Влез

View Full Version : celuvka s ezik

pi4a123
05-19-2007, 13:16
kak se celuva s ezik pomignete hora pls ](*,)

cherinka
05-19-2007, 13:19
Вкарай си езика в едно шише и започни да го въртиш.
Ей така стаа.

wertyusa-f
05-19-2007, 13:23
Ами не става само с яденеее, трябва и акъл:)
Упражнявай се...например в една чашка сложи ледчета и започни с език да ги гониш и да се опитваш да ги докоснеш или вземи една ябълка, отхапи я и започни с език на отръпаното място да се упражняваш...

gafinka
05-19-2007, 13:24
to si idva samo be

[m!s$_k@pr!$]
05-19-2007, 13:32
ми вкарваш си езика в на другия устата и...квото стане и без да го мислиш дали се спряваш добре или не.

Kalincheto
05-19-2007, 14:04
Фани някоя какичка и я накарай да те научи.Ебахти въпроса хаха :smt005

cacegka_3a_cekc
05-19-2007, 14:16
to si ti idva otvatre be..kat si pahne6 ezika i 6te razbere6 :smt005

neli_15_sexy
05-19-2007, 14:17
na men parvia mina mnogo dobre dori moeto gadje ne razbra 4e nikoga ne sam se celuvala a i ima mnogo temi kato tazi kasmet ne se pritesniavai ni6to niama spoko 4ao :-D :-D :-D :-D

БуМи
05-25-2007, 07:15
Може и на дланта на ръката...

bebito0o
05-25-2007, 07:21
omruzna mi ot devstveni ezici aaxax :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt011

05-25-2007, 07:24
:smt008

05-25-2007, 12:06
Emi na men purvata mi celuvka be6e s ezik i 4estno da ti kaja vs si doide ot samosebesi nqma ot kakvo da se strahuva6..Puha6 ezika v na dr ustata i gotovo ot tam natatuk sam 6te razbere6 kvo da pravi6 ;) Uspeh :smt004

ГостЪТ
05-25-2007, 12:54
Emi na men purvata mi celuvka be6e s ezik i 4estno da ti kaja vs si doide ot samosebesi nqma ot kakvo da se strahuva6..Puha6 ezika v na dr ustata i gotovo ot tam natatuk sam 6te razbere6 kvo da pravi6 ;) Uspeh :smt004

Забрави всички глупости описани по-горе и се слушай в това! По-добре нямаше как да го кажа дори аз. lol Универсален съвет - гони му езикът. Сериозно! Btw, само да ти кажа предварително, че е твърде вероятно, ако ти сама не го споменеш изрично той въобще и да не се досети, че ти е за първи път... целувката, де. lol Има хора, които и след 5-тия си партньор не могат да се целуват добре, така че това да ти е проблемът. Спокойно!

slOw
05-25-2007, 13:25
опитай се да си вкараш езика в гъзъ и върти, така става !

05-25-2007, 13:42
опитай се да си вкараш езика в гъзъ и върти, така става !

Не го слушай - така ще заприличаш на него! Даже още по-зле, на него аз като пръцнах му дадох тласък, та излезе езикът му от гъза ми.

silver_angel
05-25-2007, 13:55
samo da pitam za6to postna temata v razdel `sex` ???

Deni4ka93
05-25-2007, 13:58
Фани някоя какичка и я накарай да те научи.Ебахти въпроса хаха :smt005

+1
Аз научих едно момче.Не се гордея,ама поне му помогнах...

Sh@d0w
05-25-2007, 15:10
Френската целувка включва език. Какво Вие ще правите с него или какво ще прави тя с нейния език е въпрос на предпочитания. Наричат целувката "френска", защото се е появила при едновремешните (уж) целомъдрени французи, които я използвали като заместител на половия акт. За френската целувка имам една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че венерическите болести не се предават чрез нея (противно на общественото мнение), освен ако нямате ранички в устата си... Лошата новина е, че трудно става добре от първия път и може дори да Ви се наложат малко тренировки "на сухо".

Е, всъщност това не е чак толкова фатално. Потренирайте например върху ръката си... Още... Е, така е по-добре, но мисля, че е нужна още малко тренировка.

