Влез

View Full Version : как да му кажа че не съм в настроение за секс

haylyn(f)
05-21-2007, 09:20
Приятелят ми е на 22,а аз съм на 16.Сексуалния ни живот е ОК отвсякъде - нямаме никакви проблеми с възбудимост и т.н.НО,понякога просто не ми се прави секс.А той изглежда се чувства обиден или мисли,че не го желая когато не искам секс.Но това не е вярно,просто има моменти когато не съм в настроение.Какво да правя и как да му кажа?Всеки път като не искам,се чувствам виновна...

BeautifulWorld
05-21-2007, 09:25
Не трябва да се чувстваш виновна, че не ти се прави секс в момента. Кажи му "Просто не ми се прави секс в момента, няма някаква конкретна причина" Той трябва да те разбере. Аз не съм имала проблеми с моя приятел като му кажа. Е, не е особено въудошевен, но не протестира.

gafinka
05-21-2007, 09:32
ne se pritesnqvai prosto mu kaji ''sladki64e,sega ne mi se pravi sex.izmorena sum''ili ne6to podobno toi 6te trqbva da te razbere

t aZ that u r kissin'
05-21-2007, 09:38
Ne trqbva da se 4uvstva6 vinovna.Obqsni mu po nai0podhodq6tiq na4in kak se 4uvstva6,kaji mu 4e ne e zaradi nego samiq,a za6toto si umorena ili 4e prosto iska6 ponqkoga da si s nego i bez da pravite sex.Ako naistina darji na teb 6te te razbere :::

`Death`Whore``
05-21-2007, 10:05
Аз отказах секс на мъжа само след едно обилно ядене - болеше ме коремът и беше много подут. Ако си мнооого изморена или има сериозен проблем - починал роднина или нещо подобно, е нормално да не искаш секс, но иначе неговите ласки би трябвало лесно да те накарат да го пожелаеш.

bebito0o
05-21-2007, 10:23
kaji mu 4e te boli glavata :smt013

B1ZzY
05-21-2007, 10:44
Emi ako e puch prosto mu kaji sega ne sum v nastroenie ako moje da go otlojime i ako e svesno momcheto shte se suglasi :mrgreen: :wink:

malkoto_sladur4e
05-21-2007, 10:44
Ние с моя имахме същия пр..то не може да се нарече пр де...само че от моя страна...като се видехме аз исках мн секс.. :roll: Проблема е в него (както при мен с моя френд проблема беше при мен)...просто седнете и си поговорете по темата и му обесни,че си го искаш просто понякога не ти се прави секс :wink:

LilitoO
05-21-2007, 11:38
Не се чувствай обидена..ако правиш секс без желание или насила...може да с естигн едо там че да намразиш секса (тва го четох някаде наскоро :-k ) иначе най-добре просто поговорете тва винаги помага ако наистина иска да е с теб тва не би тр да е проблем!!! :)

gazarka
05-21-2007, 11:40
izmisli si 4e ima6 semeini problemi

Barbie
05-21-2007, 13:09
Принципно аз съм тази дето все напира за секс. Особено късно вечер - като си лягаме заедно просто няма начин да не ми се прави секс. Само дето той е цупльо - уморен, спи му се...тинтири-минтири. Така де, в крайна сметка, като не ще - не ще. Кротвам се и приемам, че иска да спи (тук имаме известни различия, понеже за мен сънят винаги е на последно място - колкото и да съм уморена, предпочитам да правя хиляда други неща вместо да спя). Сега пък обаче ми излезе с ново 20 - трябвало да направя нещо, за да го накарам да му се прави секс...и няма угодия (като го оставя да спи пита що не съм го провокирала, като тръгна да го закачам да правим секс "Спи ми се, гушни се тука в мене..."...мъже... :roll: ). Така де, ако някога на мен не ми се прави секс и кажа, че не искам, това ще значи, че имам сериозна причина и да не ме закача. Обясни на момчето ти, че не винаги се чувстваш в настроение за секс и наистина наблегни на факта, че това в никакъв случай не значи, че не го желаеш или че не го обичаш (така де, партньорът ти като се дърпа така понякога започваш да се чудиш какво не е наред...) Все ще свикне по някое време...

Schnitzer
05-21-2007, 13:28
Принципно аз съм тази дето все напира за секс. Особено късно вечер - като си лягаме заедно просто няма начин да не ми се прави секс. Само дето той е цупльо - уморен, спи му се...тинтири-минтири. Така де, в крайна сметка, като не ще - не ще. Кротвам се и приемам, че иска да спи (тук имаме известни различия, понеже за мен сънят винаги е на последно място - колкото и да съм уморена, предпочитам да правя хиляда други неща вместо да спя). Сега пък обаче ми излезе с ново 20 - трябвало да направя нещо, за да го накарам да му се прави секс...и няма угодия (като го оставя да спи пита що не съм го провокирала, като тръгна да го закачам да правим секс "Спи ми се, гушни се тука в мене..."...мъже... :roll: ). Така де, ако някога на мен не ми се прави секс и кажа, че не искам, това ще значи, че имам сериозна причина и да не ме закача. Обясни на момчето ти, че не винаги се чувстваш в настроение за секс и наистина наблегни на факта, че това в никакъв случай не значи, че не го желаеш или че не го обичаш (така де, партньорът ти като се дърпа така понякога започваш да се чудиш какво не е наред...) Все ще свикне по някое време...Перверзница :-D Твоя мъж е презадоволен от секс...аз дет не съм барал 8 месеца когато и да ме барнеш съм готов :-D а по темата-някои път го збараи и му докажи че си имаш и ти чувства и не винаги ти се прави секс.Да кажем някои път ако на теб ти се прави нещо а на него не му е кеф го дразни нарочно и ако ти се развика му го върни тъпкано за секса(в смисъл да те разбере) :-D Дано свърши работа :roll:

