View Full Version : Уговорки за секс?
Нека тука, всеки който иска секс, а си няма партньор да пише ;) И да почне уговарянката ;) Снимки, желания а у, оргийки ;) вски си знае какво иска ;) нека да го сподели :) може и да се намери човек, който да го изпълни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: УСПЕХ НА ВСИЧКИ \:D/
slan4evo_momi4e
05-21-2007, 17:40
че сводничеството е подсъдимо .... :-D
KyXoTo_F
05-21-2007, 17:41
абе готин нека чуем първо твоите желания пък аз ще си помисля дали да ги изпълня ::: :wink: :P \:D/
че това не е сводничестово :smt017 поне така си мисля :mrgreen: :mrgreen:
а колкото до мойте желания :) имам една мечта :) ...на плажа...на пулнолуние...в полунощ :mrgreen: :oops:
slan4evo_momi4e
05-21-2007, 17:47
а колкото до мойте желания :) имам една мечта :) ...на плажа...на пулнолуние...в полунощ :mrgreen: :oops:
хубава мечта.... за мое голямо удовоствие другата седмица по това време ще го правя на плажа ... :P и тази мисъл много ме радва :D
Schnitzer
05-21-2007, 17:48
Хахаха,дядо Коледа пристига :lol: ся кат дои кака ти кокалка и щи заключи темата щото не е място за запознанство =P~
хубава мечта.... за мое голямо удовоствие другата седмица по това време ще го правя на плажа ... :P и тази мисъл много ме радва :D
ее браво на теб. ти си се уредила. :mrgreen:
Тези неща се правят на ЛС.