Влез

View Full Version : Приятелят ми е сериозен, но на мен ми се е6е с друг

Маргарита*
05-18-2007, 12:57
Имам много сериозен приятел. С него съм от 3 години, вече станах на 18, значи почти от 15 годишна. До сега никаго не съм му изневерявала и не съм била с друг мъж.
От известно време обаче около мен има едно момче, което страшно много ме провокира, чисто сексуално.
Знам, че с него няма да имам връзка, защото той е рус синеок женкар и кyрварин, те обикновено тоя тип мъже са такива. Та мисълта ми е, дали ще направя грешка ако опитам с него или пък няма нищо лошо дори да е само за веднъж? Просто си задавам този въпрос от известно време.

05-18-2007, 12:58
a be na 18 s tri godishna vrazka i govori sa sex za edna vecehr

kupi si vibrator po dobre

gafinka
05-18-2007, 13:00
ne go pravi nqma nikakuv smisul povqrvai mi

Sh@d0w
05-18-2007, 13:01
момиче като те кефи прави секс с него...пък после пусни друга тема как да обясниш на гаджето си какво си направила

Напълно разбираемо е желанието ти. Не се притенявай да се наебеш с някой друг. То неможе цял живот да бъдеш само на боб с кюфтета [-X

mi ako bqh na tvoe mqsto bih go napravil zashtoto mislq che na 18 godini e oshte ranna vyzrast za seriozni vryzki po- dobre sega si izjivei jivota..... vseki si ima mnenie =D>

MaKiNgMeCraZy
Знам, че с него няма да имам връзка, защото той е рус синеок женкар и кyрварин, те обикновено тоя тип мъже са такива.

М точно пък т'ва не е вярно ... моето гадже как може да е рус със сини очи и да не е женкар и курварин?!
И да ти кажа щом имаш 3 годишна връзка и някъФ те кефи и искаш само 1 път да се изчукаш с него .. стой си на задинка мила ... няма смисъл да си преебаваш връзката... :)

05-18-2007, 13:04
Напълно разбираемо е желанието ти. Не се притенявай да се наебеш с някой друг. То неможе цял живот да бъдеш само на боб с кюфтета [-X

=D> =D> =D>

Jose
05-18-2007, 13:14
По-добре НЕ [-X

05-18-2007, 13:33
Ako bqh na tvoe mqsto bih razkazala tva na m priqtelq mi-koi znae tvoq kakvo 6te te posavetva :wink:

MeTaL4eTo`f
05-18-2007, 13:40
Много егоистично от твоя страна !!! Ами приятеля ти ??? Не мислиш ли за него,как би се почувствал той ???

L0v3_suX
05-18-2007, 13:46
spored men ne si precakvai vryzkata za edna no6t sex.. ti sama kaza 4e onzi e kurvar. 6te te naebe i posle koi znae na kogo 6te se poxvali. 3 godini sa mn vreme no doverieto se gubi za 3 sec :!:

05-18-2007, 14:00
Може и да ме линчуват за това мнение, обаче трябва да видиш и другата страна на въпроса освен непреклонната вярност.
От гледна точка на модерната психология една жена не трябва да е цял живот с един-единствен мъж. Или както една психоложка ми даде съвет - никога не позволявай дъщеря ти да се омъжи за първия си мъж. Ако го направи, ти стори така, че да му изневери. Защото една жена трябва да има база за сравнение.
Изневярата е гадно нещо, признавам. Но само ако ги има определени условия. Ако си сигурна, че една нощ с него няма да тежи на твоята съвест, нито пък че гаджето ти ще разбере, то тогава действай... обаче внимавай нещата да не излезнат някъде другаде, където не си очаквала. Разнообразието в сексуалния живот е едно, а разрушаването на сериозна връзка - напълно различно. Ако ще го правиш, прави го с цел физическо удоволствие, никакво емоционално обвързване.

krem4et0
05-18-2007, 14:15
Аз не бих си легнала с някой просто така. за мен приятелят ми и връзката ни са преди всичко и бих пренебрегнала всеки сексуален или какъвто и да е намек. Ти реши сама за себе си. Кои сме ние да ти казваме какво да правиш с тялото и живота си?

Adwokat
05-18-2007, 14:57
Po dobre nedei nali si imash seriozen priqtel.. nqma nikva logika v tova deto si go napisala... :smt017