View Full Version : пиерсинг ... ???
Потайната
05-21-2007, 12:53
искам да си направя пиерсинг на нокъта някой има ли представа колко струва :-k
wertyusa-f
05-21-2007, 13:55
Да, съществува пиърсинг на ноктите и е доста актуално!
Пробиването на ноктите, по правило изкуствени, е актуално също като апликацията. Закачат се звънчета, халки, синджирчета. Използва се и бижутерия от благородни метали.
Не реагирайте така, без да сте запознати, вие ставате смешни
http://www.solinge.it/pearcing.jpg
Направи си, обаче на изкуствен маникюр...много е яко
Да, съществува пиърсинг на ноктите и е доста актуално!
Пробиването на ноктите, по правило изкуствени, е актуално също като апликацията. Закачат се звънчета, халки, синджирчета. Използва се и бижутерия от благородни метали.
Направи си, обаче на изкуствен маникюр...
а цена ?
wertyusa-f
05-21-2007, 14:15
Не вярвам да е много скъпо...някъде около 6 лева може да е..всъщност защо не отидеш да питаш на място.Самото пробиване не би трябвало да е скъпо..самото бижу вече зависи какво ще е.Не знам обаче дали към ноктопластиката се отнася или към tatto and piersing places.
Поинтересувай се отиди първо на ноктопластика и поразпитай, после ако не предлагат такива услуги може и някъде на тези места, в които правят пиърсинги.
Не вярвам да е много скъпо...някъде около 6 лева може да е..всъщност защо не отидеш да питаш на място.Самото пробиване не би трябвало да е скъпо..самото бижу вече зависи какво ще е.Не знам обаче дали към ноктопластиката се отнася или към tatto and piersing places.
Поинтересувай се отиди първо на ноктопластика и поразпитай, после ако не предлагат такива услуги може и някъде на тези места, в които правят пиърсинги.
много ти благодаря :smt006
Къдет правят пиърсинги ще ти направят :)
На мен лично не ми харесва.
Jamalska
05-21-2007, 16:46
Аз съм си дупчила естествените нокти с една игла щото ми беше лигаво...хах ама то зе че се цепна...та явно в/у ноктопластика ще е по-дибра идея
=D> vzemi si sloji edin golem piersing ot uho do uho prez mozuka mnogo 6e e fe6un :-D , kvi li ne prostotii izmislqt nqkoi bolni mozuci :roll:
`Death`Whore``
05-21-2007, 19:39
Само малоумник би нарекъл това пиърсинг. Това е част от декорацията на ноктите, прави се в козметичен салон.
da si probie6 nokatq ne mi zvu4i kato dekoraciq...
бати циганското е тва да си туриш халка (примерно) на нокътя
(лично мое мнение другото не ме инт.)
бати циганското е тва да си туриш халка (примерно) на нокътя
(лично мое мнение другото не ме инт.)
emi "s kvito jivee6 takav stava6" ako q znae6 taq hubava pogovorka [-(
~egoistiC~sister
05-22-2007, 08:22
Аз иам 4 обици на едното ухо и 8 на другото отделно иам на пъпа...сега ше си слагам и на веждата...ЕБАААМ СЕ БЕ :smt005 имам само 3 на едното ухо и 2 на другото
wertyusa-f
05-22-2007, 14:33
Аз пък искам да ви споделя, че е доста красиво и актуално в момента.Има бижута, които много нежно стоят на нокътя.Обаче пак се повтарям,,трябва да изкуствен маникюр, добре декориран преди това и бижуто да е в "тон" както се казва със самия маникюр, мотиви или изобщо с целия облик на ноктите.
Това е голяма глупост да си надупчеш собствения маникюр...знаете изкуственият е по-твърд и там се получава работата.
Само малоумник би нарекъл това пиърсинг. Това е част от декорацията на ноктите, прави се в козметичен салон.
:smt023