View Full Version : пиьрсинг на клитора
KyXoTo_F
05-21-2007, 10:50
Здравейте хорица :D Сега ,значи принципно много съм надъхана за такова "бижу" :smt005 ,и болката не ме притеснява толкова много (все пак имам на езика,на носа,на ушите и е нормално :P ) ... ама все пак въпроса дали я има или няма си остава...Освен това се чудя тези дами, който вече имат как са се преборили с мисълта,че трябва да се "разчекнат" пред някой...мен можеби това ме притеснява повече... :oops:
E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!
`Death`Whore``
05-21-2007, 11:03
Не могат съвсе да се изгубят усещанията, най-много клиторът да се обезчувстви. Но боли много, търка се в бельото, и това е с месеци. Да не говорим някой да ти пипа клитора през това време - ще бъде адска болка.
bebito0o
05-21-2007, 11:09
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:58 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!
axaxa bebo otde znae6
po temata dosta boli macko ne go pravi 6te si zagubi6 4uvstvitelnostta!!! :smt011
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:58 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
axaxa bebo otde znae6
po temata dosta boli macko ne go pravi 6te si zagubi6 4uvstvitelnostta!!! :smt011 emi bebyyy znam kazvali sa mi to v moq klas kak da ne znaesh ot 24 momicheta i 3 momcheta :smt005 :smt005 :smt005
macko 6te se raz4ekne6 bez problem kakto si go pravila i predi tova daje na mom4eto moje da mu e po gotino taka :-D :smt005 nqma ot kakvo da se sramuva6 mila :oops:
KyXoTo_F
05-21-2007, 11:42
абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
Тва звучи хипер гадно..зако искаш да си го причиняваш???????????
абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ? e vish sa zavisi kak ti go slojat no ima veroqtnos da si zagubish chustvata pri sex i se 1 nishto ne pravish taka che ti si reshi nie samo ti kazvame !!!
`Death`Whore``
05-21-2007, 11:44
Знаеш ли колко самоубийства стават в Япония? Те са пагубни за живота, но хората ги правят. Мнгоо разбират тези, които си го правят. Една моя приятелка отиде да си пробие езика в реномирано студио в София и я пробиха много накадърно - наложи се да махне обецата, за да не стане лошо.
Аз наскоро тъкмо се чудех кой болен мозък го е измислил тва... И кажи за кво ти е... КАто първо много ше боли, второ може наистина да си загубиш чувствителността, а на стари години кат пораснеш кво? ... :smt011
SouL^*DiViNe
05-21-2007, 12:21
а на стари години кат пораснеш кво? ... :smt011
хахахаха...ей кефиш =D>
абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
Все пак ти препоръ4вам , ако си решила да си правиш генитален пиърсинг да не си пробиваш сетивния орган(клитор) а кожната му шап4ица(т. нр."hood piersing" ili някоя от лабиите , za]oto makar i rqdki se slu4wa 4asti4na zaguba na setiwnost pri piyrsing na setiwen organ.
I za avtorkata imam kubinka :smt011
Schnitzer
05-21-2007, 13:50
Ама че пумяри на тая плането :smt011 :smt011 Сложи си на мозъка...там е по секси да знаеш :lol:
vikontiii
05-21-2007, 13:57
абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ? e vish sa zavisi kak ti go slojat no ima veroqtnos da si zagubish chustvata pri sex i se 1 nishto ne pravish taka che ti si reshi nie samo ti kazvame !!!
:smt005 :smt005 :smt005 хаха и как точно се губят усещания бе мозък хаха не ме размивай :smt005 :smt005 :smt005
vikontiii
05-21-2007, 14:01
а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава ](*,)
Schnitzer
05-21-2007, 14:10
а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава ](*,)А какво ли ще стане ако си сложи на клитура и без да иска или по няква случаиност се опъне обицата?Мацка без клитур... :(
vikontiii
05-21-2007, 14:13
а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава ](*,)А какво ли ще стане ако си сложи на клитура и без да иска или по няква случаиност се опъне обицата?Мацка без клитур... :(
тя сигорно ще си сложи обица на "шапката"на клитора а по въпроса ти :да не дава господ [-o<
lo6a_karma
05-21-2007, 14:16
аз сам против тва за6тото може да ти се васпали от обицата и тогава става very кофти!!!
А като се притесняваш да си отвориш краката пред този, който ще ти сложи обичката, за какво ти е да си я слагаш изобщо? идеята не е ли някой да я вижда все пак?!
Естетически може и да е готино, ама има някои недостатъци:
1 - хигиенни
2 - неудобството в началото (предполагам севиква се с него)
3 - когато някой те целува там, ще му трака по зъбите (не мисля, че е много секси)
е, разбира се, ако болката те възбужда има и пюсове...
Сериозно - има картинки в нета, рагледай ги преди да вземеш решение - да не си докараш някой проблем и да станеш подерния "пример" какво да не се прави
alkobalko
06-13-2007, 14:45
Никога не бих го направила.
Представям си колко боли.Там е толкова кръвоснабдено, че не знам.Не разбирам много от пиърсинги, но не бих си направила там.
Violenza
06-13-2007, 15:05
На мен пък ми харесва идеята.
Някой ден бих си направила/може би няма да е точно на клитора/.
