Влез

View Full Version : xaresvate li muskolesti maje za za6to

violeta42142
05-21-2007, 14:42
xaresvate li muskolesti maje za za6to

sweet_bubka
05-21-2007, 14:49
MMMMMMM :smt007 adski mnogo!Ama da ne e prekaleno muskolest de (kato MR OLIMPIQ)ami normalno :shock: te sa mi slabost izla4vat golqmo koli4estvo myjestvenost,sila i o6te ne6to.....:smt016

emilythestrange
05-21-2007, 14:57
не харесвам много са ми гадни не знам защо

dessito{p}
05-21-2007, 15:49
mn gi xaresvam

iliqnfenka
05-21-2007, 19:56
мне. щото отгоре стават мн широки а надолу...... :shock: смешни са ми :wink:

05-21-2007, 20:03
kak taka muskulesti ot muskulesti do muskulesti ima razlika vse pak :smt006

rakiQ
05-21-2007, 20:56
не бахти грозното
не харесвам и щървавите
да има малко напомпано но не МНОГО

Keira
05-21-2007, 21:10
не бахти грозното
не харесвам и щървавите
да има малко напомпано но не МНОГО

Кажи речи Брад Пит, а? :mrgreen:

Не ми харесват тия много напомпаните :smt012

beautiful.soul
05-22-2007, 06:25
Мда, много е хубаво,... особено ако правиш секс с тАКъв... страхотно е да обгърнеш мусколестия му гръб и гърди да го целуваш навсякъде... супер е !

~egoistiC~sister
05-22-2007, 08:08
Ми...да има мускули шото ако е некфа кльоща и се затичам да го гушна он ше се разчекне като американски пай....

nike total 90
05-22-2007, 09:08
Аз като съм слаб и съм изваян да не би да са счупвам някой кат ма прегръща, бахти коравото копеле съм, пък на външен вид не съм скала тай че са изказвайте подготвени др път :-({|=

Котарана
05-22-2007, 09:15
Мен не ми харесват мускулести мъже хич дори.Противни са ми чак.

~egoistiC~sister
05-22-2007, 09:17
Абе да има мускули ама чак баниците да искачат е гадно

ГостЪТ
05-22-2007, 09:33
Аз като съм слаб и съм изваян да не би да са счупвам някой кат ма прегръща, бахти коравото копеле съм, пък на външен вид не съм скала тай че са изказвайте подготвени др път :-({|=

ООО, YEAH! И това ми го пише някакво 17-годишно момченце. Пич, дори от 5 години насам да тренираш трудно ще ме убедиш колко си изваян! :wink: Ти даже съм сигурен, че не знаеш значението съвсем на тази дума. Един мъж трябва да има ръце, гръб, гърди - нали трябва да има някакава видима разлика с жена без ц*ци, все пак, каквито междувпрочем има мноого. Има голяма разлика между мъж с мускули и Mr Olympia! :wink: Все едно на въпроса - трябва ли мъж да има шоф. книжка, според Вас - да отговорите - не, не е задължително да е като Михаел Шумахер... :lol: Аз бих пуснал тема(ако не е пускана вече) - какви мъже не харесвате, че би ми било по-интересно да чета лъжи(чки)те Ви там, уважаеми дами.

П.С.: Ест., че има и такива, които не харесват мъже с мускули, но са към 1% максимум, съдейки по сравнително скромния си собствен опит.

nike total 90
05-22-2007, 09:44
олеееее не се изказвай неподготвен #-o

`Death`Whore``
05-22-2007, 09:46
Моят е хърбав и пак обожавам да правя секс с него, да обгръщам гърба му с ръце и да го целувам навсякъде. Не се кефя на фитнес маниаци. Предпочитам да пием бира заедно, отколкото да ми заяви, че не му е позволено да пие и да ми говори за програмата си за утре във фитнеса.

emilythestrange
05-22-2007, 10:51
тези които се занимават с бодибидинг натрупват мускули само
заради онези хапчета които гълтат,както баща ми казва
''мускули в кутийка'' и е супер измама да си мислиш че
ще станеш като тях само с тренировка.като съм ги гледала
по някои снимки тях едвам ги познаваш хора ли са.силата не се мери
в големината на мускулите,защото поради обема им те стават безполезни.