Да речем, че сте тренирали 15-тина минути и вече сте усвоили кое би било най-приятно за любимия Ви човек. Наблегнете на устните, когато дойде великия момент, но също така "обходете" бузките, очите и шията... Ще свикнете с времето, не очаквайте да направите всичко идеално от първия път... Не отваряйте устата си прекалено много, защото партньорът Ви ще си помисли, че ще го изядете. Прекалено свитите уста, също не са приятни за целуване. Оптималното отваряне е като за буквата "ъ". Също така не вкарвайте езика си много навътре - неприятно е, а и няма смисъл - най-чувствителен е върхът на езика.

Предимно за момчета Ето един номер, който е само за момчета - целувайте я от различни страни, сякаш се опитвате да я изпиете с устни, печелите голяма червена точка и ако хванете леко брадичката и или пък ако има дълга коса, вплетете пръстите си в нейната грива... Обстановката също трябва да е романтична и Вие сте човекът, който трябва да я избере.

Предимно за момичета Е, няма да подминавам и дамите, разбира се. При Вас нещата са по-лесни - просто обвийте ръце около врата му и се отдайте на неговите ласки. Няма нищо лошо, ако Вие сте активна, разбира се, но ако не знаете какво да правите, по-добре оставете партньора си. Вашата червена точка е да се сгушите в него след целувката.

Френската целувка може да прерастне в истинска любовна игра, но особено възбуждащо е да прокарате език по ушната мида на партньора, под мишниците му или дори и на по-интимни места. За по-срамежливите предлагам една "захапваща" целувка, която обаче не бива да е болезнена. Просто захапете леко шията на партньора си. И помнете: вие не сте вампир. Просто се целувайте съвсем естествено и в един момент отворете малко повече устата си и се спуснете надолу към шията му/и, като леко захапвате кожата на партньора си.

Може би има хора, които се чудят защо френската и "захапващата" целувка са нужни. Ами много просто - иначе просто допирате устни и изглеждате като две хлапета отстрани... Е, ако Ви харесва, продължавайте, но ако искате да бъдете наистина добър... ъъъ... как се нарича това... целувач, може би... то започнете да ги практикувате. Нужно е само много желание и малко смелост.

Ако Ви е много смешно да се пулите един срещу друг, затворете очи и се целунете... Успех!

vesito_gb
05-27-2007, 00:24
ами тя просто се случва и е мн по вълнуваща от вс сухи тренировки предложени тук;)иначе 4исто теоретически общо взето си въртиш езика;)пробвай със смукалка примерно или си върти дъвка из устата:)аиде успех

05-27-2007, 01:36
искаш ли да ти предоставя хуя си да се понаучиш :smt005

05-27-2007, 09:25
mi kak stava li? iskam da ti kaja 4e to ot samosebesi si idva kogato po4ne6 da se celuva6 6te razbere6 smi nqma nijda ot trenirovki i t samo si idva spox

6o6kotooo
05-27-2007, 09:37
ххххххххх емии то си идва от вътре смисъл няма определен начин върти там езика и готооо :-D :-D :-D земи някой ти помогне ако несхващаш ;) :-D

asssss
05-27-2007, 16:19
da ty kaja 1 ne se 6a6kai ne e 4ak tolkova trudnio 4e nqma samo da si doide nqma zna4i otpuska66 se mn e vajno da ne se stqga6 posle otvara6 ustata ama ne vse 1 6te qde6 partniora prili4no q otvarq6 posle puska6 ezek ama ne do garloto mu prosto ztyga6 do negoviq ezik i zapo4va6 da oblizva6 varjha na ezika mu s tvioq vrah i VARHA a ne drugi 4asty a i je da ivatr6va6 dvijenie s ustnite se edno si riba tva e ob6to vzeto ne e trudno trqq ty praktyka Rolling Eyes Rolling Eyes Liar Applause Applause Mr. Green Shocked Very Happy
Върнете се в началото

piFka_LP
05-27-2007, 16:20
Няма точен начин за целувка с език всеки се целува различно :) вкарваш си езика и въртиш :P