View Full Version : Двоумя се!
gabrielka@a
05-21-2007, 17:58
Хора-помагайте!Двоумя се:сега съм 7-ми клас и ще кандидатствам в гимназия и съм чувала,че някои последния месец не учат!Та се питах дали и аз да спра и да уча за изпитите,но от една страна трябва да си оправям оценките....Какво да правя?
fuckyourselff
05-21-2007, 18:01
Еми аз си учих до края,ходех отделно на частни уроци и резултата беше-скъсана на изпита по математика...!
malkoto^f
05-21-2007, 19:09
ami..az ne hodih na uchilishte poslednata sedmica i uchih za ispita po literatura i sled nego se podgotvqh za ispita po matematika..pyk i do 30 mai mislq che trqbva da vi oformqt i sashto mojesh da hodish na uchilishte samo za tezi chasove po koito ne si oformena aide i kasmet dano te priemat :smt006
gabrielka@a
05-21-2007, 19:12
А приеха ли те?
Само кураж и логично мислене ти трябват, разбира се и малко късмет.
mesmer
Jamalska
05-21-2007, 19:16
Ми аз не ходех само защото ме мързеше да ходя...или ходех да се видя със съученици:)...ходех веднъж седмично на уроци и точно преди урока прочитах по 3-4 пъти темата...решавах по няколко задачи и си влязох с прилични оценки(за което съжалявам...колкото по-елементарно училище,толкова по-лесна диплома,а знанията са същите) в уж силно училище....Абе 7клас беше идеал айляк :roll:
F33l7h3Pa1n
05-21-2007, 20:15
Аз ходех до края ама само да се виждам с остатъка от класа :)
А в крайна сметка по бел се падна тема която бях учил преди седмица...и си изкарах добра оценка,а математиката ...просто ми вървеше ;)
malkoto^f
05-22-2007, 12:58
А приеха ли те?
da
KpuCuTo0o
05-22-2007, 18:33
Аз най- много се отпуснах през 7 клас... аз изобщо се чудех дали ще мина изпитите... Ходех на уроци само по математика.. госпожата ни даваше домашно... а аз нищо... По принцип харесвам повече да мисля и да разсъждавам по литература.. над всевъзможни теми... А по математика - не я харесвам... На самите изпити не се притеснявах изобщо, ама после докато си чаках оценките... бях цялата изтръпнала... Ама после скачах до небето.. не бяха перфектните, ама като знаех, че съм дала колкото се можеше повече от себе си и като се имше в предвид, че не учех... :)
А ти постъпо за себе си както сметнеш за добре... Няма ли да ти се насъберат много отсъствия?!