Barbie
05-21-2007, 13:42
Перверзница :-D Твоя мъж е презадоволен от секс...аз дет не съм барал 8 месеца когато и да ме барнеш съм готов :-D а по темата-някои път го збараи и му докажи че си имаш и ти чувства и не винаги ти се прави секс.Да кажем някои път ако на теб ти се прави нещо а на него не му е кеф го дразни нарочно и ако ти се развика му го върни тъпкано за секса(в смисъл да те разбере) :-D Дано свърши работа :roll:

С моя мъж се виждаме през 3 седмици, понеже уча в Милано. Аз като съм си при него винаги имам желание за секс. А на него му се спяло. :-s Така де, само веднъж му се случи да го оставя на мира и в крайна сметка да не правим секс...но иначе е голяма борба - той мрънка да заспивам, а на мен ми е скуууучно...и искам да си играя с негооо... Но след 4 дена съм си пак в София :-D (като се замисля...трабва да пусна темичка "Как да накарам мъжа да правим секс" :roll: )

Така де, мацка (авторката), разбирам приятеля ти, но те уверявам, че все ще се примири с положението. А ти не трябва да правиш секс, когато не си в настроение и не трябва да се чувстваш виновна.

RhytmiX
05-21-2007, 13:44
Kazva6 mu s tigan vurhu glavata :smt005 4e ne si v nastroenie hehe :smt005

InvaiDeR
05-21-2007, 13:52
emi .. kazvash mu che ne ti e do sex .. kakvo tolkova ? :D ili puk si ne raspolojena :-D
pak ako tolkos mn mu se ebe , pratigo da si odari edna za drave :smt040 :smt040 :smt040

Schnitzer
05-21-2007, 14:07
Перверзница :-D Твоя мъж е презадоволен от секс...аз дет не съм барал 8 месеца когато и да ме барнеш съм готов :-D а по темата-някои път го збараи и му докажи че си имаш и ти чувства и не винаги ти се прави секс.Да кажем някои път ако на теб ти се прави нещо а на него не му е кеф го дразни нарочно и ако ти се развика му го върни тъпкано за секса(в смисъл да те разбере) :-D Дано свърши работа :roll:

С моя мъж се виждаме през 3 седмици, понеже уча в Милано. Аз като съм си при него винаги имам желание за секс. А на него му се спяло. :-s Така де, само веднъж му се случи да го оставя на мира и в крайна сметка да не правим секс...но иначе е голяма борба - той мрънка да заспивам, а на мен ми е скуууучно...и искам да си играя с негооо... Но след 4 дена съм си пак в София :-D (като се замисля...трабва да пусна темичка "Как да накарам мъжа да правим секс" :roll: )

Така де, мацка (авторката), разбирам приятеля ти, но те уверявам, че все ще се примири с положението. А ти не трябва да правиш секс, когато не си в настроение и не трябва да се чувстваш виновна.И аз искам такава кат теб :(

Barbie
05-21-2007, 15:45
И аз искам такава кат теб :(

Да, да, ясни сте ми мъжете. Ше си намериш мацка с голям...сексуален апетит (а смятам, че повечето момичета са точно така, тъй като е съвсем естествено)...и ша почнеш да се дърпаш - "Спи ми се, уморен съм, боли ме главаа..." :-D

fulldelight
05-21-2007, 16:04
Хм...просто му казваш, че не ти се прави - какво има да се цупи...стига да не го правиш ного често де. Нормално е да се сърди, ако му казваш всеки път, че не ти се прави....