ООО, YEAH! И това ми го пише някакво 17-годишно момченце. Пич, дори от 5 години насам да тренираш трудно ще ме убедиш колко си изваян! Ти даже съм сигурен, че не знаеш значението съвсем на тази дума. Един мъж трябва да има ръце, гръб, гърди - нали трябва да има някакава видима разлика с жена без ц*ци, все пак, каквито междувпрочем има мноого. Има голяма разлика между мъж с мускули и Mr Olympia!
така че е супер неадекватно да сравняваш
мистър олимпия който има един куфар с хапчета и пие по
шепа на ден(не,наистина)с обикновен човек!!!
:!: :!:

ГостЪТ
05-22-2007, 19:02
тези които се занимават с бодибидинг натрупват мускули само
заради онези хапчета които гълтат,както баща ми казва
''мускули в кутийка'' и е супер измама да си мислиш че
ще станеш като тях само с тренировка.като съм ги гледала
по някои снимки тях едвам ги познаваш хора ли са.силата не се мери
в големината на мускулите,защото поради обема им те стават безполезни.

така че е супер неадекватно да сравняваш
мистър олимпия който има един куфар с хапчета и пие по
шепа на ден(не,наистина)с обикновен човек!!!
:!: :!:

Мила ми Emily, макар че South Park и на мен ми е любимият анимационен сериал и съм му голям фен, няма как да не отбележа, че неподготвена в случая се изказа ти. Нормално да не се интересуваш от такива неща, де, но защо пишеш тогава? Все едно аз да пиша в тема за тампони, например. :shock: Не знам какво ти е казал точно Тати и какво си разбрала ти, но дотук в темата никъде не е ставало дори на въпрос за сила. Разлика има огромнa, ест., но за протокола само ще отбележа, че кой да е от тези "уроди", от плакатите, убеден съм е (й) силен поне десет-двадесет пъти повече от баща ти, брат ти, гаджето ти или въобще кой да е, когото познаваш. :wink: Не това е важното, обаче. Културизмът е спорт за красиво тяло. Това е основнота му цел, това е и една от основните причини да ходя на фитнес и аз. E, в моя случай, основно защото се чувствам по-добре от това, не защото плащам данък обществено мнение, но това също не е особено важно. Звучи доста наивно, погледнато отстрани - ама ти наистина ли вярваш, че "те" изглеждат така основно заради "хапчетата, които пият"? :shock:

Май и ти не си ме разбрала, правилно. Сравненито с Шумахер го направих от друга гледна точка - ти, имаш ли си наидея колко години усилен труд, колко хиляди часове му е струвало да стане такъв какъвто е? Талантът е друга тема. Знаеш ли колко целеустремен и с колко силна воля трябва да бъдеш, за да има вероятност да си дори една хилядна от това, което е той? Е, сега по-ясен ли бях или пак ще ми се налага да пиша да ти дообяснявам? (yawn)

Държа да уточня, че и според мен тези от плакатите(особено жените), масово изглеждат меко казано отвратително. Обаче, от теб зависи първо дали искаш да постигнеш това, по-маловажния момент и второ дали някога ще можеш. Е, отговора на втория въпрос в 95% от случаите е "не", така че не се притеснявайте - ако ходите няколко пъти седмично на фитнес, дори спазвайки хранителни режими, вероятността да заприличате на кой да е от тях е ...хмм.. НУЛЕВА!

@Death Whore, доста интересен прякор си избрала. :) Тук ще подтисна силното си желание да го коментирам, за да не го изтълкуваш като заяждане. Ще ти кажа само, че и аз(и повечето ми познати, които ходят на фитнес) пия бира, ям сладко, etc. Не е задължително фитнесът да се превръща в мания. Въпрос на личен избор е! :wink:

`Death`Whore``
05-22-2007, 19:05
Ще кажа, че не изразява морала ми и ти ще си принуден да си замълчиш ;) Иначе браво, явно има и такива.

nike total 90
05-22-2007, 20:01
az ne haresvam i ne piq bira i sum mom4e :smt006 6te umra li

ГостЪТ
05-22-2007, 20:25
az ne haresvam i ne piq bira i sum mom4e :smt006 6te umra li

Да! Сега няма как да ти кажа предварително, дали ще е от това, де. С Този си въпрос ток-що ми влезе в личния Топ 10 - най-тъпи въпроси задавани в bg форуми.

П.С.: Предлагам модераторите/ките(:P) тук да изтрият своевременно и това, което съм цитирал, и това ми мнение тук, защото по този начин вече яко се измества темата!

