Влез

View Full Version : Любовта от пръв поглед???

loving_you_
05-17-2007, 15:00
Вярвате ли в нея??? Има ли изобщо такова нещо??? Случвало ли во се е??? :smt057

kofti_nick
05-17-2007, 15:03

ООоОоо , да има такова нещо 8-[ И ми се е случвало :::

GoLdy
05-17-2007, 15:09
еми аз по4ти винаги така се влюбвам
мн е яко 6тот незнае6 ни6то за 4ожека а го оби4а6 стра6но много ;)

Sh@d0w
05-17-2007, 15:13

ест че има но не трае дълго :-D

loving_you_
05-17-2007, 15:18

Защо пък да не трае дълго - при мен е трае вече почти година и половина :smt049

05-17-2007, 15:20
wednuj obeshtah na edin mnogo skup za men 4owek, 4e winagi kogato me popitat towa shte otgowarqm da :wink: taka che DA :smt016 mislq 4e ne mi se e slu4valo - ili pone ne lubow, moje bi po skoro nqkwo priwli4ane.. :roll:

Sh@d0w
05-17-2007, 15:21

Защо пък да не трае дълго - при мен е трае вече почти година и половина :smt049

хаха ти си късметлийка...ще видим след още толково дали ще се хвалиш...повярвай ми казвам ти го от личен опит-любовта от пръв поглед е красива,изпълнена с мн чувства но винаги свършва без happyend (тва си е лично мое убеждение)

mar4eto_vn
05-17-2007, 15:22
gore bqh az :lol:

loving_you_
05-17-2007, 15:27
хаха ти си късметлийка...ще видим след още толково дали ще се хвалиш...повярвай ми казвам ти го от личен опит-любовта от пръв поглед е красива,изпълнена с мн чувства но винаги свършва без happyend (тва си е лично мое убеждение)

Е въпреки всичко се надявам при мен да си остане все така прекрасно. Въпреки че може и да си прав, но все пак... :)

Presley
05-17-2007, 15:29
Вярвам!Има я!

Sh@d0w
05-17-2007, 15:33
Е въпреки всичко се надявам при мен да си остане все така прекрасно. Въпреки че може и да си прав, но все пак... :)

loving_you_ искренно се надявам ти да не изпиташ това което изпитах аз
:wink: късмет

krisi_pisi
05-17-2007, 15:51
Ооо..да има я тази любов за съжаление.Изпитала съм я.1 година и 8 месеца бях с него.И аз както и други сигурно съм си мислела "обичам го много и винаги ще го обичам" но изобщо не е така по добре да се влюбиш в човек който познаваш добре а не в някой непознат ...защото винаги изникват неща който не си знаел за него и става лошо почти винаги ги има..така че има си я тая любов но не е истинка! това ми е моето мнение

_[LiFe-StiLe]_F
05-17-2007, 15:54
не съм се влюбвала от пръв поглед... но един човек ми казваше, че му се е случило със мен... и този човек се оказа една огромна лъжа... в какво да вярвам?! любов?! то няма любов, та камо ли любов от пръв поглед

malkoto_sladur4e
05-17-2007, 16:01
Ами с моя приятел беше точно любов от пръв поглед 8-[ :D

krisi_pisi
05-17-2007, 16:07
_F]не съм се влюбвала от пръв поглед... но един човек ми казваше, че му се е случило със мен... и този човек се оказа една огромна лъжа... в какво да вярвам?! любов?! то няма любов, та камо ли любов от пръв поглед

съгласна съм с теб!

loving_you_
05-17-2007, 16:08
Ооо..да има я тази любов за съжаление.Изпитала съм я.1 година и 8 месеца бях с него.И аз както и други сигурно съм си мислела "обичам го много и винаги ще го обичам" но изобщо не е така по добре да се влюбиш в човек който познаваш добре а не в някой непознат ...защото винаги изникват неща който не си знаел за него и става лошо почти винаги ги има..така че има си я тая любов но не е истинка! това ми е моето мнение

Не знам - поне при мен не е така(е, поне за сега :) ). С бившото ми гадже се познавахме много добре (даже преди да тръгнем си бяхме приятели), но мога да кажа, че връзката ни изобщо не беше толкова хубава и се разделихме по много гаден начин... Така че за моманта любовта от пръв поглед ми се струва много по-прекрасна :) :) :)

krisi_pisi
05-17-2007, 16:18

Не знам - поне при мен не е така(е, поне за сега :) ). С бившото ми гадже се познавахме много добре (даже преди да тръгнем си бяхме приятели), но мога да кажа, че връзката ни изобщо не беше толкова хубава и се разделихме по много гаден начин... Така че за моманта любовта от пръв поглед ми се струва много по-прекрасна :) :) :)

Ами радвай се разбира се :) ...но ти казвам само за да знаеш какво те чака а то не е нещо хубаво но както и да е всеки има право на избор :wink:

koalka
05-17-2007, 17:35
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=80808&highlight=pruv+pogled
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=81229&highlight=pruv+pogled
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=68711&highlight=pruv+pogled
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60741&highlight=pruv+pogled

Тези теми ще ти отговорят по-добре на въпроса, а и няма смисъл една тема да се разисква няколко пъти.