Все пак за да решиш да си направиш подобно нещо трябва да се обмисли добре. Да разгледаш както плюсовете, така и минусите и да прецениш дали наистина го искаш.
sasha_90
06-13-2007, 15:11
Твърдо-ПРОТИВ!
bulgarche
06-13-2007, 15:31
ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
Има много болезнени и неприятни неща правят, но не за да им е приятно, а за да бъдат харесвани
а на стари години кат пораснеш кво? ... :smt011
Ще си го махне "к'вото" :smt013 :smt019
I za avtorkata imam kubinka :smt011
И к'во ще я правиш таз кубинка? Намери някъде по една от чуфт и сега подаряваш на хората?
Това е единственото нещо, за което мога да кажа, че никога няма да направя, освено ако някой не ми е опрял нож в гърлото.
LannyBarbie
06-13-2007, 17:24
Харесва ми да:) Може би бих си направила.. 8)
johnnyknoxville
06-13-2007, 18:02
wse pak si lanny barbie.. :)
MaKiNgMeCraZy
06-13-2007, 19:14
И аз много искам да си сложа обеца там blush :) Една позната има .. поразпитах как стоят нещата..
1.само и единствено памучно бельо /без никакви дантели/ първите 2-3 месеца
2.първия месец невероятна хигиена /2 къпания на ден не стигат, трябва да си миеш работата по 4-5 пъти, колкото по-често толкова подобре/
3.първите 2-3 месеца се внимава освен за бельото и да не се закачи някъде, да не я дръпне приятеля ти
4.ако вземе да забира мажеш 2 дни с гентамицин и ако не ти мине махаш бижутУ :)
5.не се губи чувствителността, ако не е точно на клитура
6.лесно се преодолява срама от този, който ще те пробива, въпроса е дали си готова да дадеш едни 40-50лв. без да си сигурна, че ще ти понесе обеца там
7.прави се принципно есен-зима, защото не трябва да ходиш на плаж, басеини и т.н. ако се пробиеш сега.За т'ва било най-добре да е зимата, около 2-3 месеца мисля, че не трябваше да се ходи по морета и басеини.
И аз се надъхвам да се пробия, но сякаш не ми стиска достатъчно много и ме е страх да нямам проблеми /да не ми забере/ и може би за т'ва не съм го направила /пък може и да не го направя никога.../
Дано да съм помогнала ;) Успях и ако се пробиеш да пишеш как е ;)
[/i]
KyXoTo_F
06-15-2007, 06:15
:P Непременно !!! :P :smt005 \:D/
Ама че пумяри на тая плането :smt011 :smt011 Сложи си на мозъка...там е по секси да знаеш :lol:
то при нея може и да е секци ама за теб се самнявам!!!
BorderManager
06-15-2007, 07:22
И аз много искам да си сложа обеца там blush :) Една позната има .. поразпитах как стоят нещата..
1.само и единствено памучно бельо /без никакви дантели/ първите 2-3 месеца
2.първия месец невероятна хигиена /2 къпания на ден не стигат, трябва да си миеш работата по 4-5 пъти, колкото по-често толкова подобре/
3.първите 2-3 месеца се внимава освен за бельото и да не се закачи някъде, да не я дръпне приятеля ти
4.ако вземе да забира мажеш 2 дни с гентамицин и ако не ти мине махаш бижутУ :)
5.не се губи чувствителността, ако не е точно на клитура
6.лесно се преодолява срама от този, който ще те пробива, въпроса е дали си готова да дадеш едни 40-50лв. без да си сигурна, че ще ти понесе обеца там
7.прави се принципно есен-зима, защото не трябва да ходиш на плаж, басеини и т.н. ако се пробиеш сега.За т'ва било най-добре да е зимата, около 2-3 месеца мисля, че не трябваше да се ходи по морета и басеини.
И аз се надъхвам да се пробия, но сякаш не ми стиска достатъчно много и ме е страх да нямам проблеми /да не ми забере/ и може би за т'ва не съм го направила /пък може и да не го направя никога.../
Дано да съм помогнала ;) Успях и ако се пробиеш да пишеш как е ;)
[/i]
И всичко това за какво?
За едната суета?
Баси, кви сте тъпи... #-o
Абе верно закво ви е тая целата мъка :shock:
RzaRekta
06-15-2007, 08:05
Вижте само изказванията на модераторките, Koalka, Aleandra и Barbie. Лелееееееееееее колко са задръстени тия момиченца само хахахахах будят смях и усмивки с тяхната чиста, неподправена неопетненост :)))))))) на Алеандра само подписа й като видиш разбираш че прави секс само в мисионерска, ако въобще прави
Здравейте хорица :D Сега ,значи принципно много съм надъхана за такова "бижу" :smt005 ,и болката не ме притеснява толкова много (все пак имам на езика,на носа,на ушите и е нормално :P ) ... ама все пак въпроса дали я има или няма си остава...Освен това се чудя тези дами, който вече имат как са се преборили с мисълта,че трябва да се "разчекнат" пред някой...мен можеби това ме притеснява повече... :oops:
Ами ако искаш си сложи и 5 -6 кг гирички на клитора може да ти по гот
RzaRekta
06-16-2007, 08:51
Алеандро, ти Цвета са казваше нали? Искаш ли да та прекопам с ей тая, мойта, ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯАААМАТА МОТИКА, ААА ??? :smt007
RzaRekta
06-17-2007, 23:47
Aleandro, ako ta fana she ta blyskam otzad kato div selqnin kru6a.
A pyk krem4eto e super typam zadrystena i grozna, s teia gadni luni4ki po celia ti feis napravo bih ti sral otgore ebati pla6iloto si 4estno ti kaaaaaaaaaaaam