Влез

View Full Version : Maika mi ne e suglasna da imam motor

05-17-2007, 14:43
skoro 6te stavam na 16 i iskam da si vzema nqkoe motor4e no ne skuter no maika mi vuzrazqva kogato tq 4ue motor sigurno si predstavq nqkoq ninjda karana ot Rosi no kolkoto i da i obqsnavam motora koito mi e razre6eno ot zakona da karam e 10-15 puti po slab ot tezi koito vijda vseki den po ulicite da fu4at kazva 4e 6te se prebiq nqkade ili puk 4e nqma da moga da go karam az moga da karam ama kak da i kaja 4e sum karal 600 kubikov motor bez problemi :smt010
ba6ta mi e suglasen ama tq ne se dava

05-17-2007, 14:45
skoro 6te stavam na 16 i iskam da si vzema nqkoe motor4e no ne skuter no maika mi vuzrazqva kogato tq 4ue motor sigurno si predstavq nqkoq ninjda karana ot Rosi no kolkoto i da i obqsnavam motora koito mi e razre6eno ot zakona da karam e 10-15 puti po slab ot tezi koito vijda vseki den po ulicite da fu4at kazva 4e 6te se prebiq nqkade ili puk 4e nqma da moga da go karam az moga da karam ama kak da i kaja 4e sum karal 600 kubikov motor bez problemi :smt010

:smt017

05-17-2007, 15:58
Скъпи приятелю и те ще станеш един от ХВЪРЧАЩИТЕ ДОНОРИ!мн ясно че няма мотор ти не си добре

05-17-2007, 16:47
da s 50 max 100 kubika sum napravo letq6tiq holandec motor sum karal tolkova mnogo i sum siguren v umeniqta si ba6ta mi e za toi mi ugajda s takiva glezotiika imam atv no motora ne e su6toto nqma kak da i obqsnq 4e daje atv-to ili MTB-to koeto imam sa po opasni ot motora

assd
05-17-2007, 16:51
еми земи си кво те бърка майка ти, баща ти нали е шефа вкъщи - щом ти дава, взимай го и газ :D

KYOKUSHIN girl
05-17-2007, 19:28
e pa shto da ne dava moito mom4e e na 12 i ima motor i to ot golemite i si go kara po nivite a iz ulicite se pridvijva s edno malko motor4e ama mn malko . ama pak e prava maika ti shtot e opasno :-k moq vednaj padna s stariq motor i go natroshi ama slava bogu samo motora postrada i posle mu vikam abe dete (po golqma sam ot nego) she se obiesh . ama toi ne slusha i taka stroshi 2 motora rakata si i se zdobi s 4isto novi sinini
ta az tipi4no v moi stil se otklonih ot temata i v zaklio4enie shte kaja 4e maika ti MOJEBI e prava dokaji i 4e moje da ti ima doverie

05-18-2007, 06:51
kak da i go dokaja kato podkaram nqkoi zvqr na edna guma li kak
vinagi se pazq i ATV-to i MTB-to si gi karam s kaska e ekip prigoden za tova bezopasnostta za men e na purvo mqsto ama tq ne e suglasnakato doide vremem za kla ne mi se misli ve4e kvo 6te pravq

05-21-2007, 15:21
dnes vzeh motora na edin priqtel i vikanh edin priqtel sus edin 1000 kubikov i demonstrirah na maika mi kolko po slab e motora koito iskam povozi se i na dvata sedq misli misli i kaza 4e vse o6te e protiv ohhhhhhhhh boje ne izdurjam ve4e ](*,) ](*,) ](*,)

d0n't_Th1nk
05-23-2007, 07:29
Хаха на мен ми се случи абсолютно същото..в края на 6-ти клас..майка ми не даваше а баща ми ми даваше...аз бях събрал парите..обаче накрая баща ми го купи,а майка ми кво?!Да го хвърли ли? :lol:

Alcohooligan
05-23-2007, 07:30
:smt010 :cry: :( :smt009

05-23-2007, 07:41
Хаха на мен ми се случи абсолютно същото..в края на 6-ти клас..майка ми не даваше а баща ми ми даваше...аз бях събрал парите..обаче накрая баща ми го купи,а майка ми кво?!Да го хвърли ли? :lol:
emi ubedihme q s ba6ta mi nai nakraq sled 3-dnevna ofanziva ve4e e suglasna daje me iznenada v4era sus edna kaska NOLAN bahto podaraka 300kinta

Offer*Nissim
05-23-2007, 10:42
и брат ми иска да си взима мотор... някяъв както ти каза ''звяр'' .. ама майката неще ..
та той си кара на един приятел мотора ..има си каска ..екипировка..
и майка ми няма кво да каже.. диша прахта и тва е

vra4ka
05-23-2007, 19:29
Какво се натискате всички за тези мотори?
Доста опасно е! Не е всичко игра!
Като майка ти не ти позволява явно има за какво!

05-23-2007, 19:37
mhm maika ti shte svikne az lichno si vzeh purviq na 11(ne che se fala) s maika si nqmah problemi no s baba mi dosta golemi ama se pak kakto kazaha gore tati e shefa :D na 13 vzeh dosta po golqm ot toq na 11 i togaa pak imashe malko mrunkaniq kude s toq golqm motor i t.n no ne karam iz grada...shtoto naistina e opasno..mnogo koli mnogo narod..kolata mi e po lesno ot motor shtoto s kola kukite ne te spirat dokato s motor si otekal...Nai vajnoto e da imash akul..shto nemash li si...nea dobre da se kachvash nito na motor nito na drugo mps.Uspeh :wink: