PDA

View Full Version : Moderated:Харесвам приятеля му

TyJnO_FfF-ChE
05-20-2007, 16:03
Здравйте!
Имам 1 проблем и реших да ви попитам какво да направя,понеже немога да измисля :(
Значи ходя с 1 момче от ч месец...той много ме обича обаче аз не отвръщам на неговите чувства
Влюбена съм в неговия най-добър приятел и затова се чувствам адски гадно,понеже ще е много кофти да го зарежа и след време да тръгна с невия фр.
Така..значи от 1 приятелка разбрах че и неговия фр.аз не съм му безразлична..а и то си личи понеже
в компанията кат сме заедно всички той ме гледа постоянно , опитва се да ме заговори , пред гаджето ми говори за мен и т.н.
плс кажете ко да направя....а ако зарежа моя фр и тръгна с тфа момче ще се чувствам много кофти че така е станало
плс дайте някви савети
Довиждане и мерци предварително :)

Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!

Sh@d0w
05-20-2007, 16:06
мисля че ти самата трябва да направиш избора защото все пак каквото и да решиш то си е за теб....ако искаш съвет седни и помисли малко ако е нужно се съберете да го обсъдите и да се изясните заедно

lamzzzercho
05-20-2007, 16:14
що не се пробваш с двамата а :) (селската мечта хоНДА) :lol:
Довиждане и мерЦи

malkoto_sladur4e
05-20-2007, 16:15
Ооо,не не не! [-X Много ще е гадно да тръгнеш с приятеля на гаджето ти (което много те обича)...според мен трябва да зарежеш гаджето си (щом казваш,че не го обичаш),но не трябва и да се замесваш с приятеля му! :wink:

TyJnO_FfF-ChE
05-20-2007, 16:21
m kak da ne se zanimavam s negoviq fr kato napravo sum luda po nego :(

HYPE
05-20-2007, 16:28
m kak da ne se zanimavam s negoviq fr kato napravo sum luda po nego :(

късаш с единия и тръгваш с другия! Само че ако те са наистина добри приятели може пъкления ти план да се издъни и да си останеш самичка, което е доста вероятно да се случи.

05-20-2007, 16:43
taq tema e za razdel LUBOV....ne se nau4ihte zna4i.........

adidas
05-20-2007, 17:18
i da se razdelite nedei trygva s negoviq fr ... mn gadno shte se pochuvstva segashniq ti pr ... sled vreme moje , ako oshte imash nqkakvi sinpatii

†Bloody~Love†
05-20-2007, 18:13
щом обичаш тва момче тръгваш с него (ако му е толкова добър приятел нямаше да те сваля )

InvaiDeR
05-20-2007, 23:53
taq tema ne e za tuk! [-X

Jose
05-21-2007, 04:51
InvaiDeR сложи си по-голям аватар :smt062 А по темата ти сама трябва да резбереш какво исакш и тогава ..... :wink:

marina star
05-21-2007, 06:54
ostavi gi i dvamata,gadjeto ti,za6toto ne si vlubena i samo se izma4va6,a priqtelqt mu,za da ne stavat skandali i da ne gi skara6 dvamata,koeto e po-lo6oto

mechtaq_za_teb
05-21-2007, 07:13
Nqma smisal da si s gajeto si 6tom go lajesh za 4uvstavta si.Mnogo 6te e kofti da go zarejesh i da tragnesh s priqtelq mu.Prosto i v dvata slu4aq se polu4ava gadno...no ti si reshavash kakvo da pravish.

vikipf
05-21-2007, 07:21
Щом не изпитваш чувства към гаджето го режи... Аз имах същия проблем, но хубавото при мен беше, че те са мн добри приятели, но живеят на двата края на София... Ето какво направих аз... (МНОГО ТЪПО ПОСТЪПИХ)... Казах на гаджето,че вече не го обичам... И няма защо да сме заедно, щом е така... Продължих да се забивам с приятеля му... След 1 месец той скъса с гаджетата си
( :shock: ) и аз тръгнах с него... Написах си на скайпа, че го обичам... Бившето видя... Помисли си, че ходя с другия ооще от както бях с него... Каза, че ме мрази... Каза, че съм к*4ка... Бившето обаче си остана фр с гаджето ми... Дори му пълни главата с глупусти, че съм имала други гаджета.. Нз си кво...
Сама си вади изводи от мойта историйка...