogo suetna. No prosto kato govoria s tiax te ne me izslushvat i vinagi zaemat protivipoloznata na moiata pozicia na puk. Te prosto NE SA MI RODITELI I NIKOGA NIAMA DA BADAT