Влез

View Full Version : Ne se kazva "SBOGOM" prosto taka!

ot4aqn0^f
05-21-2007, 09:08
Hora problemat mi moje da vi se stori adski banalen,oba4e za men si e izklu4itelno seriozen. :smt010
Naskoro skasah s priqtelq si.Dokato hodihme se 4ustvah kato v raq,bqh mn shtastliva,mnogo go obi4ah.Ponqkoga se zamislqh kakvo li shte stane ako se razdelim,dali shte moga da jiveq bez nego.Eto 4e tova stana.
Problema mi e 4e ne moga da si go izbiq ot glavata :smt009 Toi ne beshe kato drugite,mom4e za po 1 sedmica,be6e seriozen,mom4e koeto misli6e kak da mi e dobre i znae6e kakvo iskam.
Sviknah s nego i sega izvednaj nego go nqma da me uteshi.Ni6to ne e sa6toto,dori az ne sam sa6tata.
Dori ne razbrah zashto se razdelihme,uj be6e po vzaimno saglasie oba4e ot moq strana ne be6e to4no taka,za6toto go obi4am.Kogato kasahme i toi mi obqsnqva6e zashto stava taka...az ne bqh na sebe si i dori ne pomnq polovinata ne6ta koito mi kaza.Vsi4ko stanalo,zashtoto mu omraznala ot teq gluposti,spre4kvaniq,narqnqvala sam go po na4ina po koito se darja(interesno kak,ni6to ne bqh napravila) ... :smt010 I neznam,spored men si4ko si be6e tapo opravdanie,no pyk tolkova vreme zaedno zashto?Zashto da me laje?
Ufff ulqh se napravo,no kakvo da pravq :smt013 Qd me e 4e ne6tata svarshiha taka,4e ne sam s nego,nqma i da bada.Qd me e 4e 6te doide den v koito 6te go vidq 6tastliv s nqkoq druga i togava totalno shte mi se razbie celiq jivot :smt011
Znam 4e 6te mi kajete 4e jivota prodaljava,4e 6te sre6tna drug,4e ni6to ne svarshva s edno mom4e.E da taka e...ama kakvo stava kogato si go povtarqm vseki poreden den minimum po 1000 pati i ne moga da go osaznaq?Kakvo stava kogato si vluben i ne mojesh da spresh da misli6 za tozi tolkova specialen 4ovek?
:smt010 :smt010 :smt010 Egati jivota...banalno e znam.No za men be6e istinsko prejivqvane,i sega si4ko ruhna prosto ei taka. :smt010

Тъжна
05-21-2007, 09:22
И аз съм в същото положение, само че с една разлика, слушам за другата непрекъснато! Но сега най-важното е приятелите ти да са до теб, може би има човек, твой приятел който познава и двамата и лесно може да те успокои и да ти каже защо става така... Ако не то поне привтелите дават подкрепа и са до теб каквото и да става!

mid_get
05-21-2007, 09:27
Мила, ти сама го каза - живота не свършва с едно мом4е [-X :wink: Боли те, чувстваш се гадно, но с времето това ще отшуми, казвам го от личен опит, попадала съм в идентична ситуация ;-) Просто прекалено малко време е изминало от раздялата ви, пък и не може всеки ден да мислиш за него и да о4аква6, 4е 6те го забрави6 ей така :) Намери си някое занимание, което ще ти пре4и да се терзае6 непрекъснато, например започни да тренираш някакъв спорт, излизай повече с приятели, изобщо запълни си времето с нещо различно от мисълта за него - ще видиш, че ще ти е лесно да го забравиш :smt006 И не след дълго вероятно ще намериш нова любов, и тогава, от дистанцията не времето, ще стигнеш сама до извода, че целия тормоз, който сама си налагаш, е бил напълно безсмислен :wink: Успехчета, мила :!: И горе главата :smt006

PerfectStrang3r
05-21-2007, 09:56
Разбирам как се чувстваш. Не е приятно. Аз, който имам приятелка.. на моменти се чувствам толкова разбит, че не знам, камо ли ти, която си го изгубила. Не поглеждай назад към него. Продължавах напред. Ще го преодолееш. Намери смисъл в нещо.. няма значение в какво.. приятели, учене, спорт.. разсейвай се повечко. Успех миличка.

