View Full Version : Ima li veroqtnost ot zabremenqvane?
Izvinqvam se za temata,no prosto iskam da popitam dali ima veroqtnost edno momi4e da zabremenee ako e pravilo sex bez prezervativ,no vse pak priqtelqt i ne e svur6il v neq.Pitam,za6toto znam,4e se otdelq nqkakva te4nost,v koqto se sudurjat spermatozoidi,no ne sum sigurna mnogo v tova...moje bi nqkoi ot vas 6te moje da mi kaje.
ima veroqtnost,no e minimalna.vse pak q ima...slu4va se rqdko no za6to puk da ne se e slu4ilo na teb.ne riskuvai,kupi test sled 7 dni
veroqtnostta da zabremenee6 e mn malka,no vse pak nikoga ne moje6 da bade6 sigurna 4e nqma da stane gaf. moje bi ako ima6 doverie na 4oveka do teb, 4e 6te moje da useti kakvo stava s tqloto mu v opredeleniq moment, moje da riskuva6 i da pravite seks bez predpazni merki. no za predpo4itane e da IZPOLZVATE PREZERVATIV za da nqma nepriqtni posledici :!:
malkoto_sladur4e
05-22-2007, 16:17
ИМа вероятност и хич не е малка!По време на овулация може да се забременее от 1 сперматозоид,а в тази течност има доста такива говеда :smt016
ИМа вероятност и хич не е малка!По време на овулация може да се забременее от 1 сперматозоид,а в тази течност има доста такива говеда :smt016
Иееее... Вече е станала по-компетентна... :-D Радвам се... Ми да така е... Както мойта любима "кандидат майка" каза.. :-D
FelisDirus
05-22-2007, 16:50
Сперматозоидите с предеякулационната течност са толкова малко, че вероятността да се забременее е почти никаква!
Не си измисляй, моля.
От 2 години правя секс по този начин и с приятеля ми слагаме гумата, колкото да свърши в нея, все още не съм родила нито едно!
Естествено,че има вероятност.. щом е без презарватив.. Нека момичето си купи тест след 7 дена и да провери.И другия път с презарватив.. :wink:
KyKJlu4KaAa
05-22-2007, 17:34
po4ti e nevazmojno
Не може.
Аз си перкам без презерватив и нищо ми няма. И запомнете - от 1 сперматозоид не може да се забременее. Освен това трябва да са изстреляни с голяма сила навътре и жената да е в овулация. ;)
хахахах абе я се осведомете малко...вапросната те4ност НЕ садържа сперматозоиди...тя служи за по лесно звършване на половия акт.И не само при мъжа има те4ност...жената също се подмокря...Просто природата е помислила за това да не се мъ4им много много с кремове и тн...по секс магазините...те са за др места :)))
gangbang
05-23-2007, 11:27
Винаги има ;)
Sladko_Izkushenie
05-23-2007, 12:07
Точно преди същинската еякулация се отделят способни за оплождане сперматозоиди, които остават във влагалището дори и след навременно извличане на половия член.Което значи , че има вероятност, но разбира се е много малка :D
alkobalko
05-23-2007, 14:34
Винаги има вероятнос, макар и малка.
Ако искаш след сдмица си направи тест.
ami 4e to taka se zabremenqva
cacegka_3a_cekc
05-23-2007, 21:39
Izvinqvam se za temata,no prosto iskam da popitam dali ima veroqtnost edno momi4e da zabremenee ako e pravilo sex bez prezervativ,no vse pak priqtelqt i ne e svur6il v neq.Pitam,za6toto znam,4e se otdelq nqkakva te4nost,v koqto se sudurjat spermatozoidi,no ne sum sigurna mnogo v tova...moje bi nqkoi ot vas 6te moje da mi kaje.
tazi te4nost se nari4a predekylacionna...da ima veroqtnost da si bremenna no tq e mn malka..napravi si test za seki sly4ai :-D