Влез

View Full Version : Moderated:Сложна ситуация...какво да правя?

05-22-2007, 07:13
Здравейте всички....От известно време имам проблем,които за мен е много сериозен и..надявам се някои от вас да ми помогне,защото вече и имам чувство че няма да издържа така и ще се побъркам...
Ето как стоят нещата...
Аз съм на 16 и имам приятел от 1 год. и 9 месеца.Заедно сме,обичаме се..подкрепяме се ..всичко вървеше както трябва.Естествено имали сме сблъсаци,но..всичко в рамките на нормалното.Сега обаче аз имам по-сериозен проблем.Тъи като съм спортистка,на едно от скорошните ми състезание в чужбина се запознах с едно момче,с което си подхвърляхме погледи отдавна.Беше невероятно,имахме дискотека,на която танцувахме заедно и..прекарах чудесно.Само че когато се върнах,изведнъж не почувствах нищо към приятеля си.Не мога да си обясня защо,поради 2 причини.Едната е,че преди да замина се скарахме доста лощо и може би от една страна аз бях инициатор на запознанството с онова момче.Нямах желание да видя гаджето си...но се видяхме.Той разбра какво е станало-нямаше как да не му кажа.И въпреки всичко реши да остане с мен.По-късно обаче прочете писмата..ние не си бяхме писали нищо особено,но тои ми беше казал че мисли за мен и аз също.Това е вярно..аз мисля за него.Но по този начин наранявам човека до себе си.Нещата станаха много сложни и сега не знам какво да направя.Не искам да се разделям с гаджето си,но мисля за другото момче.Предпоставка ли е това за изневяра?И дали просто не съм свикнала с гаджето и сега не мога да се отделя от него,просто заради постоянството,а не заради чувствата...и когато гаджето ми разбра,че може би проблемът наистина е до свикването,тои поиска да се разделим за известно време и аз да го потърся тогава,когато имам нужда от него...В първия момент бях съгласна до известна степен.Но след това съзнанието ми просто отказа да приеме,че един ден или повече,аз ще живея с мисълта че съм без него..че няма да излезнем и така нататък.КОгато му говорех,усещах че сърцето ми не иска да се съгласява с тази мисъл.Ала когато го прегърна се сещам за другия,с който знам че не мога да бъда,поради простата причина че тои е чужденец и ние не можем да бъдем заедно.Но той ми показа,че и в него има тръпка...Дали е просто моментно увлечение,което скоро ще отшуми,или вече става въпрос за нещо по-сериозно?...
Не знам дали точно обясних какъв е моя проблем..Понякога дори си мисля че самата аз имам проблем,а в деиствителност нещата не са толкова сериозни,колкото аз ги преиначявам.Но това чувство ме изяжда-чувството на съвест!ако някои го е изпитал може би ще ме разбере.За това се обръщам към всички онези,на които това им е познато,а и всички,които могът да ми дадът съвет,дори и малък.Съжелявам ако съм станала досадна,или ако "темата се повтаря".Но дори и така да е,аз трябваше да опитам,тъй като няма с кого да го споделя...И все пак благодаря!

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!

koalka
05-22-2007, 07:21
Сложна ситуация...
Виж, с този чужденец не мисля, че нещо може да стане.Дори и да поддържате връзка ще стане по-зле, защото не може да се видите, а е ясно, че се харесвате.По-добре забрави за него, не си спомняй.Гадно е това, което си направила там, ама след дъжд-качулка.Не, това не е предпоставка за изневяра, определено.
А относно приятеля ти-правилно е постъпил в дадената ситуация.И аз не бих искала да ме прегрщаш, а в същото време да мислиш за друг.
Така е най-добре, да размислиш и да видиш какво наистина искаш.
По-добре забрави за новото момче, остани за малко сама и се изясни със себе си.Така ще ти стане ясно накрая какво искаш.

BAYO
05-22-2007, 09:58
Е то така е, като не знаеш кво искаш. Ся ш' си патиш. Искаш положителен отговор на цялата тая ситуация. Хм, аз не го видях никъде да минава през ума ми. Просто мноууу глупаво. Заради 1 поглед, заради 1 дискотека, заради 1 преживяване да зарежеш 2 години с приятеля ти, адски глупаво и тъпо. Аз бих избеснял и нямаше да искам да съм с теб, след като така лесно оставяш любовта да си отиде. Не знам ... аз никога не бих направил така. И аз съм в чужбина, и имах една случка с 1 момиче, по-малко от мене, ама кфо, мина вечерта и на сутринта пак мислех за приятелката ми, а ти явно не. Защо? Е па не знам, ти ни кажи... :-k

iliqnfenka
05-22-2007, 17:45
егоистично ще е да стоиш с приятеля ти само защото онова момче е чужденец, ако не го обичаш вече, а май е така по-добре скъсай с него няма смисъл да измъчваш и двама ви така само гледай, ако го оставиш да не решиш след някой и друг ден, че го искап и вече не мислипш за чужденеца.. по -добре спри да говориш с онова момче и си остани с твоя причтел за сега, но аз мисля, че дори да не е той някой друг ще се появи просто това с гаджето ти явно вече е навик..

vvs_go
05-22-2007, 20:34
tva vi e problema na jenite ne znaete kakvo iskate

experiment_m
05-22-2007, 20:57
Определено това е нещо, което сама трябва да решиш. Ако мислиш, че не можеш да продължиш с гаджето си, направи всичко възможно да го задържиш, като приятел щом държиш на него. Но и връзка от такова разтояние е почти невъзможно да се поддържа.