Cvetkaaa
05-21-2007, 13:54
Emi mila i az moje da kaja che sm gore dolo v syshtata poziciq samo kydeto postoqnno se sravnqvam s drugata i postoqnno gledam "kolko se obichat" :smt011 i bqh predadena mnogo jestoko i LYGANA i moga da ti kaja che sled tolkova vreme oshte ne razbrah kato si imashe priqtelka, zashto me zalygvashe i mene i zashto stana sichku tfa ot koeto samo az stradam vseki den i che kakvoto i da ti kaje sm sig 90% che nqma da e cqlata istina i moje bi dori nqma da e istinata poradi koqto ste skysali.. za tova glavata gore.. znam che kato gi slushash tiq syveti si mislish.. da vsichki taka kazvat ama ne e tolko lesno.. te ne me razbirat .. no povqrvai razbirame te .. ili pone povecheto ..
S dve ryce sm za sporta i priqtelite koito shte ti pomognat da mislish mnogo po- malko za nego i da preodoleesh vsichko mnogo po- lesno .. az primerno zapochnah da hodq na fitnes i da izl po-chesto i ne mislq postoqnno za nego :smt016 .. Uspeh :wink:

malkoto_sladur4e
05-21-2007, 14:13
В момента си имам достатъчно мъка в любовта,че да утешавам и тебе! :( :smt010

05-21-2007, 14:45
Не знам кво ти е нямам такива проблеми нямам такива мъки но ако бях на твое място щях да са заколя с трион няма е лъжа с мачете щеше да е

05-21-2007, 19:57
malkoto_sladur4e
В момента си имам достатъчно мъка в любовта,че да утешавам и тебе! Sad

Мн си тъпа ма.Всеки си има проблеми ама няма нужда така да обезкуражаваш момичето

05-21-2007, 20:03
:smt005 :smt005 :smt005 Мнооогоооо яка темааааа!! :smt005

fantasigirl
05-21-2007, 20:09
Predpolagam kolko ti e trudno i nqma da te luja,4e spored men 6te mine dulgo vreme dokato go zabravi6.Horata kazvat-vsqko zlo za dobro,moje i v tvoq slu4ai da e taka.Moq suvet e 4e kakvoto e imalo da stane meju vas ve4e e stanalo-sega se opitai da produlji6 napred,da se opita6 da jivee6 bez nego.Nqma da si nito purvata,nito poslednata,na koqto tova se e slu4ili.Ne gubi nadejda,6te se poqvi drug.Stegni se i gledai napred!!! :)

ОБЪРКАНА
05-21-2007, 21:06
Значи,ходих с едно момче-обичала съм го винаги,израснали сме един до друг,той ми беше 1ят мъж в живота.Скъсах с него след 3 месечна връзка и почти веднага започнах да се срещам с друго момче А. ,напълно различно от детската ми любов. А. изпада в някакви странни настроения ,скарваме се много лошо и всеки път се разделяме уж завинаги.Но при последното ни пререкание,аз се видях с детската ми любов и правих секс с него.На следващия ден се сдобрих с А. , и забравих за дет. любов,но той ми се обади ....И мисля че иска пак да сме заедно .Не знам какво да правя,наистина съм много объркана,при всяко скарване ли ще бягам при 1ят.не искам да използвам никой,не искам да лъжа нито един от двамата.Та въпросът ми е ИЗНЕВЯРА ЛИ ДА СПИШ С БИВШИЯ КОГАТО СИ "СКЪСАЛ" С НАСТОЯЩОТО ГАДЖЕ?

П.П:в момента съм с А. но до следващото ни голямо скарване.И след това наистина нз какво ще правя.

BAYO
05-22-2007, 10:09
Стискай зъби и тва е. Животът е гаден, тъпо, банално , РЕАЛНО. Опитай се да превъзмогнеш тва нещо, ще ти олекне. Не се затваряй, не спирай да се социализираш с приятели, излизай ... тва мога да ти дам кат съвет.