PDA

View Full Version : регната съм,но ме е срам от тази тема!

тъпо_момиче
05-19-2007, 20:42
Започнах да си пиша с едно момче от нашето даскало по скайп.Стана ми супер добър приятел,но една приятелка запозна да го харесва.Той започна да ме харесва,а аз към него малки симпатии изпитвах.Но реших да съм толерантна и дадох скайп на момчето на момичето.Те се опознаха и сега са заедно.Адски много ревнувам и нз какво да правя!
Той ми каза,че съм му била временно увлечение и иска сега да сме приятели ама вече не ми пише в скаъп

ПЛС ХЕЛП!

vvs_go
05-19-2007, 20:49
vzemi se v ryce ako ne az 6te te vzema ama za kratko 6tot me boli krysta osven ako mi kupi6 kosmodisk

Slave4You
05-19-2007, 20:51
Ами виж в тоя живот има 2 вида хора-тея които поставят приятелите си на първо място и тези които гледат своите нужди и се борят за да постигнат своето.Ти си от вторите.Такъв ти е характера.Такава си.Щом избираш да си такава няма кво да говорим.Само можеш да се радваш че си направила нещо добро спрямо някой друг.Щом са заедно не можеш да ги разделиш.Гледай да не ходиш там дето ходят те,но щом сте от едно даскало ще е трудно.Хвани си гадже за да ти стане по леко. :wink:

wertyusa-f
05-19-2007, 20:52
Мисля че не бива да се притесняваш, след като той така ти е казал, че си му "временно увлечение"...би трябвало да ти стане безразличен.
Спокойно....ще ти мине.Опитвай се да не мислиш за това, нека си ходят заедно, а ти се оглеждай за нещо по-ново.Вярваш ли в кармата?Може би не е за теб това момче.Аз лично си мисля, че изобщо не е джентълменско да постъпи така и да спре да ти пише.Блокирай го на скайп(не бъди глупачката, която чака цяла нощ той да й пише), и ако те попита защо, отвърни му, че не желаеш просто да си черната овца в чуждата връзка и пряко му кажи, че е постъпил с теб грубо с изразите си.

denislav.92
05-19-2007, 20:53
ТЪПА ОВЦА!Като ти е гадно, нека ти сега!Нека ти!Накарай ги да се чифтосат пред теб и ти вземи и изпери чершафите след това!

tranceaddicted
05-19-2007, 21:01
Наистина мн тъпо от негова страна че е постъпил така, но в случая ти трябва да го превъзмогнеш и да го забравиш и най добрия начин е както вече някой каза да си намерих приятел.

vikipf
05-19-2007, 21:25
ТЪПА ОВЦА!Като ти е гадно, нека ти сега!Нека ти!Накарай ги да се чифтосат пред теб и ти вземи и изпери чершафите след това!
ФЪК бееееееееее... :smt011
Често се случва... Но няма кво да се бунтуваш... Щом вече са заедно не ги разделяй нека бъдат щастливи... Аи помисли ти си ги събрала... Няма да е честно да ги разделиш...

nqkafsi_tam
05-19-2007, 21:28
probvai da im go kaje6 :)

terranova
05-19-2007, 22:24
Tctctctc....toi toq mn typo e postypil .... basi uj te haresvam posle vidql drugata i aideee noo takyv e jivota ti pyk kvo se pritesnvqahs nalii uj samo ti bil simpatichen...zaebi go nameri nqkoi drug vse trqq ima nqkoi i + tfa i da si go vyrnesh tozi kato gledam veche ti e zabil noj v gyrba i nikoga nqma da mojesh da si sig . dali nqma da go napravi pak ...! Zatfa macko nameri nqkoi dr pich :)

тъпо_момиче
05-20-2007, 09:59
Баси!Верно няма да ми пука вече...ще се правя на мнг радостна за тях като ми говори приятелката ми колко са щастливи,как са се гушкали в дъжда...пфу направо ми иде да ги напсувам и двамата като говорят така! :smt013

BAYO
05-20-2007, 10:48
Баси!Верно няма да ми пука вече...ще се правя на мнг радостна за тях като ми говори приятелката ми колко са щастливи,как са се гушкали в дъжда...пфу направо ми иде да ги напсувам и двамата като говорят така! :smt013

Добре си постъпила, ти си истинска приятелка. Не съжалявай. Ще ти се върне двойно доброто, което си сторила. :::

Disrespect
05-20-2007, 10:52
тя е постъпила по-тъпо...нали си го харесвала?! след като знаеш че тя го е харесвала и същевременно ти също за кво по дяволите си й дала скайпа му!? ше съжаляваш ся два три дена и тва ше е...край

Digital
05-20-2007, 12:15
Започнах да си пиша с едно момче от нашето даскало по скайп.Стана ми супер добър приятел,но една приятелка запозна да го харесва.Той започна да ме харесва,а аз към него малки симпатии изпитвах.Но реших да съм толерантна и дадох скайп на момчето на момичето.Те се опознаха и сега са заедно.Адски много ревнувам и нз какво да правя!
Той ми каза,че съм му била временно увлечение и иска сега да сме приятели ама вече не ми пише в скаъп

ПЛС ХЕЛП!
Момиче което си признава че е тъпо е умно момиче. =)

Valento
05-20-2007, 12:37
Начи не е единствения има много момчета които може да ти допаднат повече от колкото той! :::

sherry
05-20-2007, 12:50
За мен всичко е свършило.
Той е казал, че си била нещо моментно, не се надявай на обичта му.
А ти си ми много интересна! Хем се правиш на благородна, давайки му името на момичето, хем сега, когато са заедно, се дърпаш от думите си и искаш да го имаш.

Давай напред и не се опитвай да бъдеш с него.

koalka
05-20-2007, 18:37
По-добре го забрави и не гледай на него като на нещо повече.Знам, че хич не е лесно, но се опитай, защото така сега страдаш много повече.