`Death`Whore``
05-22-2007, 21:48
Извинете, господине, но темата за бирата е удачна винаги. :)

Keira
05-22-2007, 22:34
Госпожица Death Whore e напълно права :lol:

ultra
05-23-2007, 02:39
Всеки според предпочитанията си.
И друг път съм го казвала,че харесвам мъже с поддържано тяло.Било то и пък културисти (може би,защото съм имала такова гадже) :-D
Няма лошо,никога не се е натрапвал с това му влечение.Даже ме подтикна да се храня по-здравословно. :-D
ГостЪТ много добре го е написал и го подкрепям напълно!
Death Whore си харесва кльощавото гадже-нека си го обича,това си е нейно право! Аз пък си харесвам по-обемисти :smt005 ,защото едно поддържано поне веднъж в седмицата тяло е много по-привлекателно от едно сухо или дебело туловище.Въпрос на избор,въпрос на предпочитания....Харесва ми като хвана мъжа за бицепса да усетя "сила",а не да е по-хилав и от мен. :-D :lol:.

emilythestrange
05-23-2007, 09:57
=D> браво браво гост виждам че доста серозно си защитаваш мнението
ами то защото темата е много сериозна и затова сигурно :lol:

05-23-2007, 10:29
Zna4i ne e mnogo krasivo da imat super mnoo muskoli.Tqbva da imat dobro tqlo.Da nqmat korem4e a oformeno leko gradi i leko plo4ki.Da ne e nqkyv mno debel.Ei tva e idelniq!!!

lLady_MooN_RaiN
05-23-2007, 11:26
Харесвам по пухкавки мъже, но не и мускулести или кльощави

^^puh4e^^
05-23-2007, 12:21
vsi4koto prekaleno , satava lo6o..... [-X Az li4no haresvam muskulesti, stegnati muje.....No da ne prili4a na mutra :-s Ima edno mom4e ot moq kl ( 10) koeto re6i 4e trqbva da zaprili4a na mutra.....vzlima li nqkakvi hormoni ili dr taki....nz ( no sum po4to ubedena)....Nai8stina sega vs vuzdi6t po nego...no stava ve4e prekaleno :-k za6toto kato stana ne 25 nz na kvo 6e prili4a...az li4no se kegfa na stagnati mom4eta...plo4ki, gurdi i muskuli po rucete ( ama ne 4ak da vs bluza da imsedi prilepnalo :mrgreen:

ГостЪТ
05-23-2007, 12:33
=D> браво браво гост виждам че доста серозно си защитаваш мнението
ами то защото темата е много сериозна и затова сигурно :lol:

Ами, да ти кажа, мила ми Емили, то това според мен важи за целият (Ви) форум! Аз влизам тук с нагласата да се посмея и се намесвам само като съм в настроение за това и когато вече видя някоя мноого крайна глупост! :wink: В тази връзка, ако не ме беше цитирала надали щях да коментирам (по)предишното ти мнение въобще. Поради употребата на твърде много възклицателни знаци, а също и на тона му като цяло остнах, вероятно с погрешното впечатление, че ти ама сериозно ги вярваш тези неща(?!), които си писала. Е, да приемем, че отговаряйки ти съм отговорил и на хората, които нямат достатъчно инфо по въпроса и евентуално са решили да вземат коя да е от думите в него насериозно. Поздрави! ГостЪТ

П.С.: South Park RULLZ! :)

summer_summer
05-23-2007, 13:25
важно е да му е оформено и релефно тялото ина4е няма нужда да е напомпан. все пак не е най-приятното да гушкаш някой с меко и слабо тяло.

PeAcH
05-23-2007, 14:21
Естествено че да!!!!Просто изглеждат много готино,а и всяка мацка си пада по силни и мускулести мъже.

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-23-2007, 14:52
yuk! prekaleno muskulestite daje me otvrashtavat.. zashto li? ne znam!

Ниго
05-23-2007, 15:32
Хората, които не харесват мускули са тези, които нямат собствени. Никой, който се занимава със спорт няма да кажа, че се отвращава от мускулите. Най-много от културистите се отвращават дебелите американци, дето по цял ден муат чипсове и бири пред телевизора.

Културисите, и тн. заслужават уважение - най-малкото заради положения труд.

Който е мърда и го мързи да си вдигне дриника от PC-то да харесва клъощи.

Аз харесвам функционално тяло.