VerryBerry
05-21-2007, 18:57
kratko,to4no,qsno-NE MI E DO SEKS! :smt019 i gotovo :wink:

iliqnfenka
05-21-2007, 19:06
Обясни тва, коет оябсни на нас ;)

Schnitzer
05-21-2007, 19:22
И аз искам такава кат теб :(

Да, да, ясни сте ми мъжете. Ше си намериш мацка с голям...сексуален апетит (а смятам, че повечето момичета са точно така, тъй като е съвсем естествено)...и ша почнеш да се дърпаш - "Спи ми се, уморен съм, боли ме главаа..." :-DАко е превърженичка на скачането или както му викат "яздене" няма да има никакъв проблем 8) :-D

krem4et0
05-22-2007, 08:30
Да,и аз и моя приятел сме точно така.
Обаче на мен не ми пука дали ще ми се разсърди,защото не ми се прави секс.
Не мога да правя секс насила.И му го казвам.
Той се прави на ударен,защото вече му е тъпо да си признае,че наистина няма за какво да ми се сърди,когато просто искам да си лежа и да цикля,да гледам в тавана,в телевизора,да го гушкам и да спя.
Иии така,аз му казвам "Съкровище,остави ме,не ми се прави секс,ела тук,гушни ме,подай марихуанката да я запаля,дай да я изпушим и просто да си лежим"
Той се цупи малко и после му минава.
Хех.Наистина...Що не му кажеш,че няма право да ти се сърди,защото просто невинаги искаш постоянно да правите секс?
Айде стига с тази марихуана, че вече стана банално. Трябва ли тя да присъства във всеки твой пост?

krem4et0
05-22-2007, 08:35

Така де, мацка (авторката), разбирам приятеля ти, но те уверявам, че все ще се примири с положението. А ти не трябва да правиш секс, когато не си в настроение и не трябва да се чувстваш виновна.
И моя ми излиза с номера, че му се спи. е, то сме правили преди това 1 или 2 пъти. Обаче да заспи няма как-нали трябва да ме изпрати до дома. за това той ляга, аз го прекрачвам отгоре, гушвам го и започвам да му говоря глупости, отърквайки се в него. А понякога съм по-директна-свалям му панталона и действам, независимо от това дали му се спи или не. Общо взето да заспи той не може, а и до секс не се стига, защото той наистина е капнал, ама мен задоволява по някакъв начин!

Barbie
05-22-2007, 08:44
И моя ми излиза с номера, че му се спи. е, то сме правили преди това 1 или 2 пъти. Обаче да заспи няма как-нали трябва да ме изпрати до дома. за това той ляга, аз го прекрачвам отгоре, гушвам го и започвам да му говоря глупости, отърквайки се в него. А понякога съм по-директна-свалям му панталона и действам, независимо от това дали му се спи или не. Общо взето да заспи той не може, а и до секс не се стига, защото той наистина е капнал, ама мен задоволява по някакъв начин!

И аз принципно го нападам, а той упорито се прави, че спи докато аз го целувам и го тормозя...докато накрая не му писне и не се примири, че ще правим секс. Ама друг път ме хваща, събаря ме до него и става голяма борба, за да се кротна... И двамата сме големи магарета :-)

krem4et0
05-22-2007, 08:53
Абе спи му се-за това малкия му щръкнал. Може ли да се възбуди-няма сън. А и както споменах аз си знам, че докато съм у тях той няма да заспи, защото аз няма как да се прибера, а това е равно на самоубийство за мен. за това може да си почива, ама грам не може да заспи. А след като лежим поне да правим нещо по-смислено.

Barbie
05-22-2007, 08:59
Абе спи му се-за това малкия му щръкнал. Може ли да се възбуди-няма сън. А и както споменах аз си знам, че докато съм у тях той няма да заспи, защото аз няма как да се прибера, а това е равно на самоубийство за мен. за това може да си почива, ама грам не може да заспи. А след като лежим поне да правим нещо по-смислено.

:-D Начинът ти на мислене ми допада. Само дето аз спя у приятеля ми и за мое най-голямо съжаление по някое време трябва да го оставя да спи. Пък и като ми каже, че не ще...рано или късно ми става неудобно да го карам.

05-22-2007, 09:17
към авторката: ми кажи му бе, нема да умреш!

а към момичетата, дето са незадоволени-> фанете си по някои потентен!! Имах чувството, че Пеги Bundy се оплаква, особено след изречението-> докато не се примири, че ще правим секс!

Barbie
05-22-2007, 09:23
към авторката: ми кажи му бе, нема да умреш!

а към момичетата, дето са незадоволени-> фанете си по някои потентен!! Имах чувството, че Пеги Bundy се оплаква, особено след изречението-> докато не се примири, че ще правим секс!

:-D Шегувам се, естествено. Любимото момче не си го сменям с никого. И къде съм се определила като незадоволена? Просто съм доста...енергична (особено когато на него му се спи, тогава съм най-свежа :-D ).

<black soul>
05-22-2007, 14:18
"как да му кажа че не съм в настроение за секс?"
- не съм в настроение за секс... друг път

krem4et0
05-23-2007, 06:55
Айде стига с тази марихуана, че вече стана банално. Трябва ли тя да присъства във всеки твой пост?

В постовете свързани с нормалното ми ежедневие и нещата,които ми се случват,да,задължително.
Както твоят приятел и това,че си много щастлива с него присъства във всеки твой.
Същото е. :-) .
не присъства, но дори и да е така, твоето съвсем не е поучително. Помисли си за миг кой чете това, което пишеш и какво си мисли. помисли си, че може да повлияеш негативно на някое дете. Или марихуаната ти пречи да мислиш над тези неща. поне аз говоря за нещо позитивно и полезно, а ти говориш за 1 отвратителен порок.